Alorac Mathbell travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Alorac Mathbell travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Alorac Mathbell har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
2020-06-06 2020-06-06 Lindesberg-4 Oskar J Andersson 2660/11 A

Nyheter för travhäst Alorac Mathbell


Stall Nicklas Westerholm har öppnat det nya året strålande. Hästarna har nästan sprungit in 700 000 kronor och segerprocenten ligger ..


Stall Nicklas Westerholm har öppnat det nya året strålande. Hästarna har nästan sprungit in 700 000 kronor och segerprocenten ligger på höga 24 procent. I fjol blev det 5,5 miljoner kronor inkört, trots att en stor del av året spolierade på grund av sjukdomar.
- Vi ligger jättebra till och är jättenöjda med hästarna i träningen. Hoppas att det håller i sig, för i fjol blev hästarna sjuka från elitloppshelgen och sedan var det bara skit i fem månader. Det var några enstaka hästar som gick men på det stora hela var det säkert 30 hästar som var dåliga. Nu känns det väldigt bra och hästarna är friska och presterar bra på banan, säger Kevin Svedlund, försteman i stallet.

”Är stark och rejäl med bra kapacitet”
När Nicklas Westerholm började som proffstränare för två år sedan blev det succé direkt med 67 segrar första året och 3,2 miljoner kronor inkört. Det gjorde att han blev framröstad till Årets Komet av Svenska Hästsportjournalisternas Klubb (SHK). Även i år blev det ett pris på Hästgalan i Stockholm när Westerholm fick motta Jim Fricks pris på scenen på Waterfront. Han har 66 hästar i träning och Romme-profilen selar ut fyra av dem i söndagens Grand Slam 75-tävlingar som avgörs i Gävle. Tre av dem startar i samma lopp.
Kevin Svedlund har full koll och kommentarer hästarna i tur och ordning.
- Kalashnikov (GS75-6) har gjort två starter för oss och vann på ett bra sätt senast från dödens. Det är en stark och rejäl häst med bra kapacitet men det finns fortfarande lite att slipa på och han är inte att lita på ännu. Senast galopperade han precis efter mållinjen när han slappnade av efter att Nicklas släppt av honom. Men det känns inte som att han ska göra det i loppet när man kör på honom. Sköter han sig måste han ha en jättebra chans, säger Kevin Svedlund.
- Caesar’s Dream (GS75-6) var jättebra i fjol våras och hade varit borta länge när han gjorde comeback senast. Han gjorde ett helt okej lopp då som trea och det var vad vi hade räknat med. Han kommer att gå framåt med det loppet i kroppen och får han gå med lite på rulle är han snabb till slut. Klaffar det kan han absolut vinna loppet. Den långa distansen är ett plus.
- Alorac Mathbell (GS75-6) var ute i tisdags på Solvalla och fick ett väldigt tufft lopp då. Täta starter nu tror jag inte ska vara någon nackdel, tvärtom tror jag det är en fördel. Det ska bli kul att se honom i ryggar då han mest har fått gå i dödens. Nu blir det bakifrån från 40 meters tillägg och får han gå på rulle så får vi se hur han går sista sjuhundra metrarna. Jag har svårt att se att han räcker fram till seger och kan han vara fyra, femma har han gjort det jättebra från det läget.

”Är grymt kapabel men har ingen toppform just nu”

- Knifetown Winner (GS75-7) var jättebra förra året och vann både V75 och sprang även en 1.11-tid. Nu har han ett bra läge med spår tre bakom bilen och är startsnabb. Men han har bara gått ett 1.25-jobb inför årsdebuten och är mindre vässad än han brukar vara. Han har tränat i backen och känts fin men just banjobbmässigt har vi kört lite mindre än vanligt. Det här loppet passade dock bra och säsongen är lång och han ska ändå gå med skor så det känns inte som att vi behöver vässa upp honom till just det här loppet. Han får starta i gång och brukar göra bra lopp direkt efter ett uppehåll.
- Hästen har bra fart i benen och tar nog ledningen men kommer det någon annan direkt och toktrycker så tror jag knappast att Nicklas svarar. Då kan han lika gärna släppa och får han luckan till slut så speedar han mer många ändå eftersom han är så snabb i benen. Men om det inte kommer någon så kör han i ledningen. Hästen är grymt kapabel men har inte toppformen just nu för att vinna i något jättetempot. Det blir inga ändringar, öppet huvudlag och svensk jänkarvagn som vanligt, säger Kevin Svedlund.

Michael Carlsson, Kanal 75


K.G.Bertmarks Minne, även kallat ”Amatörernas Elitlopp”, kördes traditionsenligt under derbysöndagen på Jägersro. Led..


K.G.Bertmarks Minne, även kallat ”Amatörernas Elitlopp”, kördes traditionsenligt under derbysöndagen på Jägersro.
Ledningen togs av innerspårets Sauvignon Blanche som inledde med 1.09,4 de första femhundra metrarna och varvade på 1.13,4.
Knappa varvet kvar fick han sällskap av en av de mer betrodda Alorac Mathbell som Patrik Fernlund lämnade köpositionen och avancerade fram utvändigt om ledaren med.

Körde på chans
Samtidigt körde Steffen Christiansen på chans och smög invändigt med Apapmand. När luckan kom spurtade hästen vasst över upploppet. Kort före mål var segern ett faktum och förstapriset på 150 000 kronor var bärgat. Segertiden blev 1.12,9/2140a och tränar gör Anders F Jensen.
- Det här är riktigt stort som amatör och det är stort att bara representera Danmark i ett sådant här lopp, sa en glad Steffen Christinansen.

Michael Carlsson, Kanal 75


På onsdagkvällen gläntades det lite på draperierna inför höstens travderby. Sundbyholmstravet höll i hela V86-omgånge..


På onsdagkvällen gläntades det lite på draperierna inför höstens travderby.
Sundbyholmstravet höll i hela V86-omgången och crescendot lät vänta på sig till den sista avdelningen.
Ett test blev det över derbydistansen 2640 meter i Eskilstunas Fyraåringstest med 300 000 kronor till vinnaren. Synd bara att dominanten i år och vinnaren av loppet inte får vara med i Svenskt Travderby.
Hockeyprofilerna Peter och Kent Forsberg som äger kanonen glömde helt enkelt att betala de första insatserna till loppet.
Men efter segrarna i Kungapokalen och nu senast Sprintermästaren har man haft "kul ändå" tillsammans med hästen menade tränaren Robert Bergh.
- Det kändes surt i fjol men jag har i alla fall släppt det där nu. Det finns så mycket annat. Vi har bland annat Breeders´här i Eskilstuna senare i höst.

”Redo för alla uppgifter”
Diamanten krigade till sig segern i Sprintermästaren från positionen utvändigt ledaren. I onsdagskvällens lopp inledde Robert Bergh från ett bakspår och testade en offensiv och kuppade sig till ledningen redan 1800 meter från mål.
Det blev inte så mycket action i loppet. Diamanten fick hållas i spetsen och gled mycket enkelt undan, närmast före Policy Of Truth och Magic Gwin
- Han vinner på alla distanser och banor och med olika loppscenarion - det har ingen betydelse liksom. Han är redo för alla uppgifter och tycker att det här bara är kul, sa Robert Bergh som rankar Diamanten som en av sina” tre-fyra-fem” främsta hästar genom tiderna.

Fyra hästar i rad
1640 meter auto var förutsättningarna i loppet för den högsta klassen. Örjan Kihlström hade innerspåret med kvällens största favorit Canari Match och hade inget svar när Hans-Owe Sundberg laddade med startbössan Charrua Forland.
Men i en våldsam avslutning blev det öppet bakom ledaren och Kihlström kunde slinka ut med 60-procentaren och slå av en trio hästar kort före mål.
- Det är en väldigt mysig häst som borde ha lite utveckling kvar i sig, sa segerkusken om Canari Match som Daniel Redén köpte i Frankrike i vintras och nu gjorde sjätte starten på svensk mark.
Stora plus till tvåan och trean i mål, Fossens Bonus och Seedorf O.M.F.
Daniel Redén hade två hästar med sig från Örsundsbro och blev hundraprocentig.
Annars hade publiken i Eskilstuna nog hoppats på hemmaseger i det inledande femåringsloppet...
Amatören Malin Bergströms fina sto Galactica mötte hingstar och valacker och stred bra i ledningen men förpassades till andraplatsen kort före mål.
Örjan Kihlström lät Tobin Kronos glida fram utvändigt dryga varvet från mål och kunde retfullt enkelt ta sig förbi sista 100 meterna, snyggt inmåttad av Örjan Kihlström.
Underkant 1.10 sista varvet – en kul duell.

Målettan plockades bort
Sedan i januari har det gått att samla poäng på Solvalla och Sundbyholm i stoserien Mälardalscupen och på onsdagen var det dags för final.
Det blev en upplösning som rörde upp känslor sedan målettan Must Have och Pierre Nyström fråntagits segern för en enligt domarna snäv körning på den sista bortre långsidan där man bytte ut tredje invändigt till positionen rygg ledaren.
I stället gick segern till överraskningen Kitspirit och Troels Andersen. Gävlestoet fick dra upp spurten från kön och avslutade stark i ryggar i tredjespår sista varvet.
- Hon gjorde ett bra lopp. Jag är nöjd med resultatet men inte sättet vi vann på. Nog för att man kunde ana att den andra hästen kunde plockas bort men man vill ju helst vara först, sa Troels Andersen.

Ny Onkel-stjärna?
Reijo Liljendahls treåring Evazan Am ser mycket klassig ut. Nu skojade valacken med motståndet i treåringsloppet på V86. Ulf Ohlsson satt bakom vinnaren. Storhästägaren Onkel Invest Oy, Finland kan ha en ny stjärna på gång.
Peter Untersteiner förlorade som jättefavorit med Kash Brodda (52 procent) i försöket till Diamantstoet. Favoriten satt bland de sista varvet från mål och det blev några meter för långt fram och en andraplats efter Raise Broline och Erik Adielsson. Karlstadamatören Ingemar Holm tränar.
Trekilometersloppet blev dråpligt med starke men mycket osäkre favoriten Quahar Q.C. i täten efter ett varv. Bakom tassade Jörgen Westholm med Alorac Mathbell och när det återstod 600 meter plockade Westholm ut sin häst.
Alorac Mathbell var förbi ett litet tag på upploppet men strax före mål återtog Quahar Q.C. kommandot och vann på målfoto.
- Han travade till sig över upploppet och då kunde jag släppa år honom det som behövdes, summerade segerkusken Ulf Ohlsson.
Johan Untersteiners Broadway Appolo tog fjärde raka segern i bronsdivisionen efter ledning från start till mål. Stefan Melander-tränade Lavidaloca de Vie sålde sig dyrt i dödspositionen.
V86 delade ut 6 465 kronor för åtta rätt. Sju rätt gav 87 kronor medan det blev jackpot på sex rätt och miljoner vidare till nästa onsdag.
 

Mikael Wikner, Kanal 75


Med 17 segrar var Jörgen Westholm överlägsen i tränarligan hemma på Rommetravet under 2016.När V75 kommer besök är cham..


Med 17 segrar var Jörgen Westholm överlägsen i tränarligan hemma på Rommetravet under 2016.
När V75 kommer besök är championtränaren givetvis ivrig på att försvara hemmafärgerna.
- Mina hästar har gått bra på Romme på sistone, banan har varit i väldigt fint skick, berättade Westholm under fredagens ”V65 Direkt” apropå att Borlänge i veckan haft sträng kyla med temperaturer under minus 20 grader.
Att det steg till nollgradigt under fredagen med samma prognos för lördagen är dock inget som ska vara negativt för underlaget.
- Det tror jag inte. Det kommer att frysa underifrån. Jag hoppas att det blir bra fäste, det skulle gynna våra hästar.
Mest intressant på förhand anses 1 Alorac Mathbell vara. Om inte annat för att hästen startar i V75-5, vilket också är synonymt med Top 7.

Chans till vinstrekord
Top 7 som denna lördag bjuder på sin hittills största så kallade Rollerpot, det vill säga ackumulerade vinstpott sedan spelarna gång på gång under fjolårets avslutande Winter Burst misslyckats med att hitta sju rätt.
Totalt har nästan 2,5 miljoner kronor rullat vidare vilket ger alla förutsättningar för den största utdelningen på ett enloppsspel i Sverige genom tiderna.
Och hade det inte varit för innerspåret bakom bilen kanske det funnits en klar vinnare att luta sig mot.
- Det var det enda spår vi kunde få där vi inte skulle ha toppchans till vinst, konstaterar Westholm som inte ser några möjligheter att försvara ledningen.
- Hästen har gjort fem starter för oss och varit absolut på topp varje gång. Senast avslutade han visslande och han har sett fin ut hemma efteråt. Kommer vi ut i andraspår så har vi absolut chans att vinna det här loppet.
Spelstopp för Top 7 är 17.50.

Det här berättar Jörgen Westholm om sina övriga V75-hästar:
- 10 Navigator Sib (V75-1) bör ha gått framåt med senaste loppet i kroppen, han gick ett rappt sistavarv då. Det är två hästar som höjer sig över mängden här, men skulle de göra bort sig kan han slå till. Hästen ser fin ut i jobben, men är mest ett skrälldrag.
- 1 Osbourne Cox (V75-2) är en stark och rejäl häst som ser väldigt fin ut hemma i träningen. Så pass fin att jag tror att han kommer att göra ett bra lopp trots tävlingsuppehållet. Han är den som ska streckas av våra två i loppet. Önskescenariot är att han tar spets och får öppna lite lagom för att sedan öka farten succesivt.
- 6 Champion Chip (V75-2) är lite seg, det är lite John Blund över honom ännu så länge. Den dagen han vankar till kan det bli bra.
- Båda hästarna ska provas med urryckare för första gången i värmningen och det kanske kan få dem att kvickna till. Det behövs för att de ska räcka i V75.
- 9 Eldvin (V75-4) har ryckt upp sig och agerat betydligt stabilare på sistone. Galoppen näst senast var ett olycksfall i arbetet. Det här är det mest passande lopp han varit ute i på länge och jag känner mig absolut inte slagen. Lång distans och Romme passar bra. Han gillar att vara i främre träffen ganska omgående så jag kommer att vara aktiv i början.
- 13 Withma (V75-6) gick väldigt bra näst senast och var senaste mest ute före att få upp lite tempo i kroppen till den här uppgiften. Springspår med springband innebär ett väldigt långt anlopp och det är lite chansartat. Men Oskar (J Andersson) har behärskat de här lägena bra på slutet. Jag tycker att man måste ha med Withma på systemet.
- 8 Cosmo Light (V75-7) går det inte att vinna med från det här spåret, vi får vara nöjda om han kan ta pengar. Det brukar han göra, även om det inte är så stora valörer, och det är kul att ha en sådan häst i stallet också.
Bästa chansen?
- Ni vill väl att jag ska säga Alorac Mathbell, men jag säger Eldvin.

Kanal 75


Söndagens seger i Dubbelcupens final förde in Tekno Odin i en mycket exklusiv skara av kallblodstravare.Men det var på vippen att firandet fick ..


Söndagens seger i Dubbelcupens final förde in Tekno Odin i en mycket exklusiv skara av kallblodstravare.
Men det var på vippen att firandet fick vänta.
Den norske fantomen slog nämligen på två galopper kort efter start.
- Då tänkte jag att det var en jäkla tabbe jag gjorde när jag skruvade brodden ur skorna efter värmningen. Det kändes nästan som bambi på hal is en bit, men lyckligtvis fann han trav igen, pustade tränaren och kusken Öystein Tjomsland som körde ikapp fältet och rundade till ledningen varvet från mål.
- Jag var väldigt rädd att han skulle galoppera igen, det var så glatt underlag mitt i banan. Men det var bättre fäste på innerspår, det var därför jag körde till så tidigt för att komma ner.
Väl där var dramatiken förstås över och världens för tillfället bäste kallblod kunde defilera till seger 67 på 106 starter i karriären.

"Gå för världsrekord"
106 starter som alltså gett över tio miljoner svenska kronor, något som bara en handfull kallblodstravare klarat av genom historien.
- Det har varit ett äventyr för oss. Han har varit fantastisk hela vägen, men det sista halvåret har varit speciellt. Han har tagit ett steg ytterligare i utvecklingen. Styrkan har han alltid haft, men speeden har utvecklats i år, förklarade Tjomsland som för knappt två månader sedan raderade Järvsöfaks världsrekord över medeldistans och spås kunna hota dennes ”omöjliga” 1.17,9 även över sprint.
- Får vi läge så kommer vi att gå för världsrekord, men rekord kommer när de kommer. Det viktigaste är att hästen får vara frisk och fräsch så att vi kan fortsätta att åka runt och starta. Vi önskar ha honom i många år till, sade Tjomsland som också avslöjade att årets sista start blir på Forus i Norge 10 december.
- Sedan tar vi nog en liten vinterpaus.

Narolds tid är nu
Någon vinterpaus väntar knappast Narold Vox som var tuffast i Gävle Stora Pris över tre varv.
Medan favoriten Tesio slet ont på underlaget och galopperade dryga varvet från mål så stånkade Krister Jakobssons snöskyfflare sig runt hela fältet från dryga tillägg.
- Fantastiskt skönt, det börjar bli hans årstid nu, konstaterade Jakobsson och fortsatte:
- Han gör aldrig ett dåligt lopp, men kommer bort ibland på snabba sommarbanor. Nu när de andra hästarna får lite svårare så fortsätter han i sitt tempo. Vi hoppas på en bra vinter och kommer att starta i några V75-lopp.

Många klagomål
Och svårt var det många hästar som hade denna dag. Banans beskaffenhet kritiserades häftigt från flera kuskar.
Till och med ett par av vinnarna.
- Jag körde lite i ilska idag eftersom jag tycker att de förhållanden vi kört i varit så erbarmligt dåliga. Hästarna gillar inte att springa på det här, det gäller bara att få den här dagen överstökad, förklarade Claes Sjöström sedan han eldat undan i ledningen med New Steel som trots snabba 1.11,6 första varvet hade mod att hålla undan.
- Ledningen och 1 600 meter, det känns som hans likör, fortsatte Sjöström och tog fram leendet till slut.
Treårige Going to Press svarade också för en ögonbrynshöjande insats och då reparerade en stor startgalopp till enkel seger för Jorma Kontio.
- Det var inte hans bana idag, men det gick vägen ändå, konstaterade tränaren Magnus Dahlén.

Dubbel för Bergh
En som behärskade dagens förhållanden var Robert Bergh som bokförde sig för en prydlig dubbel. Dear Friend gick en rejäl långspurt medan Aileron höll ifrån sig en tapper Alorac Mathbell från spets.
- Han har haft en del problem, men tagit sig fantastiskt bra, sade Bergh om Aileron som därmed bokförde sig för fjärde raka triumfen sedan återkomsten på tävlingsbanan i slutet av oktober.
Den favoritsegern hindrade inte utdelningen på Top 7 från att dra i höjden med 426 771 kronor till ett system med sju rätt.
V75-utdelningen stannade vid 20 508 kronor med Svante Båth-tränade Sugarmakesmecrazy som den sjunde pusselbiten efter en snygg smygare signerad Erik Adielsson.

Robin Johansson, Kanal 75


Rommetränaren Jörgen Westholm har en av sina arbetsperioder i stallets filial i Frankrike och hemmavid rullar det på med tävling och tr&aum..


Rommetränaren Jörgen Westholm har en av sina arbetsperioder i stallets filial i Frankrike och hemmavid rullar det på med tävling och träning.
24-årige Oskar J Andersson är stand in-chef i dalastallet och till helgen ska tre hästar prova lyckan i V75.
Eskilstuna arrangerar dubbeltrav med finaler i Breeders’Crown på söndagen (V75) där teamet i Sala inte finns representerade med någon häst efter ett för övrigt bra år med nära tio miljoner inkört.
- Nej, vi hoppades mycket på Magnesia som normalt skulle ha haft en bra chans att kvala in, men hon var inte helt kry i semifinalerna. Vi har varit med i några unghästfinaler i år men det blev lite tråkigare med Breeders, säger Oskar J Andersson för egen del passerat fjolårets rekord som kusk.

Passar 400 körda
Ett rekord som dessutom slagits med råge. 2015 års 35 segrar och 3,2 miljoner kronor inkört har blivit 4,2 miljoner och 60 segrar i år.
24-åringen är stallets hovslagare och jobbar mycket med unghästarna. Han vill fortsätta att vara bred nästa år och att inte kliva över 400 körda lopp i år är ett medvetet drag.
- Jag vinner fler proffslopp än lärlingslopp nu men visst är det till fördel för mig och mina uppdragsgivare att jag får vara med i lärlingsloppen. Kommer därför att köra prick 400 lopp i år för att även nästa år få köra loppen för lärlingar.
I V75-3 på lördagen har fyraårig stoet Feeka S.E. fina förutsättningar över kort distans. Tvåa senast från ledningen på Solvalla. Vad säger du om den starten?
- Hon fullföljde loppet på ett bra sätt. Hästen som vann det loppet (Unreturned Love) är väldigt kapabel och fick dessutom en smörresa och luckan kom perfekt .Så jag tycker inte att det var en prestation hon behöver skämmas över.
Hon är rask från start och visade vid segern i Eskilstuna i början av september att hon är en bra sprinter.
- Ja, distansen på lördag är passande och hon gick i mål med krafter kvar vid segern på en tolvtid. Visst är det bra hästar med på lördag men hon är helt klart en av dem. Hon är riktigt startsnabb och jag hoppas initialt på att komma till ledningen och så få jag lägga upp taktiken efter det. Bestämmer efter hur hon känns i värmningar och provstarter.
Alorac Mathbell kom i er träning i september och debuterade en månad senare med seger på hemmabanan. Jorma Kontio kör i V75-4.
- Jag tror att Kontio sitter upp bakom vår bästa chans på V75. Den här hästen har gjort det bra tidigare i karriären. Vi har filat lite på honom och det känns som att det går framåt hela tiden med honom. Han är stark och rejäl. Det blev ett ganska intetsägande lopp senast med tanke på att det inte var så hårt motstånd. Banan var väldigt krävande. Vi vet inte så mycket mer än att han vann på ett bekvämt sätt senast med krafter kvar.
Alorac Mathbell visade att höstens tunga banor inte bekommer honom i alla fall…
- Precis. Han är stark och ska så klart räknas i det här loppet. Det kan jag säga utan att sticka ut hakan allt för mycket. Han har visat att han gillar att vara först i mål och tagit flera segrar på få starter.
I lärlingsloppet (V75-2) kör du Triton Sisa, som tränas av Axevalla-amatören Anton Johansson. En häst som inte kommer att höra till de betrodda. Chans?
- Jag har kört honom en gång tidigare och gillade honom. Men det var för något år sedan och jag vet för lite om dagsstatusen för att uttala mig om våra chanser.
Stallet och du rundar av V75 med Ponce de Leon i klass I (V75-6). Ett spår sju bakom bilen drar väl ner förväntningarna?
- Det är bra hästar med och det är klar vingelrisk. Vi är nöjda om han är fyra-femma, slutar Oskar J Andersson.

Fotnot: V75 är på lördag kryddad med dubbeljackpot. En ensam vinnare med sju rätt kan vinna 65 miljoner kronor

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-9 Jörgen Westholm 2140/8 D 3 14.7 211
2016-12-17 2016-12-17 Åby-9 Jörgen Westholm 2140/3 C 1 15.1 63
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-9 Jörgen Westholm 2140/4 D 2 14.1 169
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-8 Jorma Kontio 2640/1 C 2 17.0 101
2016-10-22 2016-10-22 Romme-12 Jörgen Westholm 2160/5 A 1 17.1 19
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-9 Jorma Kontio 2140/8 B 0 g 76
2016-08-16 2016-08-16 Romme-8 Jorma Kontio 2140/4 A 1 16.0 16
2016-07-29 2016-07-29 Solvalla-9 Jorma Kontio 2160/8 A 0 17.3g 31
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-12 Jorma Kontio 2140/2 A 1 15.4 15
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-2 Torbjörn Jansson 1640/3 A str
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-8 Jorma Kontio 2140/1 D 1 15.9 21
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-11 Torbjörn Jansson 2140/8 D 2 18.3 236
2016-03-30 2016-03-30 Solvalla-4 Tony Wallin 2140/5 D 0 g 362
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-8 Tony Wallin 2140/11 C 2 19.6 133
2017-12-28 2017-12-28 Åby-9 Kaj Widell 2640/7 C 0 15.5 225
2017-10-25 2017-10-25 Solvalla-6 Jörgen Westholm 3140/3 C 4 14.6 38
2017-09-30 2017-09-30 Solvalla-3 Oskar J Andersson 2140/10 B 0 13.5 66
2017-09-03 2017-09-03 Jägersro Trav-9 Patrik Fernlund 2140/9 B 4 13.2 46
2017-08-18 2017-08-18 Solvalla-2 Patrik Fernlund 2140/4 B 1 12.7 14
2017-08-02 2017-08-02 Solvalla-6 Jörgen Westholm 2640/12 C 2 14.2 51
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-9 Jörgen Westholm 3140/3 C 2 14.8 46
2017-05-10 2017-05-10 Solvalla-10 Jörgen Westholm 2140/9 B 3 13.1 26
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-10 Jörgen Westholm 2140/10 C 2 13.1 48
2017-04-16 2017-04-16 Romme-10 Jorma Kontio 2140/7 C 0 g 340
2017-03-11 2017-03-11 Bollnäs-11 Jörgen Westholm 2140/11 C 4 13.8 113
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-8 Jörgen Westholm 2140/2 C 0 19.1g 59
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-8 Jörgen Westholm 2140/3 C 0 g 27
2017-01-07 2017-01-07 Romme-9 Jörgen Westholm 2140/1 C 3 14.3 67
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-3 Nicklas Westerholm 2140/6 C 5 13.8 31
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-7 Nicklas Westerholm 2160/13 B 3 13.9 74
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-9 Ulf Eriksson 2640/2 C str
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-4 Nicklas Westerholm 2140/12 B 0 g 113
2018-05-05 2018-05-05 Gävle-6 Nicklas Westerholm 2140/11 B 5 14.3 35
2018-01-10 2018-01-10 Solvalla-9 Oskar J Andersson 3140/4 C str
2019-12-20 2019-12-20 Romme-7 Oskar J Andersson 2640/4 C 0 16.3 116
2019-12-01 2019-12-01 Örebro-2 Anna Erixon 2100/7 B 4 15.0 212
2019-11-15 2019-11-15 Romme-5 Anna Erixon 2140/5 B 5 17.0g 203
2019-10-18 2019-10-18 Eskilstuna-6 Oskar J Andersson 2660/12 A 4 15.8 43
2019-10-03 2019-10-03 Bollnäs-6 Oskar J Andersson 2660/9 B 3 15.0 36
2019-09-19 2019-09-19 Romme-2 Oskar J Andersson 2660/12 B 3 15.3 209
2019-06-22 2019-06-22 Rättvik-9 Nicklas Westerholm 3180/14 D 0 15.9g 685
2019-06-14 2019-06-14 Romme-9 Kevin Svedlund 2660/8 C 5 15.3 129
2019-05-22 2019-05-22 Örebro-10 Nicklas Westerholm 2680/14 D 7 15.3 266
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-4 Kevin Svedlund 2140/9 B 2 14.7 52
2019-04-27 2019-04-27 Romme-9 Kevin Svedlund 3160/7 D 0 g 243
2019-03-17 2019-03-17 Romme-3 Nicklas Westerholm 2660/4 C 3 17.3 47
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-9 Kevin Svedlund 3180/14 B 5 17.8g 122
2019-02-19 2019-02-19 Solvalla-9 Nicklas Westerholm 2640/6 C 6 16.4 127
2019-02-02 2019-02-02 Åby-2 Nicklas Westerholm 2640/4 B 5 16.7g 19
2019-01-14 2019-01-14 Eskilstuna-7 Nicklas Westerholm 2160/9 A 1 17.5 60
2019-01-06 2019-01-06 Romme-4 Nicklas Westerholm 2140/2 B 4 15.7 119
2020-05-11 2020-05-11 Romme-9 Oskar J Andersson 3160/11 A 5 15.2 94
2020-05-01 2020-05-01 Rättvik-9 Oskar J Andersson 2140/2 B 0 g 128
2020-04-15 2020-04-15 Solvalla-9 Oskar J Andersson 3180/13 C 4 14.5 167
2020-04-05 2020-04-05 Hagmyren-3 Oskar J Andersson 2140/2 C 5 16.4 42
2020-03-10 2020-03-10 Gävle-6 Oskar J Andersson 2640/5 C str
2020-02-29 2020-02-29 Bergsåker-9 Oskar J Andersson 3140/9 B 4 15.9 89
2020-02-21 2020-02-21 Romme-7 Oskar J Andersson 2660/6 C 1 17.3 55
2020-02-04 2020-02-04 Gävle-8 Oskar J Andersson 2140/9 C 1 13.9 102
2020-01-25 2020-01-25 Eskilstuna-4 Oskar J Andersson 3180/9 D 0 g 243
2020-01-18 2020-01-18 Romme-9 Oskar J Andersson 2160/12 B 1 14.9 43
2020-01-05 2020-01-05 Romme-4 Oskar J Andersson 2140/2 B 2 14.4 90ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se