Albert Zonett travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Albert Zonett travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Albert Zonett har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Albert Zonett har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Albert Zonett


 Paralympiatravet får ett spännande franskfött inslag.Det sedan Hades de Vandel stått för en liten överraskning då de..


 Paralympiatravet får ett spännande franskfött inslag.
Det sedan Hades de Vandel stått för en liten överraskning då den tredje deltävlingen avgjordes på Axevalla under lördagen. Fransmannen, som är ägd i Nederländerna och tränas av framgångsrika Paul Hagoort tog sin första seger sedan hösten 2021, men fler lär komma framöver av intrycket att döma.
Robin Bakker skötte tömföringen och ekipaget landade utvändigt om det ledande norska hoppet Cicero T.G med knappa kilometern kvar. Ledaren fajtade emot, men fick sträcka vapen den sista biten mot tuffe Hades de Vandel som klockades till fina 1.11,5 över 2140 auto.
Här slutade Unico Broline trea, medan Aetos Kronos, som senast vann på toppfint vis, den här gången ägnade sig åt upprepade galopper.
Hades de Vandel blev den tredje hästen att kvala in till Paralympiatravets final som körs på Åby den 6 maj, tidigare deltävlingar har vunnits av Milliondollarrhyme och Rackham. Dessutom har wild card delats ut till Jimmy Ferro B.R och Bilo Jepson.
– Han är inte den snabbaste bakom bilen, men vi hade ett bra spår och fick en bra position. Det gick fort första biten, det gillade hästen, han är stark och var riktigt bra. Paralympiatravet är ett väldigt fint lopp, vi hoppas vi får ett bra spår då med så får vi se vad vi kan göra. Det är många bra hästar med där, men vår är inte så dum han heller, sa Robin Bakker.

King of Everything – trots det omöjliga läget
Kan man vinna silverdivisionen över sprinterdistans från spår tolv?
Jo, om hästen heter King of Everything och loppets första 500 meter avverkas i 1.06-tempo. Det blev en minst sagt fartfylld öppning av loppet där favoriten Hidalgo Heldia efter ett knappt halvvarv i spåren kom till täten, efter att den initiala ledaren Balboa Lux snubblat över i galopp. Men öppningen blev för tuff, något som King of Everything profiterade på i kön. Magnus A Djuse tog upp jakten över den sista långsidan, kopplade tidigt greppet och studsade undan till överlägsen seger på toppfina segertiden 1.10,4 över 1640 meter auto, ett nytt banrekord.
– Jag är fruktansvärt dålig på att tippa, jag trodde han skulle vara helt chanslös men han var i stället helt överlägsen. Att gå den här tiden från det här läget är fantastiskt bra. Jag är imponerad och jättelycklig, sa tränaren Claes Svensson.
Den fina stallformen för Ola Samuelsson håller i sig.
Jägersrotränaren inledde eftermiddagen sedan fyraårige El Vego Khalifa visat lejonklorna här i sitt tredje raka försök i klass 1. Stefan Persson valde att tidigt sända fram utvändigt ledaren och därifrån avgjorde man säkert, sedan loppets klara favorit Lozano di Quattro aldrig riktigt hittade fritt från sitt innerspår.

Strålande comeback för Global Concept
Att Global Concept har kapacitet utöver det vanliga är ingen nyhet.
Årets säsong kan bli riktigt intressant för femåringen från Jörgen Westholms träningsstall. Efter att bara gjort fyra starter i fjol, gjorde han nu årsdebut och första starten på åtta månader, men var direkt redo för en toppinsats. Global Concept, körd av Örjan Kihlström, ledde bronsdivisionen, såg ut att få ge sig mot utvändige Laredo Boko, men plockade fram löphuvudet och kontrade sig tillbaka den sista biten.
Det har lossnat på allvar för Email. Valacken ordnade seger åt Maria Törnqvist i klass 2-försöket.
Efter en räcka av andraplatser ståtar hästen nu med två raka segrar på V75® efter att senast vunnit på Färjestad under påskhelgen. Lördagens seger togs från ”dödens”, efter en rask öppning landade Dwight Pieters utvändigt ledaren, därifrån var Email tuffast.
Det blev norsk seger i en upplaga av Diamantstoet som såg en spännande upplösning.
Lars Fredrik Kolle tränar Waytocashflow, som avancerats fram utvändigt ledaren inför slutvarvet, såg ut att vara slagen när man trampade in över upploppet, men norskan arbetade sig tillbaka och kunde avgöra kort före mål efter en skicklig styrning av födelsedagsfirande Magnus A Djuse. Loppets favorit Marabou Brodda levererade ännu en gång en rejäl insats, efter knappt sista varvet i tredjespår, men fick nöja sig med bronset.
Albert Zonett blev svaret i eftermiddagens stayerlopp.
Den toppstammade sjuåringen från Robert Berghs stall visade sin nedärvda styrka då han tidigt lugnt tog plats som första häst i andraspår och in över upploppet tog in steg för steg på länge anförande Swish the Cash och när ledaren svarade med galopp hundra meter kvar, var saken avgjord.
Spelarna som lyckades lösa gåtan och hittade 7 rätt på V75® belönades med 181 499 kronor. För sex rätt 1979 kronor och fem rätt 192 kronor.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Robert Bergh har en trio till start i STL-finalerna på V75 men slår ur underläge.Bird Lane tillhör de mindre betrodda i V75-4. Det fem&ari..


Robert Bergh har en trio till start i STL-finalerna på V75 men slår ur underläge.
Bird Lane tillhör de mindre betrodda i V75-4. Det femåriga stoet är anmäld barfota runt om för tredje gången i karriären, men har ännu inte tjänat pengar med den balansen. Desto mer uppåt låter Bergsåkertränaren på Dream Sensation i V75-6 och så här lät det i en intervju i ATG Live.
- Kanske jag kan plussa lite för det kommer bli första barfota runt för första gången. Då han fick bakspår är det läge att testa det då han är lite osäker, kanske kan han få någon meter där. Han var inte heller lika vässad inför V86-starten senast eftersom han hade finalen nu. Han kommer prestera bättre bara på upplägget, plus lite barfota. Så det kan lyfta på flera sätt för honom så han kan prestera lite bättre, funderar Robert Bergh.
I V75-7 har Albert Zonett lottats till bakspår.
- Han har gått bra, jag vet inte nu med snabbare banor, svårt att säga om han hänger med på dem riktigt. Givetvis behöver han hjälp med lite överpace, men det är final, många bra hästar och de kör väl.

Kanal 75


Dagens huvudnummer på Bergsåker var Bergsåker Winter Trot med 500 000 kronor till vinnaren som avslutade V75. Men det blev knappast dagens mes..


Dagens huvudnummer på Bergsåker var Bergsåker Winter Trot med 500 000 kronor till vinnaren som avslutade V75. Men det blev knappast dagens mest spännande lopp då Mika Forss helt enkelt fick dämpa tempot i ledningen med Hierro Boko och då hjälpte det inte att andrahandsfavoriten Ultion Face spurtade sylvasst. Segern bekvämt till Finland och tränaren Hannu Korpi.
- Han har visat riktigt fin form, det var riktigt tacksamt att köra honom i dag. Min känsla var att vi skulle ha chans att slå dem med rätt tempo - och det gjorde vi, konstaterade segerkusken.
Men även om V75-7 inte bjöd på någon sportslig spänning var det troligtvis mycket spännande för de som hade chans på sju rätt inför den sista avdelningen i en omgång som dittills bjudit på en hel del skrällar. Till slut visade det sig att 4,5 system klarade alla rätt och belöningen blev 5 361 638 kronor, sex rätt gav 22 883 kronor och fem rätt 966 kronor.
Ett andels-system fick 1,5 rader med sju rätt vann totalt 8 957 889 kronor.
Samtliga miljonvinnare hade lämnat in via ATG.se.

Får vänta med avel
Dagens sportsliga höjdpunkt svarade Fabulous Pellini för i en fantastisk årsdebut. Det sexåriga stoet klev över miljonen intjänat när hon utmanade grabbarna och vann STL Silverdivisionen (V75-1).
Trots att Fabulous Pellini fick göra allt grovjobb själv utvändigt ledaren svarade hon ut favoriten Axel Ruda sista biten över upploppet.
Fabulous Pellini är en helsyster till världsstjärnan Readly Express som vann Prix d’Amerique och totalt 24 miljoner kronor.
- Det är ingen vanlig märr det här. Jag hade egentligen ett annat lopp i tankarna för henne men jag körde jobb förra torsdagen och tänkte hon kan inte göra bort sig här. Det här var en femstjärnig insats, hon var helt fantastisk i dag, kommenterade tränaren och kusken Daniel Wäjersten.
- Det var bestämt att hon skulle betäckas i april, men jag hoppas vi kan ändra på det. Vi måste tänka om nu, sa Daniel Wäjersten.

Magnus A Djuse överraskade
V75-2 var lägsta klassen, STL Klass II, och efter en inledning med många galopper blev det ett spännande upplopp där 27-oddsaren Magic Nightraider var starkast och fångade in ledaren Star Muscle. Magnus A Djuse körde överraskningen och tränar gör Peter O Larsson.
- Det var ingen överraskning för mig, kolla vad hästen gjort de sista tio starterna, sa
Peter O Larsson i ATG Live.
Magnus A Djuse vann dubbelt och från sista position i andraspår spurtade Dream Sensation sylvasst i V75-5, STL Klass I. Albacete tog över ledningen 300 kvar såg länge ut som vinnaren men han försvarade sig med galopp kort före mål. Vinnaren tränas av Robert Bergh.
Skräll bjöds det på i V75-4 där 22-oddsaren Breeze flög lågt sista biten över upploppet jämfört med de andra i STL Diamanstoet. Claes Sjöström satt fjärde utvändigt och följde sedan med i ryggar tills upploppet där det femåriga stoet avgjorde i imponerande stil.

Dubbelt Persson i Alf Jonssons lopp
V75-3 var Alf Jonssons lopp och Bergsåker-ikonen fick se sin egentränade Tekno Jerven galoppera direkt i starten. Istället fick han se ett mycket spännande upplopp mellan två Jan-Olov Persson-tränade hästar där en tapper Järvsöodin höll undan för favoriten B.W.Rune.
I segersulkyn satt Marcus Lilius.
- Järvsöodin var värd det här och han har visat länge att han är på väg in i högsta eliten. Att han står emot Rune som har sin bästa bit till slut är stort, sa Marcus Lilius.

Kontio fixade favoritseger
High On Peppe
r var hela omgångens näst mest streckade häst och storfavorit i V75-6, STL Bronsdivisionen. Katja Melkoos femåring bjöd på en femstjärnig insats i händerna på Jorma Kontio, som lyckades fånga upp andrahandsfavoriten Chitchat i en mycket spännande spetsstrid där klockorna visade 1.09,9 första 500 meterna. Väl i spets litade Kontio på hästens styrka och han drog helt enkelt speeden ur konkurrenterna och vann säkert före Albert Zonett.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Stefan Persson har kopplat tidigt grepp i den allsvenska körsvensligan med 35 segrar inför fredagen.Men listor gällande segrar och inkörda p..


Stefan Persson har kopplat tidigt grepp i den allsvenska körsvensligan med 35 segrar inför fredagen.Men listor gällande segrar och inkörda pengar redovisas på andra ställen.
Här premieras andra saker nämligen vilka som lyckats bäst under 2023 mätt i segerprocent respektive ROI (Return On Investment).
All statistik är hämtad från travfakta.se och gäller till och med torsdag 16 februari.

Årets främsta kuskar enligt segerprocent (minst 20 starter under 2023)
Rick Ebbinge 43
Conrad Lugauer 33
Hanna Olofsson 30
Daniel Wäjersten 29
Robert Bergh 28
Johan Untersteiner 25
Jens Eriksson 22
Mattias Djuse 22
Jörgen Westholm 22
Magnus A Djuse 21
Preben Sövik 20
Adrian Kolgjini 20
Henrik Svensson 19
Anders Svanstedt 19
Stefan Persson 17
Oskar J Andersson 17
Hannu Torvinen 17
Örjan Kihlström 16
Björn Goop 16
Emilia Leo 16

Nederländaren Rick Ebbinge har gjort succé sedan flytten till Sverige och ståtar med 25 i segerprocent totalt i sitt nya hemland. Men ännu bättre ser det ut att bli då han rivstartat året med seger i nästan varannan start.

Årets främsta kuskar enligt ROI (minst 20 starter)
Jens Eriksson 236
Preben Sövik 232
Micael Melander 180
Jenny A Björk 180
Kent P Gustavsson 176
Johan Untersteiner 156
Robert Bergh 153
Anders Svanstedt 153
Daniel Wäjersten 143
Örjan Kihlström 133
Petter Karlsson 132
Adrian Kolgjini 131
Thomas Dalborg 127
Marc Elias 127
Adrian Kolgjini 123
Henrik Svensson 119
Emilia Leo 114
Claes Sjöström 108
Rikard N Skoglund 108
Peter Untersteiner 104
Andreas Lövdal 100

Att vinna mycket eller ofta är en sak. Att vinna till höga odds en helt annan och för spelare har kuskarna ovan varit de bästa objekten hittills under 2023.
Jens Eriksson satte ett gäng skrällar redan under första delen av januari och håller undan i toppen trots att han dragit ner på tempot de senaste veckorna.
Preben Sövik har haft sitt främsta vapen i egentränade Bottnas Idol som närmast kommer från seger i STL-final till 15 gånger pengarna.

Årets främsta tränare enligt ROI (minst 20 starter)
Rick Ebbinge 36
Håkan K Persson 32
Per Lennartsson 32
Claes Sjöström 31
Daniel Wäjersten 29
Conrad Lugauer 28
Hanna Lähdekorpi 27
Ola Samuelsson 26
Robert Bergh 26
Jan-Olov Persson 24
Josefin Ivehag 24
Christoffer Eriksson 23
Mattias Djuse 23
David Persson 23
Anders Svanstedt 22
Svante Båth 22
Jörgen Westholm 22
Markus B Svedberg 22
Johan Untersteiner 21
Hanna Olofsson 21
Marcus Lindgren 20
Preben Sövik 20

Ännu mer intressant att se på årets formstall och åter är det Ebbinge i topp med nästan lika hög träffprocent på den egentränade hästarna.
Per Lennartsson, Claes Sjöström, Daniel Wäjersten och Conrad Lugauer är andra stall på högvarv som alla är med i elden i V75 på lördag.

Årets främsta tränare enligt ROI
Stefan Melander 463
Preben Sövik 232
Anders Svanstedt 219
Johan Untersteiner 162
Jennifer Persson 159
David Persson 154
Claes Sjöström 154
Josefin Ivehag 146
Thomas Dalborg 145
Jan-Olov Persson 142
Hanna Olofsson 139
Conrad Lugauer 133
Robert Bergh 132
Per Lennartsson 130
Adrian Kolgjini 127
Emma E Johansson 127
Jeanet Årman 121
Svante Ericsson 108
Markus B Svedberg 103
Petri Salmela 101
Ola Samuelsson 100

Preben Sövik syns i toppen även här, men får åter vika ifrån sig förstaplatsen och det med marginal till ett stall som sällan brukar visa hög ROI och framförallt inte på vintern. Men Stefan Melander är plötsligt hetast i landet efter att ha satt dit 22-oddsaren Hard Landing, 23-oddsaren Chestnut Hill och onsdagens 47-oddsare Xanthis Hilton bara under februari. På lördag startar han nämnde Chestnut samt Digital Class i Bergsåker Winter Trot (V75-7).

Småplock inför lördag
Det ger anledning att titta lite närmare mot lördagen och banan som har ett av landets mest gynnsamma innerspår bakom startbilen .

Här kommer lite statistiskt småplock kring omgången.

V75-1
1 Down and Dirty har gått I spets en gång på svensk mark oh vann då på Östersundstravet till 79 gånger pengarna.
2 Axel Ruda får två veckor mellan starterna vilket verkar passa hästen perfekt. Han har 11 segrar på 30 starter när det varit 11-20 dagar mellan starterna, att jämföra med 0 av 16 med längre intervall och 1 av 12 med tätare. Han har vunnit 5 av de 7 starter han travat i ledningen.
3 Jaques Nior har 6 av 10 i ledningen.
4 Merritt har 3 av 7 i ledningen.
5 Marre's Dreamboy har 3 av 5 i ledningen.
6 Fabulous Pellini har återkommit efter mer än två månaders vila vid tre tillfällen i karriären:
2021 hade hon vilat över ett halvår i regi Svante Båth och slutade tvåa från tredje par utvändigt spelad till 24 för 10. I årsdebuten i fjol gjorde han hon första starten för Daniel Wäjersten och vann överlägset från fjärde par utvändigt, spelad till 13 för 10. I maj återkom hästen efter tre månaders uppehåll och slutade tvåa i V75 från fjärde par utvändigt spelad till 30 för 10. Tränaren Daniel Wäjersten har 24 i segerprocent och 87 i ROI på sina hästar efter mer än 30 dagars vila sedan 2021, att jämföra med 25 i segerprocent och 97 i ROI för alla starter. Hästen obesegrad i två starter under vintern, vann den här tävlingsdagen i fjol och är anmäld med jänkarvagn för första gången.
7 Anchor Man är obesegrad i spets på tre försök.
8 Alien Kronos verkar tävla allra bäst då han som nu återkommer efter uppehåll. Han har 2-3-1 på 8 starter med över 30 dagar mellan starterna, att jämföra med 1-2-1 på 17 starter med tätare intervall.

V75-2
2 Because the Night har vunnit 3 av 8 på Bergsåker, att jämföra med 0 av 6 på övriga banor.
3 Vichel J.C. är segerlös på 11 starter över medeldistans.
6 Needle’Em är segerlös med vanlig vagn i åtta starter.
8 Idoanythingforlove är obesegrad i ledningen på tre försök.
9 Itso Sisu gör debut för Öystein Tjomsland som slagit ihop sin rörelse med hästens tidigare tränare Markus Pihlström. Hästen har vunnit 5 av 7 starter med skor runt om och har 2 av 4 när det som nu gått mer än 30 dagar mellan starterna.
10 Everon har tagit samtliga karriärens segrar från ledningen.

V75-3
1 Kalmar har sprungit i spets sex gånger med resultaten 4-2-0.
2 Buska Blyg har segrat i 8 av 13 starter på vintern.
4 B.W.Sture har sprungit i spets 13 gånger med resultaten 10-2-1.
5 Tekno Jerven har haft framspår bakom bilen vid sju tillfällen och galopperat från start i tre av dessa. Hästen har galopperat i 71 procent av karriärens starter. Han är obesegrad i ledningen på fem försök.
8 Bäcklös Uriel är obesegrad i spets på tre försök.
10 Brenne Banker gör tredje starten för Öystein Tjomsland.

V75-4
5 Miss Mighty är obesegrad i spets på tre försök och har aldrig vunnit från någon annan position. Hon är en av tre hästar i fältet som vunnit på V75 tidigare, de övriga är 10 Shehuntyoudown och 11 Cala Mayor de B.
6 Honesty gör första starten för Oscar Berglund. Hästen har aldrig startat på vintern och har 1 av 5 med skor runt om i Sverige.
8 Young Mistress är obesegrad i två starter på Bergsåker.
9 Magic From Hill har 3 segrar på 9 starter på vintern, att jämföra med 3 av 30 övriga året.
15 Breeze har 3 segrar på 7 starter under vintern, att jämföra med 3 av 24 övriga året.

V75-5
1 Albacete har 4 av 6 i ledningen.
2 Shut Up and Dance har 2 av 3 i ledningen.
3 Mellby Indigo har 4 segrar på 6 starter när det som nu gått mer än 30 starter mellan loppen. Hästen är obesegrad i spets på fyra försök.
4 Just For Fun är också obesegrad i spets på fyra försök.
5 Magic Caviar har resultaten 4-3-1 på 9 starter på vintern, att jämföra med 4-0-4 på 21 starter övriga året. Han har 7 av 10 i ledningen.
6 Grit Brodda är anmäld med jänkarvagn för första gången. Hästen har gjort sex starter på Bergsåker utan att vara på prispallen. Hon har 5 av 7 i ledningen.
7 Flap Setting 3 av 8 i ledningen.
8 Elsztain har bara gått i ledningen en gång på svensk mark och vann då. Han har inte varit på prispallen på fem starter under vintern.
10 Boli You S.M. har bara haft sin tränare Adrian Kolgjini i sulkyn en gång, då slutade han oplacerad på Åby i höstas.

V75-6
1 Albert Zonett
har haft innerspår bakom bilen vid tre tillfällen. Två gånger i tidigare regier då han varit chanslös att svara ledningen, samt en gång hos Robert Bergh då han galopperade innan start. Han har 6 av 11 i ledningen.
2 Reven Dejavu har vunnit 7 av 11 i ledningen och tog karriärens åttonde seger utvändigt ledaren tidigt i karriären.
4 High On Pepper har vunnit 4 av 5 i ledningen och 3 av 4 över aktuell distans.
5 Bastian Boom har 0 av 4 i ledningen.
6 Chitchat är obesegrad i fyra starter hos Daniel Wäjersten. Hästen gör debut över lång distans.
7 Inge B.Svärlig har 4 av 6 i ledningen.
8 Ready Doc körs av Magnus A Djuse för första gången och har 7 av 10 i ledningen.
11 Just Celebration körs av Per Linderoth för första gången.
12 Sweet Eddie är segerlös i 10 starter när det som nu gått mer än 30 dagar mellan starterna.

V75-7
1 Spickleback Face var fyra i motsvarande lopp i fjol efter en vass spurt från sjunde par utvändigt. Han har körts av Mats E Djuse en gång då ekipaget vann gulddivisionen på Bergsåker i april i fjol. Han har haft innerspår bakom bilen vid två tillfällen. Spetsade på Bergsåker i en 1.14-öppning för Christoffer Eriksson 2017 och hamnade i tredje inner på Solvalla för Torbjörn Jansson året efter.
Han har 2 av 3 i ledningen. Hästen är anmäld med jänkarvagn för andra gången i karriären, i den förra slutade han femma Jämtlands Stora Pris i somras.
2 Pinto Bob har 3 av 9 från ledningen.
3 Hard Times är segerlös i jänkarvagn i 28 starter. Han är obesegrad i ledningen på två försök.
4 Hierro Boko har 2 av 4 från ledningen i Sverige.
5 Digital Class har bara vunnit 1 av 31 starter med skor runt om.
6 Ferrari Sisu har 5 av 14 i jänkarvagn, att jämföra med 8 av 41 med vanlig vagn. Han har bara gått i spets en gång och vann då i enkel konkurrens på Vaggeryd. Han har 4 segrar på 7 starter under vintern i Sverige.
12 Eddy West återkom efter uppehåll senast och hade inför det 2 segrar på 12 starter med mer än 30 dagar mellan starterna. Med intervallet 11-20 dagar som det blir nu har han 15 segrar på 28 starter.

Robin Johansson, Kanal 75


 Umåker och Romme delade upp fredagens V64Xpress® mellan sig.På den nordligare av de båda banorna visade Gabriella Laestander upp sin..


 Umåker och Romme delade upp fredagens V64Xpress® mellan sig.
På den nordligare av de båda banorna visade Gabriella Laestander upp sin stenhårde Selmer I.H i bästa skick. Tillsammans med Samu Sundqvist infriade valacken favoritförväntningarna trots en tuff resa. Maesteraemon stack till ledningen vilket föranledde Selmer I.H att göra jobbet utvändigt. Ändå stod det in över upploppet tydligt klart vart segern skulle gå, favoriten avgjorde enkelt sista biten.
– Det var inget snack om saken. Jag tänkte vi skulle hålla ett ganska jämnt tempo och kolla vem som hade den bästa hästen och det hade vi ju absolut. Tiden var bra, det kändes väl att han kunde springa fortare, men det behövdes inte, sa Samu Sundqvist.

Dubbel för Wäjersten – efter Alberts galopp
Aftonens största olycksfågel var Albert Zonett.
Hästen som tränas av Robert Bergh och nu kördes av Stefan Edin, hade svarat för en stark insats och kopplade greppet om ledande storfavoriten Mellby Ironman i avslutningen av V64® - men kort före mål rullade hästen oturligt över i galopp. Därmed kunde favoritspelarna räddas med blotta förskräckelsen.
Daniel Wäjersten tränar och körde Mellby Ironman.
Bergsåkerstränaren lämnade Umåker med en dubbelseger. Det efter att kort tidigare även rattat in det fyraåriga stoet Nose High till en säker spetsseger.

Tuff treåring från Svedlunds stall
Kevin Svedlund visade upp en riktig tuffing i inledningen på Romme.
Treårige In Your Time försökte pressa sig till ledningen, men blev utsvarad och fick göra hela loppet först i andraspår. Det var dock inget problem – hästen kopplade greppet och höll starkt hela vägen.
Global Crossover var en av kvällens tyngst streckade, men här blev det startgalopp.
Därmed rullades röda mattan ut för Shehuntyoudown. Mattias Hansson hittade direkt till täten och därifrån var stoet som tränas av Gävles Catarina Hedlund aldrig i förlustfara. Det här var hästens tredje raka.
Galopp blev det även för betrodde Järvsö Henrik i kallblodsloppet.
Det bäddade för kvällens största kupongrens. Robert Wilhelmsson kunde ge G.G Svea en prima resa i rygg på ledaren varifrån man hittade fritt i sista sväng och då avgjorde treprocentaren på linjen.
32 253 kronor betalde sex rätt på V64®. På fem rätt belönades man med 143 kronor och för fyra rätt 15 kronor.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Bergsåker var värd för söndagens GS75® och det blev en favoritbetonad omgång.Daniel Wäjersten inledde med två favorits..


Bergsåker var värd för söndagens GS75® och det blev en favoritbetonad omgång.
Daniel Wäjersten inledde med två favoritsegrar tillsammans med Gooner (GS75-1) och Byron Face (GS75-2) som båda vann från spets.
Även Magnus A Djuse kunde räkna in en kuskdubbel tillsammans med Hanns Forslin-tränade Solstorm (GS75-4) och Robert Bergh-tränare Albert Zonett (GS75-5) där båda hästarna svarade för starka insatser och gjorde grovjobbet själva.
Robert Bergh följde sedan upp med en bekväm spetsseger tillsammans med Grant Hall (GS75-6) och tog alltså en tränardubbel.
I GS75-3 fick Oliver L Nielsen segerdefilera med Liselotte Olsson-tränade Myrsjös Timeout efter en snygg styrning där fyraåringen kunde avgöra med en effektiv speed över upploppet.
Ulf Ohlsson avrundade med Markus Pihlström-tränade Queen Tresher som var starkast utvändigt ledaren i GS75-7. Utdelningen på 7 rätt blev 2 449 kronor, 6 rätt gav 76 kronor och 5 rätt 16 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2019-11-07 2019-11-07 Bergsåker-1 Daniel Wäjersten 2140/9 C 0 20.2 132
2019-10-18 2019-10-18 Bollnäs-1 Daniel Wäjersten 2140/9 C 7 19.1 44
2019-08-29 2019-08-29 Dannero-5 Daniel Wäjersten 2140/10 C 0 g 105
2020-12-25 2020-12-25 Umeå-8 Robert Dunder 2640/11 B 1 15.8 39
2020-12-03 2020-12-03 Östersund-6 Robert Dunder 2640/10 B 1 16.4 20
2020-11-23 2020-11-23 Bergsåker-2 Robert Dunder 2640/7 B 1 18.7 31
2020-11-06 2020-11-06 Romme-8 Robert Dunder 1640/9 C 0 g 71
2020-10-16 2020-10-16 Umeå-7 Robert Dunder 2640/3 B 1 15.9 35
2020-07-30 2020-07-30 Bergsåker-3 Daniel Wäjersten 2640/9 C 3 17.4 42
2020-06-11 2020-06-11 Dannero-6 Daniel Wäjersten 2660/9 B 3 17.5 18
2020-06-02 2020-06-02 Gävle-4 Daniel Wäjersten 2140/1 D 0 g 56
2020-05-19 2020-05-19 Romme-6 Daniel Wäjersten 2140/2 C 2 16.2 25
2020-05-09 2020-05-09 Solänget-1 Daniel Wäjersten 2660/3 B 1 18.6 17
2020-04-28 2020-04-28 Umeå-7 Daniel Wäjersten 2140/11 B 1 17.4 72
2021-12-25 2021-12-25 Umeå-11 Ulf Ohlsson 2140/10 A 0 17.4 29
2021-12-04 2021-12-04 Bergsåker-11 Ulf Ohlsson 2140/12 C 8 14.7 124
2021-11-06 2021-11-06 Bergsåker-8 Robert Dunder 2640/3 A 3 15.3 14
2021-09-13 2021-09-13 Umeå-3 Robert Dunder 2140/3 C 1 14.6 23
2021-08-28 2021-08-28 Bergsåker-9 Robert Dunder 3140/5 C 0 15.8 84
2021-08-13 2021-08-13 Umeå-8 Robert Dunder 1640/5 A 3 12.7 28
2021-08-01 2021-08-01 Dannero-8 Robert Dunder 2660/7 A 1 15.8 13
2021-07-05 2021-07-05 Östersund-3 Robert Dunder 2140/8 A 1 14.1 16
2021-06-28 2021-06-28 Solänget-4 Robert Dunder 2140/3 A 1 14.6 19
2021-06-14 2021-06-14 Solänget-8 Robert Dunder 3140/4 A 1 18.2 14
2021-06-05 2021-06-05 Bollnäs-4 Robert Dunder 2140/2 B 1 13.5 44
2021-05-15 2021-05-15 Umeå-5 Robert Dunder 2640/11 D 8 14.9 325
2021-05-05 2021-05-05 Bergsåker-7 David Grundmann 2640/8 C 0 g 45
2021-04-01 2021-04-01 Gävle-7 Robert Dunder 3160/5 D str
2021-03-24 2021-03-24 Bergsåker-6 Robert Dunder 2640/1 B 2 16.6 19
2021-03-16 2021-03-16 Umeå-3 Mats E Djuse 2640/6 C 0 g 13
2022-12-26 2022-12-26 Solvalla-9 Robert Bergh 3180/7 C 2 16.0 70
2022-11-30 2022-11-30 Bergsåker-1 Robert Bergh 2640/4 C 1 14.4 25
2022-11-18 2022-11-18 Umeå-9 Stefan Edin 2140/9 B 0 g 35
2022-11-06 2022-11-06 Bergsåker-8 Magnus A Djuse 2140/3 D 1 13.6 64
2022-10-15 2022-10-15 Solänget-3 Erik Adielsson 2180/15 A 0 17.7g 86
2022-10-01 2022-10-01 Skellefteå-10 Rikard N Skoglund 3140/7 C 0 g 105
2022-09-24 2022-09-24 Solvalla-7 Björn Goop 2140/8 D 0 g 424
2022-09-09 2022-09-09 Bollnäs-7 Kajsa Frick 2140/1 A 0 g 33
2022-08-27 2022-08-27 Bergsåker-10 Robert Bergh 2640/12 D 4 13.1 312
2022-07-18 2022-07-18 Östersund-7 Robert Dunder 2160/9 A 5 16.3 43
2022-06-02 2022-06-02 Östersund-4 Robert Dunder 2160/7 A 2 14.5 49
2022-05-12 2022-05-12 Bergsåker-7 Robert Dunder 2160/7 B 4 15.4 54
2022-05-02 2022-05-02 Solänget-5 Ulf Ohlsson 2140/4 B 2 15.8 23
2022-04-05 2022-04-05 Rättvik-4 Robert Dunder 2140/6 A str
2022-03-27 2022-03-27 Bollnäs-8 Robert Dunder 2140/1 C 1 14.4 23
2022-03-08 2022-03-08 Bergsåker-7 Robert Dunder 2140/2 B 1 14.3 83
2023-12-02 2023-12-02 Solvalla-8 Robert Bergh 3200/12 D 7 14.9 608
2023-11-25 2023-11-25 Jägersro Trav-1 Örjan Kihlström 3180/5 B 0 g 31
2023-10-30 2023-10-30 Halmstad-4 Robert Bergh 2140/1 B 3 14.9 71
2023-08-16 2023-08-16 Solvalla-12 Robert Bergh 2180/9 B str
2023-08-11 2023-08-11 Umeå-10 Rikard N Skoglund 2140/3 B 4 13.4 18
2023-08-02 2023-08-02 Visby-9 Robert Bergh 3160/11 A 8 15.4 55
2023-07-10 2023-07-10 Rättvik-4 Magnus A Djuse 2140/1 B 2 12.9 129
2023-06-17 2023-06-17 Boden-8 Robert Bergh 2680/13 A 0 18.5g 78
2023-05-28 2023-05-28 Solvalla-2 Åke Svanstedt 2640/12 A 0 15.2 90
2023-04-29 2023-04-29 Örebro-11 Robert Bergh 3160/10 B 0 16.7 112
2023-04-15 2023-04-15 Axevalla-10 Robert Bergh 2680/13 C 1 13.9 48
2023-04-08 2023-04-08 Dannero-4 Robert Bergh 2140/7 B 1 15.0 18
2023-03-25 2023-03-25 Solvalla-11 Robert Bergh 2140/10 C 5 14.2 153
2023-03-04 2023-03-04 Örebro-4 Robert Bergh 2180/13 A str
2023-02-18 2023-02-18 Bergsåker-10 Robert Bergh 2640/1 B 2 14.8 135
2023-02-09 2023-02-09 Östersund-1 Robert Bergh 2140/5 B 4 16.0 14
2024-03-20 2024-03-20 Solvalla-2 Jorma Kontio 2640/5 C 0 14.9 54
2024-02-29 2024-02-29 Åby-6 Robert Bergh 2140/2 B 1 13.1 51
2024-02-21 2024-02-21 Solvalla-2 Jorma Kontio 2640/3 B 1 14.4 25
2024-02-17 2024-02-17 Bjerke-9 Robert Bergh 2600/8 A 6 15.0 45
2024-02-01 2024-02-01 Åby-4 Robert Bergh 2640/1 B 1 14.6 17
2024-01-27 2024-01-27 Axevalla-3 Rikard N Skoglund 2180/10 B 0 g 84
2024-01-15 2024-01-15 Mantorp-6 Robert Bergh 2140/7 B 2 15.1 39



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se