Ajlexes Cubano travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Ajlexes Cubano travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Ajlexes Cubano har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Ajlexes Cubano har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Ajlexes Cubano


Snöblandat regn och blåst var det yttre förutsättningarna på Sundbyholmstravet i Eskilstuna. Söndagsomgången med spelet V7..


Snöblandat regn och blåst var det yttre förutsättningarna på Sundbyholmstravet i Eskilstuna. Söndagsomgången med spelet V75 såg på förhand ut som en svårknäckt nöt för spelarna med många hästar som normalt inte är med i travets elitserie.
Men en efter en av de betrodda ramlade in och det blev i stället en ganska lätt omgång med drygt 10 000 kronor i betalning för alla rätt.
Rommeamatören Anders Jonssons Ajlexes Cubano var favoritspelad i loppet för den högsta klassen som inledde V75.
Erik Adielsson satt bakom en häst i högform. För ett par veckor sedan segrade nioåringen på Solvalla över sprinterdistans på kanontiden 1.11,2. Nu brottades man med ett bakspår över medeldistans, och det gick bra det också.
Tempot var ganska högt uppskruvat framme i täten och Ajlexes Cubano avgjorde utan att behöva visa botten sedan Adielsson låtit valacken kliva på först i tredjespår 700 meter från mål.
- Att vara i den åldern och ha gjort så många starter och få gå ensam i tredjespår sista 700 och bara kriga. Nej, det är bra gjort, sade Adielsson som hoppade in i stället för semestrande Tomas Pettersson.

Hur matcha mot maj?
Pensionerade journalisten Anders Jonsson tränar hästar på gården Stora Hälla i Falun och slutar aldrig förvånas över pållen som agerar som en evighetsmaskin.
- Det är fantastiskt naturligtvis. När jag tog hem honom och började träna själv hade han tjänat 90 000, nu har han gått över två miljoner. Som jag sa efter Solvalla så kanske vi ska börja fundera på sista helgen i maj. Det vore kul att matcha dit, jag vet bara inte hur man gör med den här hästen som är van att starta varannan vecka! sa Anders Jonsson.
Ajlexes Cubano lär få en stor hejarklack om det blir start i Sweden Cup, Lilla Elitloppet.

Torkan över för Djuse
Söndagens bästa prestation lät vänta på sig till den sjätte avdelningen i loppet för hästar som tjänat upp till  750 000 kronor. Mattias Djuses Leader Brodde svepte fältet i fjärde- och sedan tredjespår från fjärde utvändigt sista 700 och klev ärligt undan.
- Han brukar få mycket skit av så kallade experter men fick nu visa hur bra han är, sade Solvallatränaren.
Djuse segrade även med favoriten Electrical Storm i den sista avdelningen. Solvallatränaren körde in nästan åtta miljoner till stallet förra året men hade inte segrat just på V75 på 60 starter innan söndagen och fick nu alltså bryta segertorkan dubbelt upp.

Luomalas första på V75
I december plockade 36-åriga Sandra Luomala ut proffslicensen på Sundbyholmstravet. Nu stod hon som V75-vinnare på hemmabanan. Estelle Brodda skulle visa sig överlägsen i ett försök till Diamantstoet med Kaj Widell i sulkyn och vinna trots startgalopp. - Jag höll på att bryta ihop när hon galopperade men det gick ju bra, pustade Sandra Luomala.
Betrodde Remarkable Feet vann V75 i karriärens sjunde start. Jörgen Westholm fick bestämma tempot helt i ledningen och allt såg klappat och klart ut då hästen rumplade till i den sista kurvan och var på väg att galoppera. Fyraåringen tog sig samman och kunde kliva undan.
- Han är inte riktigt polerad ännu och bröt ut i sista sväng, men den här hästen gillar jag, sade Jörgen Westholm.
Emilia Leo satt bakom klara favoriten Grainfield Aiden i lärlingsloppet och kunde vinna efter behag efter snabbt avancemang i spåren på den sista bortre långsidan. Amatören Hannu Korpi från Finland tränar.
Storfavoriten Maple Hill's Eto'o (30 procent) blev svaret i klass II-försöket. Kevin Oscarsson tog hand om ledningen från femtespåret bakom bilen och ledde sedan sprinterloppet runt om med den femårige valacken som tränas av pappa Jim. En fin typ av häst som höll ordning på påkarna trots ett opassande underlag
Sju rätt på V75 betalade 10 512 kronor, sex rätt 155 kronor och fem rätt 23 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Bollnäs var skådeplatsen för V75 på söndagen och lite i skymundan för Prix d’Amerique bjöds det på spännan..


Bollnäs var skådeplatsen för V75 på söndagen och lite i skymundan för Prix d’Amerique bjöds det på spännande travlopp i snöyran.
Solvallatränaren Timo Nurmos kunde räkna in en tränardubbel.
I V75-6 var Jorma Kontio offensiv med Fairplay Pellini och styrde tidigt fram utvändigt ledaren O.P.’S Fabulous. Dryga 600 kvar övertog Fairplay Pellini ledningen och skapade direkt en lucka till konkurrenterna.
I V75-7 gjorde Manofthematch comeback efter elva månaders frånvaro och tog en imponerande V75-seger direkt tillsammans med Jorma Kontio.
Från tredje utvändigt attackerade Jorma Kontio knappa 700 kvar och redan 350 kvar kopplade Manofthematch segergreppet. Det var femåringens femte seger på tolv starter i karriären.

Kusken trodde han skulle bli diskad
I V75-2 skrällde Magnus A Djuse med 12-oddsaren Highsurprise Laday som spurtade bra och plockade många längder på täthästarna över upploppet. Resultatet dröjde lite då domarna tittade på en situation på sista bortre långsidan då Magnus A Djuse flyttade ut sin häst från innerspår till andraspår.
Domarna dömde Djuse till 1 500 kronor i böter, men han fick behålla segern.
- Det var tajt. Jag var ganska säker att jag skulle diskas, sa Magnus A Djuse.
Highsurprise Laday tränas av Östersund-amatören Charlotte von Krusenstierna.

Glänste i loppet istället
Vanessa F.B.
glänste inte i uppvärmningen inför V75-1 men i loppet imponerade favoriten desto mer. Ulf Ohlsson hittade ut från tredje invändigt 1200 meter från mål, sedan handlade det bara om en häst och från positionen utvändigt ledaren var det Markus Pihlström-tränade stoet överlägsen.
Ajlexes Cubano blev svaret i högsta klassen och tillsammans med hemmakusken Tomas Pettersson ledde den nioårige valacken V75-3 från start till mål. Tomas Pettersson var resolut när han försvarade ledningen med 19-oddsaren när favoriten Queer Fish utmanade på första varvet och det blev ett vinstdrag. Romme-amatören Anders Jonsson är den som gjort tränarjobbet.

Favoritseger i kallblodsloppet
V75-omgången innehöll ett kallblodslopp och Tangen Haap infriade favoritskapet till glädje för både favoritspelarna och ägarna, hockeytvillingarna Sedin. I segersulkyn satt tränaren Björn Karlsson.
Jörgen S Eriksson hittade tredje utvändigt i V75-5 med Fleuron d’Ormoy och tufft tempo i täten passade som hand i handske. När fyraåringen fick anfallsorder halvvarvet från mål bet det bra och över upploppet avgjorde Sundbyholm-hästen säkert före Global Utopia.
- Han kändes så himla fin hästen. Han tog i för fulla muggar när jag tog ut honom, en riktig häst, sa segerkusken som även tränar.
Sju rätt på V75 gav 171 446 kronor, sex rätt gav 1 555 kronor och fem rätt 119 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Det var unghästkväll på Solvalla tisdag afton efter Sveriges vinst över Schweiz i fotbolls-VM. Det kördes fyra lopp i Margaretas Tidig..


Det var unghästkväll på Solvalla tisdag afton efter Sveriges vinst över Schweiz i fotbolls-VM. Det kördes fyra lopp i Margaretas Tidiga Unghästserie och vi fick se flera jättefina prestationer. Det treåriga stoet Musique d’Inverne vet fortfarande inte hur det känns att förlora efter fem starter. I händerna på Erik Adielsson öppnade hon stabilt och kunde köras till ledningen i första kurvan. Tempot var högt och hon inledde med 1.10 första femhundra metrarna och varvade på 1.13,3. Men den höga farten bekom henne inte det minsta och över upploppet gled Musique d’Inverne bara ifrån till en smått överlägsen seger. Segertiden blev nya rekordet 1.13,1 över distansen 2140 meter med bilstart. Tvåa blev Evelyn som levererade en mycket bra avslutning från kön.
- Hon har visat att hon är bra tidigare och i dag visade hon att hon är mycket bra. Hon slappnade inte riktigt av de andra femhundra metrarna och jag får brottas med henne för att hon skulle springa långsammare. Hon var så vass innan loppet och jag ville inte skicka på henne max i starten, sa Erik Adielsson.
- Men trots att hon inte lugnade ner sig så sprang hon bara och klippte med öronen och lämnade bra hästar. Hon sänkte rekordet med 40, 50 meter och det här är en häst utöver det vanliga. Hon har allt och är otroligt trevlig.

Smällkarameller inledde
Musique d’Inverne var en storfavorit som höll men annars var det skrällarnas afton inom V64. Det började med ett par riktiga knallar när tvåprocentarna Ajlexes Cubano och Butterfly Ima skrällde, tätt följd av sexprocentaren Ad Hoc. I Margaretas Tidiga Unghästserie för fyraåriga ston vann Butterfly Ima, tränad och körd av Åke Lindblom. Han serverade sin häst en perfekt resa i rygg på ledaren. Luckan kom som på beställning vid upploppets början och Butterfly Ima tog sig enkelt förbi ledande Mellby Fashion som höll tappert som tvåa. Tränare Lindblom var strålande glad över segern och förstapriset på 300 000 kronor. Vinnaroddset blev hela 41,08 och segertiden 1.13,0/2140a.
- Det var fantastiskt roligt och det är jättestort såklart. Jag trodde faktiskt på bra chans men det är inget ovanligt. Vi fick en perfekt löpning men det måste man ha och det måste stämma. Det krävs tur och skicklighet för att vinna. Vi satt och väntade på luckan och när den kom stack hon bara iväg. En fantastiskt fin häst som vi köpte på auktion, sa Åke Lindblom.

Engblom rörd till segertårar
I loppet efter äntrade en rörd tränare Raoul Engblom vinnarcirkeln efter att hans häst Ad Hoc vunnit Margaretas Tidiga Unghästserie för treåriga hingstar och valacker. Trots en resa utvändigt om ledaren var Ad Hoc bara bäst och svarade för en fantastisk prestation. Vinnaroddset blev 24,13 och segertiden 1.13,6/2140a.
- Jag är rörd och känner en enorm glädje. Vi köpte honom på auktion och han har hela tiden varit något speciellt. Han är lite opolerad men blir bättre och bättre. Han är rädd för allt och springer och tittar på allt. Ibland går det inte att köra honom hemma för han är rädd för allt. Det här är jättestort, helt fantastiskt, sa Raoul Engblom.
Kusken Carl Johan Jepson fyllde i.
- Han är lite vinglig men det är jättehög kapacitet i honom. En väldigt talangfull häst. Det blev en tuff inledning och lite väl hårt tempo första varvet men han kändes stark och började spela med öronen i sista sväng, sa Carl Johan Jepson.

”Indy Lane är grym – en tuff häst”
I det avslutande loppet i Margaretas Tidiga Unghästserie för fyraåriga hingstar och valacker blev det en imponerande seger av Indy Lane. Hästen tog sin sjätte seger i åttonde starten och han vann trots en resa utvändigt om ledaren. Segertiden blev strålande 1.12,6/2140a och tränar gör Björn Röcklinger och i sulkyn satt Jorma Kontio.
- Han är grym och det är otroligt roligt. Han sprang i dödens hela vägen och är stark och rejäl. Det är en tuff häst som jobbar hela vägen, sa Björn Röcklinger.
V64-raden blev så pass svårfunnen att ingen hittade alla sex vinnarna. Det blir därmed jackpot till nästa tisdags V64-omgång på Solvalla.

Michael Carlsson, Kanal 75


Amatörtränaren Anders Jonsson med licens på Rommetravet har kunnat lägga mera krut på hästar sedan en tid. Efter ett yrkesliv so..


Amatörtränaren Anders Jonsson med licens på Rommetravet har kunnat lägga mera krut på hästar sedan en tid.
Efter ett yrkesliv som journalist och bland annat verksam som inrikeschef på Ekot, har han börjat kunna ta det lite lugnare som pensionär.
Mer tid med hästarna – rena proffset med andra ord?
- Njahaa, jag vill nog kalla mig amatör! säger Anders Jonsson och skrattar.
På gården Stora Hälla i Falun har han tre hästar, varav ett avelssto. Räknar man alla travare han är iblandad kommer man upp i elva hästar.
- Jag håller i tio konsortier och äger hästarna tillsammans med väldigt många människor. Vi har tio tävlingshästar. Ja, en är bara två år. Så det är nio jag är med på som förhoppningsvis ska starta i år, säger Anders Jonsson.

Pettersson bara kör
Bollnäsproffset Tomas Pettersson är en av tränarna konsortiet anlitar. När det kommer till Ajlexes Cubano är Pettersson emellertid ”bara” kusk.
Jonsson tränar den sjuårige valacken själv sedan slutet av fyraåringssäsongen och har lyckats bra. Ajlexes Cubano har tecknat sig för två V75-segrar så här långt, en i klass I i Bollnäs hösten 2015 och en i bronsdivisionen i Hudiksvall nu i september.
- Han har varit med ganska mycket i V75 och placerat sig i rikstoton nästan i varje start. Det var en väldigt bra proposition åt honom på Bergsåker på onsdag och även om han inte är riktigt lika bra som då han vann på Hagmyren i september ska han räknas med chans.

Bäst utan skor
Ajlexes Cubano är bäst den varma årstiden. Eller rättare sagt, hästen är bäst barfota.
Just på onsdag (1 mars) upphör barfotaförbudet i svenskt trav att gälla. Nu är det tillåtet att tävla med valfri balans igen.
- Han går ju bäst barfota, jag har hållit igång honom och startat under vintern som en del i träningen. Det lär inte gå att köra barfota i Sundsvall i början av mars men jag anmälde honom för att loppet passade så bra. Det här blir också första starten på en månad. Han var inte som bäst i den senaste starten och fick en träningsperiod i stället.
Hur känns hästen för dagen?
- Han känns bra i träningen och är precis lika pigg som vanligt. Så det verkar bra.
Inte som bäst senast, menar du. Ajlexes Cubano fick väl ett ganska tufft lopp där utvändigt ledaren?
- Visst. Han höll ju ändå skapligt. Men han verkar inte bry sig så mycket om dödens eller har i vart fall inte gjort det tidigare. Nu blev han sexa på Solvalla efter att Tomas valt att gå upp utvändigt ledaren med honom. Han gillar att gå där framme utan att ha någon framför sig.
Det handlar om en startsnabb häst som borde kunna sitta i ledningen en sådan här gång?
- Det kan nog bli så. Spets är nog bättre än att gå i dödens också. Vi hoppas på en lång sommarsäsong och jag tror att han kommer att kunna hävda sig rätt bra i silver. Han har otroligt hållbara ben och tävlar nästan året om. När han vann V75 i september visade han ju vilken fin häst han är, säger Anders Jonsson.
Vid segern i bronsdivisionen på Hagmyren öppnade Ajlexes Cubano 1.09,5 första 500 meterna till ledningen och gick säkert undan till slut. 1.11,3 över 1640 meter, bilstart gäller som ett rekord för dalahästen.

Mikael Wikner, Kanal 75


Med 19 hästar på träningslistan och några fölston på det får Micael Broberg räknas som en av de proffsigaste amat&ou..


Med 19 hästar på träningslistan och några fölston på det får Micael Broberg räknas som en av de proffsigaste amatörerna i landet.
Hästarna är ett heltidsarbete sedan något år. Tidigare har han bland annat drivit hotell och en gång ägt en skivaffär.
Travet har varit en hobby hela livet med hästägande i olika konstellationer sedan mitten av 1980-talet. Men det var först för sju år sedan han satte sig bakom en häst för första gången.
- Det var mina bröder som ville växla ner antalet hästar hos proffstränare och så blev det att jag fick prova. Jag har ingen ambition att hålla på med det här hela livet men visst är det både inspirerande och roligt. Särskilt när det går bra, säger Micael Broberg.

Spitcam med tre V75-segrar
Och bra har det gått på slutet. Särskilt 2016 har varit lyckosamt med snart 900 000 kronor intjänat till stallet.
Toralf Jubb skrällde i V86 på Lindesberg i somras till 95 gånger pengarna med Kaj Widell i sulkyn vilket han Broberg håller som en av höjdarna i år.
Femårige valacken Spitcam Jubb har emellertid stått för meraparten av guldet stallet dragit in. Tre (!) V75-segrar har det blivit i år och sammanlagt 668 000 kronor intjänat.
Micael Broberg säger att han brukar har stor tro på sina hästar när det finns fog för det. Inför bronsdivisionens final på lördag på Solvalla - med potentiella 55 miljoner till en ensam vinnare med sju rätt på V75 - drog startsnabbe Spitcam Jubb spår tre bakom bilen.
- Helt perfekt. Jag sa innan spårlottningen att jag trodde på seger från spåren två till sju och nu fick vi tre, vilket är det bästa. När några av de startsnabba drog sämre spår tror jag att Spitcam Jubb vinner. Kaj Widell kör honom bra och lär inte bomma ledningen. Jag är särskilt nöjd med att Ajlexes Cubano, som är jättestartsnabb, kom bort i lottningen, säger Micael Broberg.

”Kunde springa ett varv till”
Spitcam Jubb har visat sig både snabb och oöm för positioner. Senast på Färjestadstravet blev det smått överlägset efter en tuff forcering till ledningen.
Årets första rikstotoseger kom i ett lopp över tre kilometer under V75-dagen med Finlandia-Ajo i början av maj. Andra V75-triumfen bärgades inför storpubliken under Solvallas elitloppssöndag.
- Senast öppnade han 1.09 i ett lopp över 2640 meter och bara drog undan. Kaj menade att han hade köra ett varv till i samma tempo då han inte höll på att få stopp på honom. Från tredjespåret blir det laddning. Han har visat att han är startsnabb och var exempelvis nere i 1.07-fart på Gävletravet i somras då en konkurrent uppvaktade. Galoppen då berodde inte på att det gick för fort utan att hästen slog i vagnen.

”Springer ren i dag”
Spitcam Jubb har lätt för att få vassa tänder och har nyligen gjorts vid i munnen. En av framgångsfaktorerna bakom årets resultat är att man steg för steg tagit av hästen det mesta av den utrustning han tävlade med tidigare.
Slaggjord, resjord, springrem, käk, tungband, knäkappor, gamascher…allt är borta.
- Så han springer helt ren och tycker att det är roligare. Sedan har han varit utan skor också i de senaste starterna och det trivs han också med. Jag har många bra hästar men hinner inte riktigt med den sista finslipningen på banan som skulle ha varit önskvärt, men den här får mycket tid. Det är ingen som tar en längd på honom och även om han klarar det mesta är ledningen ändå önskepositionen. Så utan sånt vi inte kan styra över ska det vara en bra chans, säger Broberg.

Vem tror på en amatör?
Spitcam Jubb kommer att vara lite påpassad men bara höra till skaran outsiders på lördag.
- Tipsexperterna tittar mycket på vilka tränare hästar har och det tycker jag är fel. Det finns många amatörhästar som kan matcha ”eliten”. Hästarna som individer spelar större roll än tränarna, säger Micael Broberg.
Han brukar vara optimist med Spitcam Jubb och den här gången tycker sig Bollnäsamatören ha extra fog för att vara det.

Mikael Wikner, Kanal 75


E.J.’s Guldsko (gulddivisionen) var huvudnumret när Hagmyren stod värd för en V75-omgång som kryddades med en jackpot.På Hagmyr..


E.J.’s Guldsko (gulddivisionen) var huvudnumret när Hagmyren stod värd för en V75-omgång som kryddades med en jackpot.
På Hagmyren, med sitt korta upplopp, är ledningen extra mycket värd och det blev en tajt fajt in i första sväng, en fajt som Peter Untersteiner vann tillsammans med en löpsugen B.B.S.Sugarlight. Första 500 metrarna avverkades på kilometertiden 1.07,3.
- Han blev onödigt frisk, jag hade mycket att hålla i, kommenterade Peter Untersteiner startrusningen.
Väl i spets höll B.B.S.Sugarlight spänsten och när Peter Untersteiner ryckte tussarna, extraväxeln, på upploppet gick han undan och vann på nytt banrekord - 1.10,7 över sprinterdistans, 1640 meter autostart.
- Det är bra på denna banan, den är ganska ovanlig, svår in och ur svängarna, hästarna tappar fart där. Det är ingen vanlig häst det har han visat åter en gång, fortsatte segerkusken.
150 000 kronor var segern värd och hästens tränare, norske amatören Fredrik Solberg var både stolt och nöjd efter segern.
- I dag hade vi spår 2, rätt till tät och då gick det bra. Jag hade en känsla att det skulle gå och det gjorde det. Jag visste det, hade märkt det hemma. Tror han får en fin höstsäsong här i gulddivision och det är roligt, sa Fredrik Solberg.
150 000 kronor innebar att den svenskfödde sjuårige valacken passerade sju miljoner kronor intjänat.

Dubbel för Untersteiner
Peter Untersteiner följde sedan upp med ytterligare en favoritseger då han serverade Önas Igor en drömresa i V75-5. Från rygg ledaren avgjorde Önas Igor i en härlig duell när han tog sig förbi Etosha Boko över upploppet.
Segertiden blev 1.11,2 över sprinterdistans. En fantastiskt bra tid med tanke på att det var lägsta V75-klassen, klass II.
Romme-amatören Stefan Björkvall var förstås mycket lycklig över en V75-seger.
- Det blev ingen ledning, men det löste sig bra ändå. Det är sjukt härligt, sa Stefan Björkvall.
En annan lycklig Romme-amatör är Anders Jonsson som tränar Ajlexes Cubano som vann bronsdivisionen som inledde V75-omgången.
Loppet avgjordes i starten då Ajlexes Cubano mycket enkelt tog hand om ledningen tillsammans med Tomas Pettersson. Spets och slut!
- Han är härlig hästen, tycker jag. Förutsättningarna var de rätta i dag. Det är lite lättare för oss därute att få upp farten så det var inte oväntat att vi tog ledningen, sa segerkusken som inledde från spår 4 bakom startbilen.

Kallblod bjöd på rafflande upplopp
Ulf Ohlsson valde en lugn start med Casmira i V75-2, men efter ett varv hade favoriten tagit sig fram utvändigt ledaren Lirac de Zeun. Från det som kallas ”dödspositionen” sluggade sedan det fyraåriga stoet ner konkurrenterna i en ren styrkedemonstration.
- Hon är väldigt stark och rejäl, ändå passade inte den lösa banan henne, sa Ulf Ohlsson.
Loppet var ett försök i Diamantstoet och det är Axevallas Ulf Stenströmer som tränar vinnaren.
V75-omgången bjöd på final i Dubbelcupen för kallblod och publiken fick se ett rafflande upplopp där Björs Frej hann fram på linjen före favoriten Ossmann.
Ulf Eriksson körde vinnaren som tränas av Bollnäs-amatören Annelie Lagergren.
Segern var värd 150 000 kronor och segertiden för klassen mycket starka 1.23,4 över 2 180 meter voltstart.
I silverdivisionen visade Erik Adielsson hur man utnyttjar springspår och han avgjorde loppet direkt när han prickade rätt och placerade storfavoriten Seedorf O.M.F. i ledningen.
Stig H Johansson tränar Seedorf O.M.F. som lekte hem årets femte seger i sin vägvinnande stil.

Dubbeljackpot – 58 miljoner kronor
V75-omgången avslutades med en imponerande vinst för favoriten Ottens Casher som klev fram utvändigt ledaren Hazard Sund dryga varvet kvar och sedan avgjorde i mäktig stil sista biten tillsammans med Kenneth Haugstad. Fyraåringen, som tränas av Roger Walmann, var inte långt borta från att kvala in till Svensk Travderby i senaste starten och visade klass nu mot enklare motstånd.
Fem favoritsegrar på V75 innebar att utdelningen på sju rätt stannade vid 725 kronor. Det blev ingen utdelning på sex och fem rätt och det innebär dubbeljackpot nästa vecka då V75 avgörs på Solänget och då kan en ensam vinnare vinna 58 miljoner kronor på V75.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-21 2015-12-21 Romme-2 2640/8 0 18.9 35
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-5 2140/2 5 13.6g 43
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-8 2140/5 1 12.9 14
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-9 2140/5 6 12.5 132
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-1 Peter M Andersson 2140/9 A 1 15.0 80
2016-12-16 2016-12-16 Romme-8 Tomas Pettersson 2660/6 A 4 18.3 36
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-5 Tomas Pettersson 1640/1 B 5 14.1 30
2016-11-01 2016-11-01 Romme-3 Tomas Pettersson 2140/8 A 1 16.6 15
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-10 Tomas Pettersson 2140/8 B 0 12.9 497
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-5 Tomas Pettersson 1640/4 D 1 11.3 56
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-6 Tomas Pettersson 2140/12 D 6 14.0 306
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-6 Tomas Pettersson 2140/8 B 1 13.5 32
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-11 Tomas Pettersson 1640/4 D 4 13.6 73
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-9 Tomas Pettersson 1640/3 B 1 12.0 40
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-9 Tomas Pettersson 2140/6 D 5 14.2 68
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-9 Tomas Pettersson 1640/7 C 4 12.8 164
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-8 Tomas Pettersson 2160/12 B 3 14.5 21
2016-04-10 2016-04-10 Romme-9 Tomas Pettersson 2140/11 C 1 14.4 25
2016-03-27 2016-03-27 Romme-8 Jimmy Dahlman 2140/10 A 2 14.1 89
2016-03-18 2016-03-18 Romme-8 Tomas Pettersson 2140/11 A 2 14.9 33
2016-03-09 2016-03-09 Romme-4 Tomas Pettersson 2140/12 A 2 15.8 38
2016-02-19 2016-02-19 Romme-5 Oskar J Andersson 2140/10 A 7 17.0 41
2017-12-01 2017-12-01 Romme-9 Tomas Pettersson 2140/1 A 6 14.2 75
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-5 Tomas Pettersson 1640/4 C 0 13.4 60
2017-11-14 2017-11-14 Bollnäs-6 Tomas Pettersson 2680/12 A 4 15.2 42
2017-10-27 2017-10-27 Romme-6 Tomas Pettersson 2160/7 A 0 15.2 41
2017-10-20 2017-10-20 Romme-9 Tomas Pettersson 2160/6 B 2 13.7 26
2017-10-04 2017-10-04 Solvalla-7 Tomas Pettersson 1640/5 C 3 11.8 42
2017-09-26 2017-09-26 Romme-4 Tomas Pettersson 2140/7 C 2 14.2 72
2017-08-17 2017-08-17 Bergsåker-9 Tomas Pettersson 1640/6 B str
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-10 Tomas Pettersson 2140/4 C 0 13.2 190
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-2 Tomas Pettersson 1640/9 B 4 11.8 39
2017-06-09 2017-06-09 Romme-6 Tomas Pettersson 2160/10 A 2 15.2 41
2017-05-17 2017-05-17 Solvalla-10 Mads H Nielsen 2140/8 A 0 15.2 128
2017-04-29 2017-04-29 Romme-5 Tomas Pettersson 2160/10 A 3 14.6 26
2017-04-16 2017-04-16 Romme-5 Tomas Pettersson 2140/1 D 2 13.5 54
2017-04-01 2017-04-01 Solvalla-11 Tomas Pettersson 2140/8 D 0 13.8 356
2017-03-11 2017-03-11 Bollnäs-5 Tomas Pettersson 2140/3 C 1 14.6 60
2017-03-01 2017-03-01 Bergsåker-6 Tomas Pettersson 2140/4 C 1 16.0 19
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-10 Tomas Pettersson 1640/10 C 6 14.7 85
2017-01-07 2017-01-07 Romme-5 Tomas Pettersson 2140/4 C 0 15.4g 120
2018-12-29 2018-12-29 Romme-7 Tomas Pettersson 2640/1 C 4 14.3 223
2018-12-14 2018-12-14 Romme-8 Tomas Pettersson 2160/7 B 2 13.7 50
2018-12-04 2018-12-04 Solvalla-4 Tomas Pettersson 2140/2 C 2 15.8 58
2018-11-16 2018-11-16 Romme-8 Tomas Pettersson 1640/10 B 3 11.8 69
2018-11-03 2018-11-03 Romme-10 Jenny A Björk 2140/12 D 0 13.2 339
2018-10-25 2018-10-25 Gävle-7 Jenny A Björk 1640/7 C 1 12.4 50
2018-10-12 2018-10-12 Romme-7 Jenni H Åsberg 2160/3 B 1 14.7 36
2018-10-05 2018-10-05 Rättvik-7 Tomas Pettersson 2140/3 C 1 13.6 28
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-4 Tomas Pettersson 1640/4 C 0
2018-08-18 2018-08-18 Gävle-11 Tomas Pettersson 1640/4 D 7 11.6 266
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-5 Tomas Pettersson 2140/9 C 5 12.6 107
2018-07-23 2018-07-23 Rättvik-9 Tomas Pettersson 1640/9 B 1 11.6 30
2018-07-03 2018-07-03 Solvalla-4 Tomas Pettersson 1640/7 B 1 11.1 606
2018-06-21 2018-06-21 Rättvik-6 Jenny A Björk 2160/15 A 5 16.3 63
2018-06-01 2018-06-01 Romme-9 Tomas Pettersson 2140/11 C 0 15.3 191
2018-05-01 2018-05-01 Bergsåker-9 Tomas Pettersson 2140/4 D 0 16.8 297
2018-04-17 2018-04-17 Rättvik-5 Tomas Pettersson 2160/8 B 2 14.2 41
2018-04-07 2018-04-07 Solvalla-9 Jenny A Björk 2140/10 D 0 12.8 1137
2018-04-01 2018-04-01 Romme-9 Tomas Pettersson 1640/10 D 0 12.6 332
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-5 Jenny A Björk 2140/7 B 2 14.6 42
2018-02-19 2018-02-19 Gävle-4 Jenny A Björk 2160/7 B 1 14.7 49
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-5 Tomas Pettersson 2160/8 B 2 14.9 176
2018-01-26 2018-01-26 Romme-6 Tomas Pettersson 2160/9 A 4 16.7 28
2019-06-11 2019-06-11 Solvalla-5 Jenny A Björk 2140/6 B 4 14.2 129
2019-05-26 2019-05-26 Solvalla-1 Tomas Pettersson 640/2 A 0 38
2019-05-14 2019-05-14 Solvalla-9 Tomas Pettersson 1640/2 C 5 10.1 429
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-12 Tomas Pettersson 2140/10 A 4 12.7 335
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-10 Tomas Pettersson 1640/7 A 4 11.2 137
2019-03-28 2019-03-28 Gävle-8 Tomas Pettersson 1640/4 A 3 11.8 18
2019-03-19 2019-03-19 Solvalla-4 Tomas Pettersson 2140/6 C 4 13.2 36
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-5 Erik Adielsson 2140/10 A 1 13.9 40
2019-02-20 2019-02-20 Solvalla-6 Tomas Pettersson 1640/6 B 1 11.1 29
2019-02-09 2019-02-09 Solvalla-11 Erik Adielsson 2160/13 A 3 14.4 102
2019-01-27 2019-01-27 Bollnäs-7 Tomas Pettersson 2140/2 C 1 13.9 196
2019-01-11 2019-01-11 Romme-8 Tomas Pettersson 2160/4 B 5 15.1 38ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se