Aha travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Aha travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Aha har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-6 Gustav Hellman 1640/1 C

Nyheter för travhäst Aha


Maharajah vann Svenskt Travkriterium, Svenskt Travderby och Prix d’Amerique.From Above vann Svenskt Travkriterium, Svenskt Travderby och Elitloppet.Mahara..


Maharajah vann Svenskt Travkriterium, Svenskt Travderby och Prix d’Amerique.
From Above vann Svenskt Travkriterium, Svenskt Travderby och Elitloppet.
Maharajah tjänade 23, 5 miljoner kronor – From Above tjänade 8,3 miljoner.
Båda stjärnhästarna är uppfödda på anrika Menhammar stuteri på Ekerö, ägdes av Travkompaniet, tränades av Stefan Hultman på Yttersta och kördes av Örjan Kihlström.
Who’s Who är född till stjärna. Med Maharajah som pappa och From Above som morfar är han en riktigt blåblodig Menhammar-produkt.
Den femårige hingsten ägs också av Travkompaniet, körs av Örjan Kihlström. Han tränas på Yttersta men av Pasi Aikio som tog över när Stefan Hultman blev sjuk 2015.
Margareta Wallenius-Kleberg är känd för sina underfundiga namn på sina uppfödningar och när hon gav Who’s Who sitt namn var det förstås för likheten med pappa Maharajah.
Många tycker hästarna är så lika så man kan ta fel.
Vem är vem?
Who’s Who är ser något mindre ut än Maharajah och så skiljer deras trav en hel del.
- Jag tror inte han är mindre, jag tror nästan han är identisk med Marre. Men jag är inte säker, du får kolla upp det, säger Örjan Kihlström.
Vi kollar upp med ägarna Travkompaniet.
- Vi har mätt och det skiljer en centimeter. Maharajah är 161 centimeter i mankhöjd och Who’s Who är 160, hälsar Annika Lindblom.

Nästa stora mål Prix d’Amerique
Vilka likheter ser du med Maharajah?
- Det är utseendet som han är väldigt lik, utstrålningen, säger Örjan Kihlström.
Vilka likheter ser du med From Above?
- Nej, men det är just aktionen som är mycket From Above. Det är ett sug i steget som man känner när man sitter bakom. Men han är klart mest lik Marre.
Who´s Who har precis som pappa och morfar vunnit Svensk Travderby.
I sin senaste start vann han årets stora mål Jubileumspokalen. Örjan Kihlström fick mycket beröm för sin millimeterstyrning i miljonloppet. Totalt har Who’s Who tjänat 6,9 miljoner kronor.
- Det är så att ibland hamnar man rätt, ibland hamnar men fel. Det är små omständigheter som avgör. I går löste det sig bra helt enkelt.
Nästa stora mål för kopian är Prix d’Amerique sista helgen i januari – och frågan är om han kan kopiera pappas succé på den svarta kolstybben i Paris? Maharajah var tvåa, fyra, oplacerad innan fullträffen kom på Vincennes 2014.
- Det är omöjligt att spekulera i. Men han har varit fin och det skulle vara kul om han kan vara med i Paris, men därifrån till att vinna är ett stort steg, säger Örjan Kihlström.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Jubileumspokalen var russinet i en fantastisk travkaka som serverades på Solvalla på onsdagskvällen. Efter ett mycket händelserikt lopp s&..


Jubileumspokalen var russinet i en fantastisk travkaka som serverades på Solvalla på onsdagskvällen. Efter ett mycket händelserikt lopp så stod till slut favoriten Who's Who i vinnarcirkeln tillsammans med Örjan Kihlström.
Örjan Kihlström hittade tredje utvändigt och serverade sin häst ett lopp i rygg på Milliondollarrhyme. I ledningen satt Gretzky B.R. med Vincero' Gar i rygg och Selmer I.H. utvändigt. När sedan Selmer I.H. tröttande och galopperade hann Vincero' Gar ut i andraspår och därmed blev Milliondollarrhyme kvar i tredjespår och där bakom skuggade Who's Who. In mot upploppet tog Milliondollarrhyme över och såg ut att gå mot segern men när väl Örjan Kihlström fick full fart på Who's Who så sluggade han sig förbi och visade att han vet var mållinjen ligger. Milliondollarrhyme blev tvåa och positiv trea blev Norton Commander som hittade lucka invändigt.
En miljon kronor var segern värd för Who's Who som nästan tjänat sju miljoner hittills via 15 segrar på 24 starter.
- Det är en underbar individ, det finns så mycket Maharajah i honom - och From Above också i aktionen. Det är en perfekt mix mellan två fantastiska hästar. Det är otroligt att det kan bli så här bra. Man bara njuter, det är underbart när det går vägen i ett så här viktigt lopp, sa Örjan Kihlström.
Tränaren Pasi Aikio var rörd till tårar efter triumfen.
- Det känns, det här är riktigt kul. Fasen va bra han va, skönt!
Örjan är grym, fint lopp, härligt, skolexempel på lopp.
Att Who's Who betyder mycket för Solbvallatränaren är tydligt.
- Jag älskar honom. Han betyder mycket. Att han skulle utvecklas till en sådan här häst kan man inte drömma om.
Pappa Maharajah vann Prix d'Amerique och det är också det franska storloppet som nu är nästa stora mål för sonen.
- Det är klart vi måste försöka. Han har några växlar till och han är under utveckling så det ska bli spännande, sa Pasi Aikio.

Uppvisning av Uza Josselyn i EM
Kvällens andra storlopp var EM för ston med 900 000 kronor till vinnaren och loppet blev en ren uppvisning av Uza Josselyn.
Likt en ballerina dansade det åttaåriga stoet runt Solvallas oval i ett våldsamt tempo i ledningen. Första 500 passerade Uza Josselyn på kilometertiden 1.07,2 och i mål landade hon på 1.10,5 över 2 140 meter autostart.
Segerkusken var lika imponerad som alla andra över prestationen.
- Hon är otrolig, det loppet hon gjorde senast i Hugo Åberg, jag tror inte det finns någon annan märr i världen som tar sig igenom efter den öppningen, inte så många andra hästar över huvud taget ,och sen studsa tillbaka och visa den moralen i dag, man blir tårögd. Hon är fantastisk alltså.
- Förmodligen är det bästa stoet jag kört. Otroligt förvånad att det gick så fort första 500 för det var ingen körning, men så fin teknik har hon. Jag var väldigt nöjd med henne. Det är det är en riktig lejoninna.
Uza Josselyn tränas av René Aebischer som kan konstatera att hans supermärr nu tjänat 12,8 miljoner kronor i karriären.
Tvåa i EM blev Bahia Quesnot och trea Gina Schermer. Det stora svenska hoppet, Björn Goops Mellby
Free, fick nöja sig med femtepriset.

Världsrekord i Big Noon-pokalen
Solvallakvällen bjöd även på Big Noon-pokalen där treåringarna dominerade. Bäst var storfavoriten Ecurie D. som är fortsatt obesegrad efter sex starter i livet tillsammans med Björn Goop.
Jättetalang galopperade i en omstart men skötte sig sedan i den giltiga starten och vann loppet på kilometertiden 1.12,2 över 1640 meter voltstart från positionen utvändigt ledaren. Nytt världsrekord för treåringar över distansen.
Segern var värd 300 000 kronor och Frode Hamres häst har tjänat nästan dubblade sin prissumma.
Favoritseger blev det även i V75-1 där Alessandro Gocciadoro serverade Ultimaluna Grif ett lopp i rygg på ledaren Stonewashd Diamant. När luckan kom i sista sväng så var det inget snack och Ultimaluna Grif spurtade på lätta hovar till en överlägsen seger.
Även i kallblodsloppet V75-2 blev det favoritseger sedan Magnus Teien Gundersen placerat Troll Solen utvändigt ledaren. In på upploppet tog Troll Solen över ledningen och försvarade sig säkert mot överraskningen G.Jerken upploppet ner.
- Han vann med tussarna kvar och jag hade full kontroll, sa segerkusken.
Frode Hamre tränar vinnaren.
I V75-4 körde Kim Moberg till spets med Quarcia och sedan försvarade hon ledningen resolut och vann till slut mycket säkert.
Romme-amatören Roger Forslund äger, tränar och är även uppfödare till det fyraåriga stoet. Han var lika glad som överraskad efter segern.
- Hon var brunstig så jag trodde inte hon skulle gå alls i dag. Det här är väldigt stort, att som liten uppfödare fått fram en sådan här häst, det är helt suveränt.
V75-omgången avslutades med norsk seger då Captain Morgan och Åsbjörn Tengsareid fångade in On Track Piraten i sista stegen.
Sju rätt på V75 gav 578 kronor. Jackpot på både sex och fem rätt.
Utanför V75-spelet presenterade Björn Goop sitt meriterade nyförvärv Dreammoko i ett lopp som var öppet endast för fuxar. Trots 40 meters tillägg vann den femfaldige miljonären med 50 meter och såg helläcker ut i ny regi. Det var första segern på nästan ett år för den sexårige hingsten.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


På onsdag smäller det på Solvalla som bjuder in till en magisk kväll med högklassig travsport. Det har blivit dags för Jubileums..


På onsdag smäller det på Solvalla som bjuder in till en magisk kväll med högklassig travsport. Det har blivit dags för Jubileumspokalen med en miljon kronor i förstapris. Därtill en rad andra jättefina lopp som kryddar V75-spelet.
Karismatiske Who’s Who är hästen som tidigt blev en snackis på sitt namn och likheten med pappan Maharajah. Han radade tidigt upp segrarna men slog igenom på allvar när han vann försök och final i V75 i fjol våras. Då blev han också favorit till Derbyt och precis som sin pappa Maharajah tog han en imponerande triumf i travsportens blå band. Who’s Who krossade sina konkurrenter och segertiden 1.12,0/2640a var nytt svenskt rekord för fyraåriga hingstar och valacker. En rörd tränare Pass Aikio fick ta emot stora ovationer i sin gula derbykavaj och det var känslomässigt det klart största han har upplevt i karriären.

Såg fantastiskt läcker ut
I år har Who’s Who gjort fyra starter. Efter en överlägsen seger i årsdebuten spurtade han vasst i sin debut i Gulddivisionen gången efter och blev tvåa. Därefter har det blivit två raka segrar. Båda gångerna efter sylvassa avslutningar. Vid senaste segern i Fyraåringstestet i Eskilstuna svarade stjärnhästen för en strålande insats när han flög förbi konkurrenterna i ett nafs till slut. Den femårige hingsten såg fantastiskt läcker ut när han avslutade sista varvet efter 1.09,2 utan att förta sig. Segerkusken Örjan Kihlström strödde väldeliga superlativer efteråt.
– Hästen är helt underbar och fantastiskt fin. Han är lite unik på det sättet att han kan springa med slaka tömmar fram till sexhundra kvar. Då tycker han att nu är det dags att börja tävla och då suger han bara fatt i grejerna. Han fattar verkligen vad det handlar om, sa Örjan Kihlström efter loppet.

Fanns krafter kvar
Tränaren Pasi Aikio var på fiskesemester längst upp i norra Sverige och såg loppet i sin mobiltelefon.
– Hästen såg jättefin ut och det gick riktigt fort upploppet ner. Alla lopp han har gjort i år har ju gått till på det viset. Han har gått på väntan och speedat till slut. Det är värdefullt att veta att han även har speeden, för styrkan vet man sedan tidigare att den finns där. Jag har pratat med Örjan efteråt och han sa att det fanns krafter kvar. Det var inte tomt i tanken, säger Pasi Aikio.

Hur har hästen varit i träningen efteråt?
– Skötaren har kört de senaste jobben och allt verkar väl. Det känns verkligen som att hästen har gått framåt hela tiden med loppen som han har fått i år. Han har blivit bättre och bättre och höjt sig ett snäpp för varje lopp.
Har han några speciella egenheter för sig hemma?
– Han är lite speciell men han är en snäll hingst. När vi är ute och tränar vill han gärna hålla på och stanna och blicka ut över nejderna. Det får han göra och även om det kan ta lite extra tid så är det värt det.

”En av dem som kan vinna – drömmer om Prix d’Amerique”
Solvalla-tränaren uttalade tidigt att Jubileumspokalen var årets första stora mål för Who’s Who. Den snart sexfaldige miljonären är nu framme vid det och är favorit i onsdagens stora femåringslopp. Han har spår nio och körs som vanligt av Örjan Kihlström. Motstånd saknas sannerligen inte och de främsta motbuden är hästar som Villiam och Milliondollarrhyme. Att få vara med i ett så här stort lopp med en favorit på hemmaplan smäller förstås högt för Pasi Aikio.
– Nu är vi där och det känns jättekul. Givetvis är det här något som alla drömmer om som jobbar med det här. Att få fram en så här bra häst som är med i de stora loppen. Det blir en häftig kväll och det ska bli riktigt spännande, säger Pasi Aikio.
– Det är ett riktigt kanonlopp och alla hästarna är ju väldigt bra. Löpningsförloppen kommer att avgöra mycket men han är en av dem som kan vinna. Det gäller bara att man inte har otur under vägen och klaffar det bara någorlunda så är han med i matchen. Barfota runt om igen, jänkarvagn och helstängt huvudlag. Inga ändringar.
Hur blir fortsättningen efter det här, är det Frankrike och Prix d’Amerique som hägrar i vinter?
– Vi tar ett lopp i taget men drömmen vore ju Prix d’Amerique och jag tycker att hästen har visat att han är så bra att han kan vara med i det loppet.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det var mycket känslor och glädjescener i vinnarcirkeln på Dannero efter Kallblodskriteriet. Den treårige hingsten Bäcklös Uriel..


Det var mycket känslor och glädjescener i vinnarcirkeln på Dannero efter Kallblodskriteriet. Den treårige hingsten Bäcklös Uriel stod som segrare i det klassiska loppet och det var en riktig familjetriumf. Hästen tränas Nicklas Blom som äger och har fött upp honom tillsammans med sambon Kristin Persson. Vid försökssegern var det Oskar Kylin-Blom som skötte tömmarna men i dag fick brodern Wiktor Kylin-Blom chansen.
– Oskar kvalade in hästen när jag var avstängd och nu hade jag en jäkla tur att han var avstängd och jag fick köra, sa Wiktor och skrattade.

Stökig inledning och en tät slutstrid
Det blev ett händelserikt lopp och en stökig inledning som utmynnade i en tät slutstrid. Storfavoriten Grisle Odin G.L. fick en jobbig inledning från spår åtta bakom bilen och blev utsvarvad i tredjespår första varvet. Öystein Tjomsland hittade sedan ner i andra par utvändigt men kunde aldrig hota om segern när han vreds ut till anfall in på upploppet. Istället var det två unga kuskar som gjorde upp, Wiktor Kylin-Blom bakom Bäcklös Uriel och Rikard N Skoglund bakom Jan-Olov Persson-tränade jätteskrällen Byske Philip. Den sistnämnde närmade sig hastigt den sista biten men mållinjen räddade Bäcklös Uriel som höll undan precis. Segertiden 1.25,6 är nytt svenskt rekord för treåriga kallblodiga hingstar och valacker.
– Det var häftigt. Även om jag tyckte att vi höll undan så ville jag ändå höra att dom ropade ut det. Jag hade bra koll på att favoriten blev hängande och sedan kom han igen och då tänkte jag att är han fortfarande hängande. Jag trodde att han hade kommit ner någonstans. I övrigt så blev det som jag hade hoppats, sa Wiktor Kylin-Blom.

Tjomsland föll tungt - igen
För Öystein Tjomsland har det varit en jobbig vecka då han i onsdags brände med megafavoriten Nordsjö Odin som galopperade i en klar ledning in på upploppet i V86. Nu hamnade han rejält på vingel från spår åtta (ett spår som han sensationellt tog efter att ha fått välja spår först till finalen) och inledde första varvet i tredjespår. Det blev helt enkelt för jobbigt för storfavoriten som blev trea.
– Det blev fel och nästa gång får jag ta ett bättre spår. Klart att vi stod lång ute men det valde jag ju själv. Den som vann var väldigt bra och det blev en rask avslutning i 1.20-fart. Jag hade hoppats komma fram till dödens och kört på styrka men när Kalmar galopperade så blev det en öppning för tian och då blev det problem. Jag hade nog ändå inte slagit vinnaren. Den var för snabb, sa Öystein Tjomsland.

Guli Anna vinnare i dramatiskt Kriteriestoet
Kriteriestoet blev även det ett händelserikt och dramatiskt lopp. Först blev andrahandsfavoriten Alfa Lina överrumplad i ledningen av utvändige Vinnas Titania där Rikard Skoglund gjorde en kupp och körde till ledningen. Sedan kom favoriten Nordli Alma och Jomar Blekkan fram utvändigt och var på väg att ta över ledningen varvet kvar när hon tappade travet och galopperade. Hästen bröt ut och störde Alfa Lina som kom farande utvändigt och ekipagen krokade ihop med sina sulkyhjul. Båda hästarna fick därmed sina chanser spolierade. Då körde Stefan Johansson till istället efter att han gett sin Guli Anna en fin ryggresa i draget. Guli Anna kördes till ledningen och blev sedan utmanad in på upploppet av Brenne Berna som kom farande hastigt för Öystein Tjomsland. Men Guld Anna bara svarade och gav Stefan Johansson hans största seger som kusk och tränare. Förstapriset var 350 000 kronor.
– Jag är väldigt glad och inte så överraskad. Jag visste att jag inte bara kan köra i dödens som i försöket för då räcker hon inte men i vettiga ryggar trodde jag på bra chans. Jag såg att de krokade ihop och försvann och då tänkte jag att då måste jag köra. Det var otur för dem och tur för mig, sa Stefan Johansson.

Populär hemmaseger inledde
Det blev en populär hemmaseger i V75-inledningen när Ingvar Nyberg vann med Elisabeth Lundholm-tränade Everest Sisu. Hästen svarade för en riktigt rejäl insats när han krossade konkurrenterna den tunga vägen. Han pressade ledande Global Upfront sönder och samman och tog över ledningen dryga halvvarvet kvar. Sedan gled hästen ifrån till en smått överlägsen seger.
– Han var grymt bra i dag men blev otroligt flegmatisk sista trehundra och bara fällde fram öronen. Trött var han inte, sa Ingvar Nyberg som därmed tog sin 23:e kuskseger i år.
I V75-3 blev det en dubbelseger för Stefan Arvidsson när favoriten Lyckans Star vann för Ulf Ohlsson och stallkamraten Holens Aquavit var tvåa. Lyckans Star fick tåga i tredjespår på slutvarvet men plockade ändå ner ledande Holens Aquavit mitt på upploppet.

Elian Webb runt om
I det klassiska Svensk Travsports Guldtäcke, V75-6, blev det seger för Järvsö Fux, tränad av Jan-Olov Persson och körd av Örjan Kihlström. Hästen öppnade bra från sina 20 meters tillägg i det här handicap-loppet och när ledaren galopperade halvvarvet kvar tog Järvsö Fux över täten. Travet var inte det bästa till slut och Örjan Kihlström fick sitta och bära honom in i mål. Krafter fanns det i alla fall så att det räckte för seger och 150 000 kronor i förstapris.
Frida Zonett är fortfarande obesegrad efter två starter för sin nye tränare Daniel Wäjersten och hon vann enkelt försöket i Diamantstoet, tillika V75-5, för Jorma Kontio.
Nordens segerrikaste kusk avslutade även V75-omgången med Elian Webb. Den Katja Melkko-tränade elitloppshästen tog direkt hand om ledningen och fick efter en 1.09-öppning första femhundra metrarna dämpa tempot till 1.14 första varvet. Elian Web hade sedan inga problem att hålla undan i en snabb avslutning med det norska huvudlaget oryckt. Hårt betrodda Muscle Hustle galopperade i första kurvan utvändigt om ledaren.
Sju rätt på V75 gav 1 150 513 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Jubileumspokalen med en miljon kronor till segraren har verkligen lockat ett meriterat och högklassiskt gäng femåringar.Derbyvinnaren från..


Jubileumspokalen med en miljon kronor till segraren har verkligen lockat ett meriterat och högklassiskt gäng femåringar.
Derbyvinnaren från Sverige (Who’s Who), Norge (Gretsky B.R.) och Finland (Hachiko de Veluwe) samt vinnaren av Europaderbyt (Villiam) finns med bakom startbilen - kryddat med bland andra Hambletonian-vinnaren Perfect Spirit och elitloppsfinalisten Milliondollarrhyme.
Jubileumspokalen ingår i V75-spelet och avgörs på Solvalla nästa onsdag. Förutom miljonloppet för femåringar bjuder V75-omgången även på EM för ston.

Startlista
Jubileumspokalen
2 140 meter autostart
1) Norton Commander – Conrad Lugauer
2) Gretsky B.R. – Magnus Teien Gundersen
3) Spickleback Face – Robert Bergh
4) Villiam – Jorma Kontio
5) Vincero’ Gar – Allesandro Gocciadoro
6) Milliondollarrhyme – Fredrik B Larsson
7) Selmer I.H. – Mika Forss
8) Perfect Spirit – Carl Johan Jepson
9) Who’s Who – Örjan Kihlström
10) Hachiko de Veluwe – Björn Goop
11) Heart Of Steel – Peter Untersteiner
12) Eelis – Olli Koivonen
Förstapris: 1 000 000 kronor

Startlista
Prix Maharajah – European Championschip for Mares
2 140 meter autostart
1) Shadow Gar – Pietro Gubellini
2) Uza Josselyn – Erik Adielsson
3) Calina – Frode Hamre
4) Bahia Quesnot – Junior Guelpa
5) Gina Schermer – Rick Ebbinge
6) Mellby Free – Björn Goop
7) Beatriz – Peter Ingves
8) Golda Paris – Olli Koivunen
9) Dear Friend – Johan Untersteiner
10) In Toto Sund – Örjan Kihlström
11) Madelen L.T.C. – Eirik Höitomt
12) Vanesia Ek – Alessandro Gocciadoro
Förstapris: 900 000 kronor

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Jubileumspokalen med en miljon kronor till segraren har verkligen lockat ett meriterat och högklassigt gäng femåringar.Derbyvinnaren från ..


Jubileumspokalen med en miljon kronor till segraren har verkligen lockat ett meriterat och högklassigt gäng femåringar.
Derbyvinnaren från Sverige (Who’s Who), Norge (Gretsky B.R.) och Finland (Hachiko de Veluwe) samt vinnaren av Europaderbyt (Villiam) finns med bakom startbilen - kryddat med bland andra Hambletonian-vinnaren Perfect Spirit och elitloppsfinalisten Milliondollarrhyme.
Jubileumspokalen ingår i V75-spelet och avgörs på Solvalla nästa onsdag. Förutom miljonloppet för femåringar bjuder V75-omgången även på EM för ston.

Startlista
Jubileumspokalen
2 140 meter autostart
1) Norton Commander – Conrad Lugauer
2) Gretsky B.R. – Magnus Teien Gundersen
3) Spickleback Face – Robert Bergh
4) Villiam – Jorma Kontio
5) Vincero’ Gar – Allesandro Gocciadoro
6) Milliondollarrhyme – Fredrik B Larsson
7) Selmer I.H. – Mika Forss
8) Perfect Spirit – Carl Johan Jepson
9) Who’s Who – Örjan Kihlström
10) Hachiko de Veluwe – Björn Goop
11) Heart Of Steel – Peter Untersteiner
12) Eelis – Olli Koivonen
Förstapris: 1 000 000 kronor

Startlista
Prix Maharajah – European Championschip for Mares
2 140 meter autostart
1) Shadow Gar – Pietro Gubellini
2) Uza Josselyn – Erik Adielsson
3) Calina – Frode Hamre
4) Bahia Quesnot – Junior Guelpa
5) Gina Schermer – Rick Ebbinge
6) Mellby Free – Björn Goop
7) Beatriz – Peter Ingves
8) Golda Paris – Olli Koivunen
9) Dear Friend – Johan Untersteiner
10) In Toto Sund – Örjan Kihlström
11) Madelen L.T.C. – Eirik Höitomt
12) Vanesia Ek – Alessandro Gocciadoro
Förstapris: 900 000 kronor

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-1 2140/10 7 21.4g 299
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-5 Tommy Karlstedt 2140/9 A 2 19.2 64
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-11 Gustav Hellman 2640/10 A 4 19.1 108
2016-09-29 2016-09-29 Åby-3 Håkan K Persson 2140/5 C 0 21.8g 78
2016-09-15 2016-09-15 Åby-10 Håkan K Persson 2140/3 D 3 16.8 152
2017-09-05 2017-09-05 Halmstad-6 Gustav Hellman 2140/2 B 6 14.9 104
2017-08-19 2017-08-19 Romme-9 Riccardo Bianchi 2640/7 D 0 15.0 294
2017-08-02 2017-08-02 Solvalla-10 Riccardo Bianchi 2140/5 C 4 13.9 113
2017-07-21 2017-07-21 Axevalla-5 Joakim Granlund 2140/4 B 2 14.6 35
2017-07-06 2017-07-06 Halmstad-4 Catarina Lundström 2140/3 D 1 13.7 118
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-3 Riccardo Bianchi 2640/2 C 0 16.5 257
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-7 Riccardo Bianchi 2640/2 D 0 18.1g 284
2017-05-21 2017-05-21 Vaggeryd-5 Riccardo Bianchi 2140/6 A 1 16.8 51
2017-05-11 2017-05-11 Åby-5 Magnus Jakobsson 2640/1 D 1 16.8 47
2017-04-24 2017-04-24 Halmstad-1 Tommy Karlstedt 2140/2 D 2 16.8 61
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-2 Tommy Karlstedt 2140/11 B 3 16.4 318
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-12 Erik Adielsson 1640/5 B 1 13.9 38
2018-12-13 2018-12-13 Åby-4 Johan Untersteiner 1640/5 C 0 g 40
2018-12-05 2018-12-05 Åby-7 Christoffer Eriksson 2140/4 C str
2018-11-22 2018-11-22 Åby-6 Stefan Persson 2160/12 C 5 14.8 244
2018-11-12 2018-11-12 Halmstad-8 Stefan Persson 2140/1 D 3 14.4 145
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-6 Stefan Persson 1640/10 D 6 13.5 843
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-10 Gustav Hellman 2140/7 C 8 17.4 57
2018-02-16 2018-02-16 Kalmar-9 Peter Ingves 1640/8 C 0 151
2018-02-01 2018-02-01 Åby-7 Gustav Hellman 2140/3 B 4 16.0 181
2018-01-23 2018-01-23 Jägersro Trav-5 Christoffer Eriksson 2140/7 C 5 15.2 193
2018-01-12 2018-01-12 Kalmar-7 Gustav Hellman 2140/11 C 0 16.9 269
2019-06-23 2019-06-23 Kalmar-6 Håkan K Persson 1640/2 D 0 12.9 467
2019-06-12 2019-06-12 Vaggeryd-10 Håkan K Persson 2140/12 D str
2019-06-02 2019-06-02 Axevalla-8 Malin Viklund 2140/6 D 0 14.3 136
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-9 Jörgen Westholm 1640/7 D 0 12.3 352
2019-05-05 2019-05-05 Vaggeryd-7 Peter Ingves 2640/4 C 1 15.4 44
2019-04-22 2019-04-22 Halmstad-8 Stefan Persson 2640/6 D 1 15.3 77
2019-04-08 2019-04-08 Halmstad-3 Håkan K Persson 2140/4 D 1 14.1 163
2019-04-01 2019-04-01 Halmstad-6 Håkan K Persson 1640/10 D 0 14.0 413
2019-02-13 2019-02-13 Halmstad-3 Gustav Hellman 1640/2 D 5 14.7 126
2019-02-06 2019-02-06 Åby-8 Håkan K Persson 1640/6 B 4 14.5 465
2019-01-20 2019-01-20 Örebro-4 Jorma Kontio 1609/5 B 0 22.7g 20
2019-01-03 2019-01-03 Åby-7 Stefan Persson 2140/3 C 5 15.0 76ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se