Adi Gallia travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Adi Gallia travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Adi Gallia har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Adi Gallia har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Adi Gallia


Skrällarna duggade tätt i Östersund på fredagskvällen och ett system inlämnat på atg.se någonstans i Västmanland..


Skrällarna duggade tätt i Östersund på fredagskvällen och ett system inlämnat på atg.se någonstans i Västmanland blev ensam med alla sex vinnarna på V64-spelet.
Kupongen var en del i ett större system som kammade hem nästan 2,4 miljoner kronor.
Kvällens attraktion hade lyfts bort från det stora streckspelet på grund av förmodad överlägsenhet.
Robert Berghs stjärna Hail Mary matchas för Svenskt Travderby och lekte sig nu runt till seger i ett försök till Norrlands Grand Prix med 50 000 kronor i förstapris.
Hästens tionde seger i karriärens elfte start.
Robert Bergh körde till ledningen från andraspåret bakom bilen och lät Hail Mary anföra i ett makligt tempo.
Över upploppet satt Bergh och bevakade värste konkurrenten Golden Dream M.E. och Jomar Blekkan som satt fastlåsta i ryggen på Hail Mary och segermarginalen blev bara en dryg längd.
Segertiden för Hail Mary skrevs till 1.13,9 över 2140 meter autostart.

Vann Siri Jonssons för fjärde gången
Tidigare under kvällen hade Sandra Eriksson tagit sin fjärde inteckning i Damloppet Siri Jonssons Minne.
Segervapnet var Rose Run Sidney, ett sexårigt sto från USA i Daniel Redéns träning som nu tog första seger i fjärde försöket i sitt nya hemland.
Rose Run Sidney – kvällens största favorit på V64 spelad på 74 procent  – blev av med ledningen då Susanne Osterling laddade av med Adi Gallia.
Sandra Eriksson satte sig då utvändigt ledarhästen och Rose Run Sidney avgjorde utan prut från den positionen i stället.
Segertiden skrevs till 1.11,9 över 1640 meter bilstart.
Sandra Eriksson har nu fyra segrar i Siri Jonssons Minne – samtliga med hästar tränade av Daniel Redén.

En svårighet från Jämtland
V64 delade alltså ut 2,4 miljoner kronor till ett system.
En storvinst som vinnaren kan tacka ett tvättäkta hemmaekipage för.
Åttaårige valacken Invented Sund var tuff att hitta för spelarna men spurtade faktiskt enkelt till sig seger i V64-2 för östersundaren Jonas Johansson. Kjell-Åke Nordström, en amatörtränare i Jämtland, tränar hästen som skrällde till 83 gånger pengarna på vinnarspelet och endast var streckad på två procent.
Skräll blev det också i försöket till Norrlands Elitserie för treåringar. Storfavoriten Chestnut kom tillbaka efter en inledande galopp men fick ge sig på målfoto mot Diones Smaragd (två procent) som sköt till snyggt efter ett lopp i ledarens rygg för Daniel Wäjersten

Mikael Wikner, Kanal 75


Så har vi då kommit fram till finalen av Winter Burst, nämligen Multijackpot på V75 under Nyårsafton. I skrivande stund ligger det ..


Så har vi då kommit fram till finalen av Winter Burst, nämligen Multijackpot på V75 under Nyårsafton. I skrivande stund ligger det 60 miljoner kronor i sjurättspotten, vilken kan bli större om det skulle blir fler jackpots lördag, söndag och måndag på V75.
Axevalla med Sveriges längsta upplopp, 227 meter, är riktigt utslagsgivande och vi har en väldigt intressant omgång spelmässigt att ta del utav.
I V75-inledningen blir Vikens Fingerprint favorit efter sina övertygande insatser på V75 en längre tid. Hon har mött tufft motstånd och stångats mot Stoeliten med den äran. Hästen har tagit fyra segrar på de sex senaste starterna och när hon var tvåa i V75 näst senast kom hon loss för sent och var obrukad i mål. Senast blev det seger och det var under uppesittarkvällen dagen före julafton som Vikens Fingerprint bollade med konkurrenterna.
– Vikens Fingerprint (V75-1) har kommit rätt på det och är i ett ruggigt slag nu. Hon är i sitt livs form och var rätt obrukad vid segern senast. Det blev bra körning och hon hamnade en bit bak. Hon höll samma 1.12-tempo hela vägen och tog dom på styrka. Oskar J ryckte det norska huvudlag men inte huvan så det fanns krafter kvar, säger Mikael Fellbrandt.

”Ingen är övermäktig – ska kunna plocka ner dom”
Fellbrandt är amatörtränare och håller till endast två kilometer från Axevalla travbana. Han selar ut två hästar i V75 under Nyårsafton och hoppas och tror på hemmaseger direkt genom Vikens Fingerprint. Det fyraåriga stoet passerar i så fall miljonen i insprungna pengar. Hon startar med 20 meters tillägg och körs återigen av Oskar J Andersson.
– Jag tycker att loppet ser ut ungefär som jag hade förväntat mig. Det är inte någon som är övermäktig, även om Adi Gallia har varit jättebra. Men hon fick ju bakspår. Jag skulle tro att det blir ett offensivt upplägg den här gången, även om Oskar får bestämma taktiken. Hon tål att gå och göra jobbet själv om det skulle behövas.
– De hästarna som står på start och 20 tillägg känns det som att hon ska kunna plocka ner i alla fall. Skor runt om fungerar bra och vi hade aluminiumskor senast. Det blir samma igen. Jänkarvagn har vi inte provat ännu och det blir väl kanske inte den här gången heller. Men nu blir det kanske så att vi får rycka huvan och det har vi inte gjort i de fyra, fem senaste starterna. Det brukar hon svara bra på och vara en extra växel. Jag tycker att det ser ut som en bra chans, säger Mikael Fellbrandt.

”Ser inte så jätteblodigt ut – en outsider”
Axevalla-amatören har även Vikens Energy till start i den sjätte avdelningen. Hästen kommer från seger i ett Grand Slam 75-lopp från ledningen och startar nu med 20 meters tillägg.
– Vikens Energy (V75-6) var riktigt bra senast. Hon har gjort flera bra lopp under en lång tid och det var kul att hon fick vinna. Hästen är i jättebra form och är nog bäst när hon får gå i ryggar och speeda sista femhundra metrarna. Spår fem på tillägg är inga problem för hon är travsäker och det blir samma balans och utrustning som vanligt. Jag tycker inte att loppet ser så jätteblodigt ut och hon ska kunna vara med där framme. Det blir en spännande kväll och hon får ses som en outsider.

Michael Carlsson, Kanal 75


V75-omgångens största favorit Global Trustworthy såg ut att gå mot en promenadseger efter att han planenligt släppts till ledningen ..


V75-omgångens största favorit Global Trustworthy såg ut att gå mot en promenadseger efter att han planenligt släppts till ledningen och sedan fått dämpa tempot rejält. Men trots det gynnsamma löpningsförloppet tröt krafterna på upploppet och samtidigt kom Digital Ink med en tung avslutning. Den senare hade då rundat fältet från femte par utvändigt under slutrundan och när Robert Bergh vred på längst ut i banan bet det bra.
- Det är otroligt stort och kul. Fantastiskt bra gjort på lång distans att spurta ner dem såhär. Han har varit fantastiskt bra hela hösten. Det har han varit hela livet givetvis men den här hösten har varit enorm, berömde Robert Bergh.
Det var Digital Inks första seger i gulddivisionen på närmare två år och den hade han verkligen samlat ihop till. Efter en lite sämre period har han kommit tillbaka starkt och sedan oktober har han bland annat slutat tvåa i Svenskt Mästerskap, trea i Konungens Silverhäst och tvåa i Gävle Stora Pris.
- Charlotte (hästens skötare Charlotte Andersson) har gjort ett fantastiskt bra jobb med honom och varit med honom varje minut.
Att det var i Hilda Zonetts lopp som fullträffen kom gladde naturligtvis Robert Bergh lite extra.
- Det är typiskt regnigt, ett tufft lopp över 2 600 meter, och så får man tänka på henne och vinna med den här. Det är perfekt alltså.

Tredje raka i överlägsen stil
Robert Bergh visade även upp Indra’s Secret, ett sto som med sin hårdhet faktiskt påminner lite om Hilda Zonett. Med två raka segrar i Robert Berghs regi spelades hon till favorit från spår tolv över mastiga tre varv i klass I och det visade sig vara befogat. Redan efter ett varv hade Robert Bergh hittat till ledningen och därifrån drog sedan Indra’s Secret musten ur konkurrenterna och tågade undan till ohotad triumf.
- Hon känns otroligt tuff och bryr sig inte om någonting, sa Bergh och passade på att berömma personalen på Bergsåker som trots enorma mängder nederbörd presenterade en bana i bra skick.
- Det är nästan så att man vill buga för banpersonalen. Vilket toppjobb de har gjort!

B.W.Sture överlägsen från ledningen
Örjan Kihlström brände med ett knippe favoriter men i dubbelcupens final var det istället han som fällde storfavoriten. Lome Brage presterade förvisso långt under normal standard men vinnande B.W.Sture ska inte be om ursäkt för segern. Med 1 500 meter till mål kunde Örjan Kihlström placera hästen i ledningen och därifrån var den Jan-Olov Persson-tränade sexåringen smått överlägsen.
- Han är en fin travare och nu när han har fått vara hel och tävla på lite verkar formen komma mer och mer, sa Kihlström.

4,3 miljoner kronor för sju rätt
I bronsdivisionen imponerade Svante Båth-tränade Empire Garbo på sin kusk när han svepte till ledningen in i slutkurvan och lämnade motståndet.
- Det var en rejäl rusch han gjorde. Han var bra helt enkelt, mycket bättre än vad jag trodde, sa Erik Adielsson.
Per Lennartsson tog hem klass II från ledningen med egentränade Cyrano de B. och i stoloppet profiterade Adi Gallia på inledande vansinneskörning i täten när hon skrällde från 40 meters tillägg. Hennes tränare och kusk Nicklas Westerholm, son till Robert Bergh, dubblade sedan sin segerskörd som kusk och såg samtidigt till att farsgubben tog en V75-trippel som tränare när han satte dit jätteskrällen Ginny Weasley i den avslutande silverdivisionen.
Det gjorde att utdelningen för sju rätt på V75 rusade upp till 4,3 miljoner kronor. Sex rätt delade ut 9 480 kronor och fem rätt 410 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


StartlistaBreeders’ Crown, treåriga hingstar och valacker2 140 meter autostart(häst – tränare)1. Global Adventure (Svante Båth..


Startlista
Breeders’ Crown, treåriga hingstar och valacker
2 140 meter autostart

(häst – tränare)
1. Global Adventure (Svante Båth)
2. Brother Bill (Timo Nurmos)
3. Power (Robert Bergh)
4. Guzz Mearas (Johan Untersteiner)
5. Ubiquarian Face (Adrian Kolgjini)
6. Digital Summit (Stefan Melander)
7. The Bald Eagle (Reijo Liljendahl)
8. Booze (Lars I Nilsson)
9. Aetos Kronos (Jerry Riordan)
10. Criterion (Fredrik Wallin)
11. Ultion Face (Adrian Kolgjini)
12. Zola Key (Björn Goop)
Förstapris: 800.000 kronor (dubbla om hästen är med i Premiechansen)

Startlista
Breeders’ Crown, treåriga ston
2 140 meter autostart

(häst – tränare)
1. Ganga Bae (Stefan Melander)
2. Mascate Match (Pekka Korpi)
3. Alexi Quick (Björn Goop)
4. Schweppes (Ola Samuelsson)
5. Mad Princess (Peter Untersteiner)
6. Gina Mearas (Johan Untersteiner)
7. Dior Ima (Mattias Djuse)
8. Alaska Kronos (Daniel Redén
9. Ies Elisabet (Fredrik Wallin)
10. Milady Grace (Peter Untersteiner)
11. Zolly (Mattias Djuse)
12. Digital Pro (Stefan Melander)
Förstapris: 800.000 kronor (dubbla om hästen är med i Premiechansen)

Startlista
Breeders’ Crown, fyraåriga hingstar och valacker
2 140 meter autostart
(häst – tränare)
1. Mellby Glader (Robert Bergh)
2. Tae Kwon Deo (Adrian Kolgjini)
3. Inti Boko (Timo Nurmos)
4. Viking Brodde (Timo Nurmos)
5. Forfantone Am (Roger Walmann)
6. Smokin Joe (Adrian Kolgjini)
7. Deep Pockets (Svante Båth)
8. Ferrari Sisu (Conrad Lugauer)
9. Betting Gangster (Jerry Riordan)
10. Wingmaster (Emelie Persson)
11. Marcello Wibb (Johan Untersteiner)
12. Flight Dynamics (Stefan Melander)
Förstapris: 800.000 kronor (dubbla om hästen är med i Premiechansen)

Startlista
Breeders’ Crown, fyraåriga ston
2 140 meter autostart

(häst – tränare)
1. Felicity Shagwell (André Eklundh)
2. Activated (Fredrik Wallin)
3. Racing Brodda (Mattias Djuse)
4. Conrads Rödluva (Daniel Redén)
5. Fanny Chenal (Björn Goop)
6. Staro Miami (Aripekka Pakkanen)
7. Adi Gallia (Nicklas Westerholm)
8. Evelyn (Roger Walmann)
9. Dixie Brick (Timo Nurmos)
10. Zeta Wise As (Fredrik Linder)
11. Aleppo Pine (Roger Walmann)
12. Loser on Loser (Fredrik Wallin)
Förstapris: 800.000 kronor (dubbla om hästen är med i Premiechansen)

Kanal 75


Det kördes Breeders Crown-lopp för tre- och fyraåringar på Axevalla under tisdagskvällen.Brother Bill spurtade strålande I Sven..


Det kördes Breeders Crown-lopp för tre- och fyraåringar på Axevalla under tisdagskvällen.
Brother Bill spurtade strålande I Svenskt Travkriterium som tvåa bakom vinnande Power. Nu tog han hem segern i Breeders Crown för treåriga hingstar och valacker för Ulf Ohlsson. Brother Bill öppnade snabbt och kunde ta över ledningen i utgången av första kurvan. Han fick sedan bestämma och via en snabb slutrunda gav han inte favoriten Aetos Kronos skuggan av en chans. Den sistnämnde var blek som fyra från andra par utvändigt. Brother Bill trummade på i ledningen och när Ultion Face kom farande en bit ut i banan över upploppet ryckte Ulf Ohlsson tussarna på Brother Bill som svarade direkt och vann enkelt. Tränar gör Timo Nurmos och segertiden blev 1.14,4/2140a.
– Det är en fin häst och han skulle vara kvick från början och det var han. Han kändes fin och vi fick köra så sakta första varvet och jag ville dra upp tempot varvet kvar. Det kom någon ut i banan till slut och jag ryckte tussarna 50 kvar och då ökade han direkt. Han var absolut inte trött, sa Ulf Ohlsson.
Örjan Kihlström kommenterade Aetos Kronos fjärdeplats på följande vis.
– Han gick med skor och fast huva i dag, lite säkerhetsbalans. Han var inte lika vass som han har varit innan. Godkänd utan att vara lika vass som tidigare, sa Kihlström.

Imponerande uppvisning av Ganga Bae
I Breeders Crown för treåriga ston blev det en imponerande uppvisning av Ganga Bae. Hon fick en dryg inledning med tredjespår runt första sväng och resten av loppet i dödens. Men trots det slog hon klorna i den ledande favoriten Gina Mearas hur enkelt som helst in på upploppet och gled retfullt enkelt ifrån till slut. Ganga Bae, som satt fast i Oaks-finalen senast, krossade sina konkurrenter och vann med krafter kvar. Det är Stefan Melander som tränar hästen och i sulkyn satt Örjan Kihlström. Segertiden blev 1.13,4/2140a. Gina Mearas höll till andraplatsen.
– Hon var fantastiskt fin och skötte allting själv. Det var bara för mig att hålla i mig, sa Örjan Kihlström.

Aleppo Pine från dödens
Kihlström vann dubbelt då han även styrde in Aleppo Pine till seger i Breeders Crown för fyraåriga ston. Örjan lämnade ingenting åt slumpen utan sände tidigt fram Aleppo Pine utvändigt om ledande Adi Gallia. Hon gick i närkamp med denne in på upploppet och kopplade ett säkert grepp till slut. Det Roger Walmann-tränade stoet vann på tiden 1.13,9/2140a.
– Hon är ganska stark och väldigt snabb också. Det är en komplett och fin märr. Hon hade tussarna kvar och hade en lite växel till om det hade behövts. Hon hade sämsta spåret och gick med skor och hade tussarna kvar. Så hon håller verkligen sin fina form, berömde Örjan Kihlström.

Betting Gangster övertygade
I det avslutande Breeders Crown-loppet för fyraåriga hingstar och valacker blev det seger för Betting Gangster. Han tog direkt hand om ledningen och svarade resolut upp en tryckare från Tae Kwon Deo efter ett halvvarv. Över upploppet stegade Betting Gangster ifrån till en övertygande seger för Rikard N Skoglund. Tränar gör Jerry Riordan och segertiden skrevs till 1.13,4/2140a.
– Han öppnade väldigt bra i dag och jag kände redan i provstarten att det var andra grejer mot tidigare. Även om jag kände lite senast att han skulle kunna öppna. Jag bestämde mig för att köra i ledningen och han gick undan på ett bra sätt. I dag travade han maximalt och var väldigt spänstig, sa Rikard N Skoglund.
I snabbloppet som kördes inom V64 snuvade Pastore Bob och Johan Untersteiner pappa Peter och favoriten Heart of Steel på ledningen. Sedan såg Pastore Bob fin ut hela vägen och Johan gjorde allt för att Heart of Steel inte skulle få luckan i tid. Pastore Bob vann enkelt före Heart of Steel på tiden 1.10,7/1640a.

Michael Carlsson, Kanal 75


Han köptes på Blocket och debuterade som oplacerad i ett b-lopp som femåring.Sex år senare är Food Money etablerad som en av Sverige..


Han köptes på Blocket och debuterade som oplacerad i ett b-lopp som femåring.
Sex år senare är Food Money etablerad som en av Sveriges bästa hästar.
Torsdagens seger som storfavorit blev odramatisk sedan Dagfinn Aarum spårat varje meter av sprinterloppet på Bollnästravet.
- Jag har aldrig fått äran att köra honom förut, men det var fantastiskt att sitta bakom hästen med den startsnabbheten och den tekniken han har. Han gick undan hur lätt som helst. Jag gillar hästen skarpt, han hade utstrålning redan i stallet. Det var kärlek vid första ögonkastet, förklarade Dagfinn Aarum som hade full koll på Food Moneys annorlunda bakgrund.
- Jag sa till ägaren att det är en saga. Han köper hästen på Blocket för 10 000 kronor med 750 000 kronor i tvångsprissumma och lyckas så bra. Det är väldigt, väldigt svårkopierat.
Ägaren och tränaren Thomas Jezek fyllde i:
- Så länge han vill och så länge han kan hänga med i gänget så kommer vi att hålla på. Den dagen han inte vill längre så slutar vi.
Segertiden blev 1.11,6/1 640 meter autostart och förstapriset var värt 70 000 kronor.
Ännu mer pengar fanns på spel i Anders Kilströms Minne, men blott sex hästar kände sig kallade att strida om förstapriset på 125 000 kronor.
Dessa gick till Nicklas Westerholm-tränade Adi Gallia som avgjorde efter behag från andra par utvändigt för Ulf Ohlsson.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2018-11-30 2018-11-30 Romme-9 Nicklas Westerholm 2140/8 A 0 g 34
2018-11-25 2018-11-25 Örebro-8 Nicklas Westerholm 2100/6 B 3 13.9 54
2018-11-03 2018-11-03 Romme-4 Nicklas Westerholm 2160/11 C 2 14.4 62
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-7 Nicklas Westerholm 2140/5 D 2 14.3 135
2018-08-05 2018-08-05 Romme-11 Nicklas Westerholm 1640/4 D str
2018-07-20 2018-07-20 Axevalla-11 Nicklas Westerholm 2140/1 D 3 15.0 314
2018-05-01 2018-05-01 Bergsåker-6 Nicklas Westerholm 2140/1 D 0 g 113
2018-04-12 2018-04-12 Örebro-7 Nicklas Westerholm 2100/12 D 0 g 162
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-3 Jorma Kontio 2100/5 C 1 17.6 17
2018-03-13 2018-03-13 Solvalla-6 Nicklas Westerholm 2140/1 D 0 g 31
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-2 Nicklas Westerholm 2140/2 B 1 17.6 19
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-3 Nicklas Westerholm 2140/5 C 2 17.9 31
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-1 Nicklas Westerholm 2140/1 D 1 17.6 26
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-6 Nicklas Westerholm 2180/15 C 3 15.6 73
2019-12-14 2019-12-14 Bergsåker-10 Nicklas Westerholm 2180/15 B 1 16.1 127
2019-12-06 2019-12-06 Romme-6 Nicklas Westerholm 2140/7 A 1 15.0 21
2019-11-29 2019-11-29 Romme-5 Nicklas Westerholm 1640/4 B 1 13.5 26
2019-11-25 2019-11-25 Bollnäs-3 Ulf Ohlsson 1660/7 A 0 g 14
2019-11-10 2019-11-10 Eskilstuna-11 Nicklas Westerholm 2140/7 C 0 13.8 1342
2019-10-27 2019-10-27 Solvalla-11 Nicklas Westerholm 2140/10 B 4 12.9 282
2019-10-15 2019-10-15 Axevalla-8 Nicklas Westerholm 2140/7 B 2 14.0 55
2019-10-03 2019-10-03 Bollnäs-4 Ulf Ohlsson 2180/5 B 1 13.9 37
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-8 Erik Adielsson 2140/6 C 0 g 502
2019-08-21 2019-08-21 Jägersro Trav-4 Nicklas Westerholm 2140/1 A 2 12.8 42
2019-08-07 2019-08-07 Bollnäs-8 Nicklas Westerholm 2140/2 B 1 14.0 26
2019-07-21 2019-07-21 Axevalla-10 Nicklas Westerholm 2140/5 A 1 12.5 27
2019-07-12 2019-07-12 Axevalla-5 Nicklas Westerholm 2640/1 A 3 14.9 35
2019-06-24 2019-06-24 Halmstad-8 Nicklas Westerholm 1609/6 B 4 12.3 33
2019-06-11 2019-06-11 Solvalla-8 Nicklas Westerholm 1640/8 C 3 11.2 311
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-3 Nicklas Westerholm 2160/15 B 5 13.8 91
2020-06-20 2020-06-20 Skellefteå-7 Nicklas Westerholm 2180/15 A 5 14.8 15
2020-06-05 2020-06-05 Östersund-4 Susanne H Osterling 1640/3 B 2 12.0 81
2020-05-15 2020-05-15 Bollnäs-9 Nicklas Westerholm 1640/1 A 1 12.4 35
2020-04-18 2020-04-18 Umeå-4 Nicklas Westerholm 2180/15 A 0 g 81
2020-04-09 2020-04-09 Gävle-10 Nicklas Westerholm 2660/10 C 6 15.0g 67
2020-01-10 2020-01-10 Gävle-8 Nicklas Westerholm 1640/1 C 2 12.3 16ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se