Above All Ås travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Above All Ås travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Above All Ås har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Above All Ås har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Above All Ås


 Östersundstränaren Daniel Wikberg tvingades till jobb hemma på gården och skickade stallets lärling Jimmy Dillner till Bergs&ar..


 
Östersundstränaren Daniel Wikberg tvingades till jobb hemma på gården och skickade stallets lärling Jimmy Dillner till Bergsåker med stallets stjärna Weekend Fun.
Efter att ha bollat med motståndet i klass II senast på V75 spelades fyraåringen till favorit i V86-loppet. Och som hästen löste det. Än en gång.
Weekend Fun inledde i andra ledet bakom bilen över kort distans och fick än en gång ett lopp i den absoluta kön. När körande Rikard N Skoglund gav hästen marschorder på den sista bortre långsidan borrade hästen ner sig i sedvanlig stil och klev runt fältet i fjärdespår.
Lekande lätt igen och nytt rekord i kalla januari, 1.12,4 över 1640 meter med bilstart.
Stall Släggan äger hästen som vuxit fram till något av vinterns häst i norr.
- Jag har sagt allt man kan säga om den här hästen. Man blir helt knottrig över hela kroppen när man talar om honom. Men det ska ju inte gå egentligen att vinna så här, sa Rikard N Skoglund som menade att han tagit det säkra före det osäkra och satsat på att styra på i fjärdespår för att stänga in Robert Bergh som satt snäppet framför med Highland Park.
- Jag bedömde att Berghs häst var den tuffaste konkurrenten och gamblade lite eftersom jag vet att min häst tål det.
Sista varvet gick efter 1.11,5 och då var Weekend Fun hur pigg som helst i mål.
- Jag tror inte att jag överdriver när jag säger att här har Östersund en ny Sanity. Jag hoppas och tror att han kommer att tillhöra eliten om något år, sa Rikard N Skoglund som suttit bakom i fyra raka segrar på slutet.

Ett snöigt Sundsvall
Det var alltså Bergsåker och Solvalla som delade på veckans V86-omgång. Sundsvall var hårt drabbat av snön och banan blev rejält stum av allt arbete med röjningen.
Ett sprinterlopp inledde V86-spelet. Fältet var litet och blev ännu mindre när storfavoriten Magnifik Brodde med sällskap blev stående i milslånga köer norr om Sundsvall efter en olycka och hästen ströks.
Loppet vanns nu av hemmahästen Above All Ås. Ulf Eriksson fick lucka från ledarryggen med åttaåringen. Lars Wikström tränar. Segertiden den för årstiden mycket snabba 1.12,1.

Persson i kalla...
Som så många gånger förr blev det Jan-Olov Persson i topp i kallblodsloppet. Hagmyrentränaren satt bakom storfavoriten Järvsöodin (39 procent) och reglerade fältet från utvändigt ledaren.
600 meter från mål kom en konkurrent farande. Persson lät då Järvsöodin gå till ledningen för att svara attacken och loppets gigant kunde kliva undan på ett mycket fint sätt.
- Det kändes ganska lugnt hela vägen, summerade Jan-Olov Persson.
Gävlekollegerna Rikard Lindh och Oskar Kylin-Blom skrällde med Benji Dana i ett lopp där kvällens stora favorit Coffie U.N.G. fick ett tungt lopp i spåren sista 800 och kroknade.

Klassigt från Nurmos
På Solvalla bokförde sig Timo Nurmos och Jorma Kontio för en dubbelseger på V86.
Elva fyraåriga hingstar och valacker gjorde upp i V86-6. När knappe favoriten Who's Who gjorde bort sig med galopp kort efter start blev det i stället lika mycket betrodde Global Undecided som klev fram tillsammans med Jorma Kontio. Klassig sort.
En annan mycket fin insats svarade sexårige valacken Volocity de Vie för i den första starten för Timo Nurmos. Hästen hade inte startat sedan i oktober och köpts från Stefan Melander och visade nu att fler segrar väntar.
Ett fyraåringslopp för ston på Solvalla vanns av Chapter N.Deo och Daniel Olsson. Daniel Redén tränar.
Largo och Torbjörn Jansson blev överraskningen på Solvalla. En åttaprocentare på streckspelet som kunde vinna trots ett byngligt tolftespår bakom bilen.
Torbjörn Jansson satt djupt nere i kön och lyfte ut dryga varvet från mål i tredjespår och fick draghjälpt till sista kurvan.
- Han var bra den här och avgjorde ju ganska enkelt, sa Torbjörn Jansson, om Hans-Owe Sundbergs häst, som själv semestrar på Kanarieöarna.
Favoriten Perfect King orsakade en omstart, hetsade upp sig och sågs ute i spåren i loppet.
På V86-spelet betalade åtta rätt 62 113kronor. Sju rätt gav 360 kronor, och utdelningen på sex blev 46 kronor.
Omsättningen denna superjackpot rakade upp i 34,2 miljoner, snuddade nära omsättningsrekordet för V86-spelet som ligger på dryga 36 miljoner.

Mikael Wikner, Kanal 75


Siten travfakta.se är en stor databas med allehanda statistik kring travhästar.Bland annat finns hästarnas resultat fördelade i årstid..


Siten travfakta.se är en stor databas med allehanda statistik kring travhästar.
Bland annat finns hästarnas resultat fördelade i årstider, något som kan vara spännande att titta på nu när den långa sensommaren definitivt tackat för sig och huvudstaden i veckan upplevde snörekord för november.
Lördagen skulle definieras som höst om man tittar i kalendern, men i Sundsvall där tävlingarna ska hållas har medeltemperaturen legat en bra bit under fryspunkten senaste veckan.
Alltså har vi valt att göra en kompromiss och slagit ihop resultaten för höst/vinter och jämfört med vår/sommar i denna undersökning av veckans V75-hästar.
Utifrån detta får vi en ”årstidskvot” som är ett positivt tal för hästar som presterat bäst under höst/vinter och ett negativt för hästar som presterat bäst under vår/sommar.
De tre hästar i topp och botten av varje avdelning presenteras.
För hästar med få starter i karriären kan utslaget bli väldigt starkt, som till exempel Bungle Rain i V75-1.
Notera även att travfakta.se enbart redovisar starter i Sverige varför utländska lopp inte är medräknade i statistiken.


V75-1

Mest gynnade:
6 Miss Goblin +94
1 Pikachu Face +76
4 Mellby Don Juan +46

Mest missgynnade:
7 Bungle Rain -147
12 Tobago Bay -25
2 Tea Party -23

V75-2

Mest gynnade:
12 Kirikou +52
11 Orkide C.D. +42
10 Candy R.S. +35

Mest missgynnade:
13 Nospoupforyou -49
12 Mellby Darling -48
6 Carisma Mearas -26

V75-3

Mest gynnade:
4 Island Life +17
5 Conrads Flamemaker +16
10 Alan Wadd +11

Mest missgynnade:
7 Angle of Attack -42
6 Daddy’s First -37
9 New Steel -23

V75-4

Mest gynnade:
11 Valle Jerven +68
8 Tangen Didrik +41
7 Kleppe Manden +36

Mest missgynnade:
13 Krusse -45
1 Torwall -39
2 Pliggfaksen -23

V75-5

Mest gynnade:
10 Elit Håleryd +42
4 Francais du Gull +17
3 Long Night +8

Mest missgynnade:
7 Knows Nothing -45
1 Beau Mec -42
6 Shaq is Back -38

V75-6

Mest gynnade:
2 Beppe Am +70
3 Order By Keeper +32
9 Above All Ås +30

Mest missgynnade:
12 Olympia Gold -40
10 Picasso -27
11 Blue Martini Ås -26

V75-7

Mest gynnade:
5 Valeur +51
9 Voulez Vous +49
10 Rhapsody Ås +49

Mest missgynnade:
8 Ottens Casher -20
1 Special Offer -16
7 Velvet Girl -14

Robin Johansson, Kanal 75


Det har hunnit gå fem år sedan Beau Mec för evigt tog en plats i travhistorien genom att vinna Svenskt Travderby på Jägersro. Efter ..


Det har hunnit gå fem år sedan Beau Mec för evigt tog en plats i travhistorien genom att vinna Svenskt Travderby på Jägersro. Efter det har det strulat mycket för hingsten som är lika skör som kapabel. Visst har det blivit en och annan seger men hästen har haft mycket problem och när han för ganska precis ett år sedan startade som favorit i gulddivisonen ådrog han sig en gaffelbandsskada. Sedan i våras har han tränats för comeback av Lars Wikström.
- Ägarna ringde och frågade om jag kunde ta honom. Jag hade hans mamma i träning också så det är lite kul, säger Bergsåkertränaren och fortsätter.
- Jag har kört på efter mitt koncept och det har inte varit något krångel alls. Han fick gå lugnt i maj och juni och efter det har vi trimmat på ordentligt.
Hur vässad är han inför comebacken?
- Han har ingen tokform så klart men han är rejält tränad och hade gått ett 1.15-jobb inför kvalet, där han såg lysande ut och gick fort till slut, så han har fått två ganska rejäla jobb.

Bra med fel förutsättningar
På lördag är det innerspår bakom startbilen och kort distans som gäller för Beau Mec. I vanliga fall inga idealiska förutsättningar för hästen, som inte är särskilt startsnabb, men i första starten efter ett årslångt tävlingsuppehåll kan de passa fint.
- Helst hade jag kanske sett att det varit 2 140 meter men han har bara varit ute över 1 640 meter en gång och då var han fantastiskt bra, och alla säger ju att de brukar bli sprinters på äldre dagar, säger Wikström och skrattar.
- Från innerspåret kan han hamna i allt från rygg på ledaren till fjärde par invändigt, men det kan lösa sig ändå och det kan vara bra för honom att få ett snällt lopp.
Väderprognoserna visar några minusgrader och ett lätt snöfall under lördagseftermiddagen. Hur banunderlaget blir är med andra ord svårspått än så länge.
- För hans del spelar det ingen stor roll. Han kan gå barfota runt om, utan skor fram och med skor bak eller med skor runt om. I de två senaste jobben har han gått med skor runt om och brodd bak.
Vad tror du om chansen?
- Det är svårbedömt men det är en ganska klen gulddivision och hade han varit i form hade jag trott på bra chans. Skulle han hålla ledningen tror jag också på toppchans, men dit är det väldigt långt. Hästen jobbar i alla fall bra och Torbjörn Jansson känner honom väldigt bra. Han får ses som en rysare.

Gynnad av brodd
Ett sannolikt ännu hetare bud för V75-spelarna är Beau Mecs stallkamrat Above All Ås (V75-6). Hästen sprakar av form och kommer till start med två raka segrar i ryggen.
- Han utvecklas hela tiden och gör det bra i stort sett varje gång. Det känns som att han bara blir bättre och bättre.
Above All Ås har hittills inte lyckats vinna något V75-lopp trots flera mycket starka insatser i bronsdivisionen. Att det nu är debut i silverdivisionen är inget som bekymrar hans tränare.
- Han är härdad i brons och jag tror att han hävdar sig i silver också. Vilken distans det är spelar ingen roll för honom. Han är komplett och har tiderna som krävs i kroppen. Man måste få bra lopp för att vinna i V75 men han har ett bra utgångsläge och allt verkar bara bra med honom efter senast. Skulle det krävas brodd är det absolut inget problem för honom. Han är snarare gynnad av det jämfört med andra hästar.

Ola Johansson, Kanal 75


Solvalla arrangerar en stor dag på söndag med semifinaler i Breeders’ Crown. De tvååriga travarna har inga finaler i unghästse..


Solvalla arrangerar en stor dag på söndag med semifinaler i Breeders’ Crown.
De tvååriga travarna har inga finaler i unghästserien utan får tävla på i ett lite lugnare takt med fyra lopp utspridda över sensommaren och hösten.
V86-2 på onsdagkvällen var vikt för tvååringarna. Ett lopp där duon Svante Båth och Erik Adielsson återigen skulle visa sig starkast.
Segervapnet var hingsten Coin Perdu som brottades med ett spår tolv över sprinterdistansen. När betrodde Mr Deauville blev alldeles för het i ledningen (rullade över på den sista bortre långsidan) och blev hare i loppet ordnade det upp sig ändå.
Storfavoriten Current Affair gjorde det bra som tvåa men var chanslös mot vinnarens slutstöt.
Coin Perdu noterade fantastiska tiden 1.13,0 över 1640 meter med bilstart.
- Tacksamt att det gick så fort där framme. Det var inte en massa sparat men han gjorde det på ett väldigt fint sätt utan att jag behövde säga till honom på skarpen. De två första segrarna har handlat om lite lugna och fina lopp. I dag fick han arbeta för havren, men höjde sig också ett snäpp då och gjorde precis som vi ville. Den här har Svante verkligen fått till fint, sa Erik Adielsson.

Samlar till Cancerfonden
Erik Adielsson är i ett riktigt flyt. Drygt tio miljoner inkört den senaste månaden. Liksom de senaste åren har Solvallakusken rosa dress under höstenoch både skänker och drar in pengar till Cancerfonden med bland annat internetbaserade auktioner.
- Det har gått väldigt, väldigt bra. Men man har blivit ödmjuk med åren och inser också att det beror på vilka hästar man kör, sa Adielsson.

Framtidskuskar i dött lopp
Solvalla delade omgången med Bergsåker och i Sundsvall blev det dött lopp mellan två unga kuskar i ett av loppen. 24-årige Bergsåkerstränaren Martin P Djuse  ledde med egentränade Titan Arrow och höll så när på att förlora mot 21-årige Olli Koivunen vars Ypäje Hereiam var hästen i loppet efter grovjobb i spåren sista 700.
Finske Olli Koivunen ligger åtta i kuskligan i hemlandet med 88 segrar i år. Han jobbar hos sin pappa Harri Koivunen som tränar Ypäje Hereiam som alltså delade segern med Titan Arrow.

Karlsson sugen på att köra
Storfavoriten Tangen Haap vann kallblodsloppet på kupongen. Kvällens största favorit (61 procent) övertog ledningen i ett tidigt skede och Ulf Ohlsson körde aldrig undan. Knappt men säkert som det brukar heta.
Björn Karlsson på Solänget tränar hästen som vann V75 med husse i vagnen så sent som i somras.
- Han höll på att krypa ur selen, så pigg var han. Det är bara jobbigt att stå vid sidan och se på. Jobbar man hela veckorna i stallet vill man också köra loppen, sa Karlsson.
Onsdagens långlopp avgjordes i Sundsvall. Segern gick till knappe favoriten Above All Ås som vann knappt men säkert efter att kommit fram i tredjeparet tämligen omgående trots 40 meters tillägg.
Spitcam Jubb positiv tvåa – också det en häst som brottades med dubbla tillägg.
- Jag förstod att jag skulle bli framdragen på ett bra sätt om jag tog rygg på Spitcam Jubb, sa Per Linderoth som satt bakom en häst tränad av Bergsåkers Lars Wikström.

Goop kastade loss
På Solvalla satt Björn Goop länge fast i tredje invändigt med Say That Again i V86-4. Luckan kom i den sista kurvan när en konkurrent galopperade och andrahandsfavoriten stod för en tung avslutning. Storfavoriten Talassio chanslös att utmana från ledningen.
Roger Walmann fick revansch i V86-6 där Beppe Am var favorit tillsammans med Örjan Kihlström och vann utan prut. Efter ett lopp i tredjeparet utvändigt styrde Kihlström på i tredjespår 600 meter från mål och Walmanns häst var gruvsamt överlägsen.
- När han har den här formen är han både snabb och stark, summerade Kihlström.
Övriga V86-lopp vanns av Markus Pihlströms Mellby Don Juan (Ulf Ohlsson) och Timo Nurmos Backorder (Jorma Kontio).
Åtta rätt på V86 gav 4 944kronor, sju rätt gav 84 medan det blev jackpot på sex rätt och miljoner rullar nu vidare till nästa onsdag.

Mikael Wikner, Kanal 75


Det var jackpot i onsdagens V86-omgång och jackpot blev det även i godisbutiken Hemmakväll i Kungälv. Magnus Pettersson hade klart för..


Det var jackpot i onsdagens V86-omgång och jackpot blev det även i godisbutiken Hemmakväll i Kungälv. Magnus Pettersson hade klart för sig när han tippade in de vinnande systemen och har nu många nöjda och glada kunder hos sig i butiken.
- Jag gjorde två olika andelssystem som gick in. Ett för 500 kronor per andel och ett för 250 kronor. Totalt var det 54 andelar på de båda systemen, säger Magnus Pettersson.
- Vi sålde 35 andelar på systemet för 250 kronor och de fick 14 530 kronor vardera. Sedan sålde vi 19 andelar på 500 kronors-systemet och de fick 14 698 kronor tillbaka per andel.

”Bjuder alla på godis

Hur tänkte du när du gjorde systemen?
- Readly Express var en självklar spik och på 500 kronors-andelarna var han min enda spik. Jag hade sedan tre tvåhästars lopp och nyckeln var att jag hade helgarderat i avdelning sex där skrällen In Vain Sund vann.
- Men på 250 kronors-andelarna spikade jag även Dens Bea i sista avdelningen. Sedan hade jag Above All Ås i första på två hästar på båda systemen.
Hur reaktionerna varit från kunderna som var med och vann?
- Fantastiskt. Jag kollade loppen hemma och redan en kvart efter sista loppet så hade jag tolv sms från olika kunder. I dag har vi skyltat upp här i butiken och bjuder alla på godis som kommer in. Kunderna är väldigt nöjda och det är jätteroligt, säger Magnus.

Vunnit storvinster tidigare på V86

Har du haft någon storvinst tidigare i butiken?
- Ja, jag hade en i november förra året då jag också var bäst i landet på V86. Då blev det 19 000 kronor per andel.
Så V86 är ditt favoritspel?
- Ja, jag har bättre resultat på V86 än på V75. Det är det lite klassblandning på V86 och det känns som att det är lite sämre hästar med. På V75 är det alltid så väldigt bra hästar med i alla loppen.
- Jag läser på mycket och gillar jag att gå in och kolla analyser på Spelvärde, Stora vinster och även travfakta. Jag kollar mycket lopp i lopparkivet.
- Jag tog över den här butiken för tre år sedan och hade tidigare en butik i Stenungsund där jag var rätt så känd för att kunna travet. Men när jag tagit över den här nya butiken så gick det rätt dåligt i ett halvår på andelsspelen. Då blev jag arg och bestämde mig för att nu ska jag lyckas och jobbade stenhårt. Så det är jättekul att det går bra nu och förra veckan låg vi tolva i landet över mest sålda andelar i ATG:s butiker, säger Magnus Pettersson.

”Har en stenklar på V75”

Till sist; bjud oss på en vinnare till V75-jackpoten på lördag?
- Jag tror att Västerbo Highflyer bara vinner. Den känns stenklar. Spets och slut.
- Sedan är Chosen One ett roligt drag i sista avdelningen. Han tar spets och släpper till Global Republic. Får han luckan kan han vinna från rygg på ledaren.

Michael Carlsson, Kanal 75


Två uttagningslopp till Europaderbyt spred glans över onsdagskvällen V86-tävlingar.I det första uttagningsloppet blev det en enkel seg..


Två uttagningslopp till Europaderbyt spred glans över onsdagskvällen V86-tävlingar.
I det första uttagningsloppet blev det en enkel seger för storfavoriten Readly Express som gjorde sitt jobb när han vann bekvämt tillsammans med Jorma Kontio.
Årets derbyvinnare togs lugnt från start och sedan styrde Jorma Kontio framåt och övertog ledningen 1500 meter från mål. Väl i spets hade favoriten sedan full kontroll och karriärens 13:e seger i 16:e starten var ett faktum.
- Jag tycker han såg jättefin ut. Banan i dag var krävande och passade honom inte helt, vi körde även med bakskor i dag. Jag tycker han var strålande fin och han kommer vara bättre i finalen. Det är den bästa häst jag tränat. Han har allt, sa Timo Nurmos.
Bakom Readly Express såg Daniel Redén-tränade Tobin Kronos löpsugen ut som tvåa i händerna på Björn Goop. Klar för finalen i Paris 14 oktober även Jörgen Westholm-tränade Copimade som avslutade vasst invändigt tillsammans med Erik Adielsson.

Två finalister för Redén
I det andra uttagningsloppet till Europaderbyt var det rejäl körning på många händer och det tackade Kenneth Haugstad för där han satt i tredje invändigt med 20-oddsaren In Vain Sund. In mot upploppet hade In Vain Sund torrt spurtkrut och den Daniel Redén-tränade hingsten avgjorde enkelt.
- Vi fick ett perfekt lopp, fick sitta till upploppet och då var han vass, konstaterade segerkusken.
Tränaren Daniel Redén var förstås helnöjd med två finalister i Europaderbyt.
- Otroligt roligt. In Vain Sund är humörbetonad, vi slet av honom alla skydden kort före start, vi var tvungna att göra något mot det här motståndet. Han har otrolig kapacitet när han bjuder till.
Bakom In Vain Sund knep även Per Lennartssons Nappa Scar och Björn Goops Bryssel en biljett var till finalen av Europaderbyt.

I övrigt noterade vi…
…att Henrik Svensson dominerade trekilometersloppet som inledde V86-spelet då han ledde varje meter tillsammans med Lars-Wikström-tränade Above All Ås hemma på Bergsåker. Storfavoriten Narold Vox kom aldrig in i matchen och var chanslös.
…att 21-oddsaren Igucci fick lucka in mot upploppet sedan ledaren Coolwater In galopperat och Troels Andersen kunde finåka sista biten till en överlägsen seger i V86-3.
…att Veijo Heiskanen kunde räkna in en tränarseger på Solvalla sedan Viking Olympic visat klass i montéloppet (V86-4) tillsammans med Beata Persson.
…att V86-5 bjöd på kvällens mest dramatiska upploppsstrid. Going Ribb fick lucka 150 kvar och närmade sig sedan Chenin Blanc i varje steg, men samtidigt stämde travet sämre och sämre. Målfotot visade att Going Ribb fick mulen först, men domarna konstaterade även att hästen galopperat före mållinjen. Going Ribb blev därmed diskvalificerad och segern gick till Thomas Lönn-tränade Chenin Blanc och Kenth Åkerlund.
…att spelarna hade rätt när de gjorde Bonbon Meras till favorit i V86-7. Ulf Ohlsson serverade det Svante Båth-tränade stoet rätt ryggar och vann säkert.
…att Erik Adielsson ledde från start till mål i V86-avslutningen med Dens Bea.
- Det var lugnt. Allt blev enligt planerna. Hon springer fint och avslappnat där framme, sa tränaren Ingrid Bengtsson.
…att åtta rätt på V86 gav 154 078 kronor, sju rätt gav 670 kronor och sex rätt 53 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-05 2015-12-05 Romme-5 2640/11 5 17.2 94
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-2 2140/7 1 15.7 17
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-6 2140/5 2 14.0 62
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-3 2140/12 1 13.5 152
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-3 2140/5 0 g 77
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-5 1640/10 3 13.1 316
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-10 Erik Adielsson 2140/9 A str
2016-10-19 2016-10-19 Bergsåker-6 Per Linderoth 3180/11 A 1 14.9 26
2016-09-28 2016-09-28 Bergsåker-6 Henrik Svensson 3140/6 C 1 15.2 50
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-6 Henrik Svensson 2650/2 B 5 15.6 71
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-6 Ulf Ohlsson 2140/3 C 0 14.3 116
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-6 Ulf Ohlsson 1640/6 B 2 11.6 86
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-3 Ulf Ohlsson 3160/5 C 1 16.1 83
2016-07-11 2016-07-11 Rättvik-9 Ulf Ohlsson 2140/6 D 0 14.2 183
2016-06-24 2016-06-24 Hagmyren-6 Per Linderoth 1640/10 A 4 12.4 70
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-9 Erik Adielsson 2140/7 D 6 14.3 188
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-5 Ulf Ohlsson 2640/9 D str
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-5 Henrik Svensson 2140/1 C 4 15.8 44
2016-04-13 2016-04-13 Bergsåker-7 Henrik Svensson 1640/1 A 1 12.2 61
2016-03-27 2016-03-27 Romme-11 Carl Johan Jepson 2140/8 B 0 14.2 203
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-5 Per Linderoth 2640/2 B 3 15.6 75
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-10 Carl Johan Jepson 2140/12 B 2 13.1 489
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-10 Ulf Ohlsson 2640/5 B 2 15.4 400
2017-12-29 2017-12-29 Bergsåker-6 Ove A Lindqvist 2160/13 B 6 15.8 166
2017-12-14 2017-12-14 Östersund-1 Per Linderoth 2160/8 B 4 16.8 83
2017-11-28 2017-11-28 Bergsåker-4 Ulf Ohlsson 2140/10 B 3 15.5 41
2017-11-15 2017-11-15 Bergsåker-1 Michelle Larsson 2140/9 A 0 21.6g 123
2017-10-16 2017-10-16 Hagmyren-1 Ulf Ohlsson 2640/5 B 4 16.4 37
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-5 Ulf Eriksson 1640/5 A 3 13.2 71
2017-09-20 2017-09-20 Bergsåker-9 John Östman 3160/12 C 7 17.0 309
2017-09-05 2017-09-05 Bergsåker-5 Ulf Ohlsson 1640/5 B 3 12.9 16
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-11 Henrik Svensson 2660/15 D 0 15.1 694
2017-07-22 2017-07-22 Bergsåker-3 Ulf Eriksson 1640/5 C 3 11.2 117
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-8 Ulf Eriksson 2640/5 B 1 14.9 32
2017-06-26 2017-06-26 Bollnäs-1 Ove A Lindqvist 2660/9 B 5 14.6 112
2017-06-10 2017-06-10 Östersund-9 Christoffer Eriksson 1640/2 C 0 g 643
2017-05-22 2017-05-22 Dannero-1 Jan Norberg 3180/10 A 6 15.8 24
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-10 Per Linderoth 3180/12 A 0 16.2 115
2018-12-19 2018-12-19 Bergsåker-9 Per Linderoth 2140/1 D 2 13.7 319
2018-11-22 2018-11-22 Bergsåker-3 Henrik Svensson 2140/2 D 0 16.5 583
2018-11-06 2018-11-06 Bergsåker-3 Henrik Svensson 1640/2 D 0 13.4 260
2018-10-09 2018-10-09 Bergsåker-5 Per Linderoth 2140/4 C 3 15.7 154
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-4 Ulf Eriksson 2660/9 C 0 15.3 340
2018-07-30 2018-07-30 Solänget-4 Per Linderoth 1640/9 D 0 13.2 74
2018-07-16 2018-07-16 Dannero-3 Mats E Djuse 2140/1 C 2 14.9 54
2018-06-21 2018-06-21 Dannero-4 Henrik Svensson 2640/1 D 3 15.2 516
2018-06-03 2018-06-03 Bergsåker-6 Per Linderoth 2640/3 D 0 15.8 273
2018-04-01 2018-04-01 Romme-9 Carl Johan Jepson 1640/11 C 0 g 657
2018-03-21 2018-03-21 Bergsåker-8 Jimmy H Andersson 2660/15 C 0 g 201
2018-03-07 2018-03-07 Bergsåker-9 Henrik Svensson 2140/5 C 5 13.6 263
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-5 Örjan Kihlström 3160/14 B 4 16.5 312
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-9 Ove A Lindqvist 2640/8 B 5 17.7 54
2018-01-17 2018-01-17 Bergsåker-6 Ulf Eriksson 1640/3 D 1 12.1 55
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-9 Carl Johan Jepson 2640/4 D 3 15.3 358
2019-11-17 2019-11-17 Östersund-10 Jonas Johansson 2140/4 C 0 14.6g 347
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-6 Jonas Johansson 1680/11 B 1 13.3 215
2019-10-28 2019-10-28 Polen-6 Karin Olofsson 2160/8 D 0 482
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-4 Rikard N Skoglund 2140/1 D 5 15.6g 340
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-1 Lukas Svedin 2160/10 C 4 15.1 79
2019-09-20 2019-09-20 Bergsåker-9 Ulf Ohlsson 2160/3 C 4 16.1g 29
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-4 Mats E Djuse 2160/13 B 3 14.7 51
2019-08-17 2019-08-17 Östersund-8 Jan-Olof Johansson 2160/9 D 4 15.1 419
2019-08-11 2019-08-11 Dannero-12 Rikard N Skoglund 2140/2 D 0 g 1255
2019-05-23 2019-05-23 Bergsåker-7 Henrik Svensson 1640/1 D 0 12.6 503
2019-05-05 2019-05-05 Hagmyren-6 Ulf Eriksson 1660/13 B 7 13.7 140
2019-04-11 2019-04-11 Bergsåker-6 Per Linderoth 2140/12 C 0 14.8 360
2019-03-26 2019-03-26 Bergsåker-1 Per Linderoth 2140/10 C 0 14.9 372
2019-02-20 2019-02-20 Bollnäs-4 Ulf Ohlsson 1660/11 B 1 14.7 21
2019-01-27 2019-01-27 Bollnäs-10 Ulf Eriksson 2160/11 C 6 15.0 463
2019-01-05 2019-01-05 Bergsåker-10 Per Linderoth 1640/2 C 0 13.0 244ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se