Above All travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Above All travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Above All har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Above All har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Above All


51-årige travamatören Mikael Eriksson lämnade klartecken i förhandsintervjuerna i tidningarna under veckan. Fyraåriga stoet Papp..


51-årige travamatören Mikael Eriksson lämnade klartecken i förhandsintervjuerna i tidningarna under veckan. 
Fyraåriga stoet Pappajonnys Ilse stod på tur för att vinna V75 tyckte ägaren och tränaren som deklarerade att han skulle "bli besviken" om det INTE skulle bli seger på lördagen.
Björn Goop hittade andrapar utvändigt i loppet men valde att köra fram i dödspositionen i det höga tempot med Pappajonnys Ilse som var mycket tapper och bara bara matade ner ledarhästen.
Segertiden skrevs till fina 1.13,8 över 2640 meter auto. Global Above All och Amorcer Levallo, tvåa respektive trea, en halv längd bakom i mål.
En imponerande insats av Mikael Erikssons häst. Eriksson som bara har Pappajonnys Ilse att träna och sköta om i stallet i Eskilstuna där han håller till.
- Fy fan vad bra hon är! Nu hade hon ett bra läge för en gångs skull också! jublade Eriksson.
Han kunde andas ut efter alla kaxiga uttalanden under veckan.
- Ja, nu är man kung. Nu slapp man ”gå i ide” – fasen vad skönt, sa vinnaren som menade att han slapp gömma sig när löftet om seger infriades.

Nybrink tackade för showen
Det blev hårt sista biten, men segern blev till slut tillräckligt säker för en segerdans omedelbart efter målgång.
Om tre veckor väntar klass II-finalen på Solvalla med stoet från Eskilstuna på startlinjen.
- Nu ska jag träna fram till finalerna och sedan jävlar! Untersteiners häst (Global Agreement) blir dock svår att slå, sade Eriksson.
Tipsexperten Micke Nybrink berömde insatsen i studion i TV12.
- En tränare som tagit in luft hela veckan. En häst som krossade de andra efter tung resa - det borde inte ha gått! En liten amatörtränare som lyfter fram en häst på det här sättet och tar ut den på V75 och bara spöar de andra. Det är ganska kaxigt gjort, sa Nybrink.

Något för Elitloppet
Hemmavinnaren Pappajonnys Ilse var en tredjehandare på spelet och ingen överraskande vinnare. I övrigt duggade skrällarna tätt i V75 på Sundbyholmstravet i Eskilstuna.
Drygt 1,3 miljoner system lämnades in och inget överlevde de sju vinnarna och en stor jackpot är att vänta nästa lördag då Romme är värd för V75.
Roger Walmann-tränade Forfantone Am satt sist och spurtade till sig segern i Smedträffen/gulddivisionen. En ”enprocentare” i den sista avdelningen.
- Det är en väldigt bra häst som absolut ska kunna vara med i Elitloppet nästa år om allt går vår väg. Men han måste bli mera startsnabb om det ska kunna ske, sa Roger Walmann.

Toppspurt av Dear Friend
Några av landets allra bästa ston möttes i Stoeliten över lång distans och Björn Goop såg ut att kunna stjäla loppet i ledningen med favoritspelade Mellby Free.
Men fick ge sig den sista biten.
Dear Friend var vara spelad på fyra procent och storskrällde.
Johan Untersteiner använde sig av det sjuåriga stoets startsnabbhet och lät Dear Friend pila till ledningen från sjättespåret, för att sedan släppa till storfavoriten.
Mellby Free togs upp under mellanvarvet men kunde inte freda sig när Dear Friend fick luckan på upploppet.
- Trots lite småskador kommer hon tillbaka och nu levererar hon som aldrig förr! sade Johan Untersteiner.
Västerbo ImtheMan blev en oväntad vinnare i Salatrofén över tre kilometer. Femåringen har aldrig förlorat i ledningen och gjorde det inte nu heller. Körande Mikael J Andersson svarade när Björn Goop kom upp med favoriten Gazza B.R. och skaffade sig ett par längders ledning med ett snygg ryck i den sista kurvan, en ledning som höll till mål.
En stark insats av Örebrotränaren Juhani Partatens springare.

Sir en hedershäst
I augusti och september segrade Sir Henry P.Hill och Rikard N Skoglund i silverdivisionen på V75. Trots detta var den Jörgen Westholm-tränade sjuåringen inte alls betrodd i silver på lördagen i Eskilstuna.
Rikard N Skoglund hamnade en bit bak med Sir Henry P.Hill och lyfte fram hästen utvändigt ledande Coogan på den sista bortre långsidan och klarade även av att hålla storfavoriten Vagabond Bi bakom sig. En jätteprestation av "Siren" som endast var spelade på två procent. GrytX HB i Avesta äger.
I bronsdivisionen blev det ännu en skrällvinnare. Tempot var högt uppskruvat och Cargo Door var bara bäst och spurtade till seger från en plats djupt i kön för Mats E Djuse över hetsiga 1640 meter med bilstart.
William Eriksson, färsk proffstränare på Romme, tog över träningen av hästen i augusti. Valackens största seger i karriären kom i femte starten i den nya regin.
Dwayne Zet (stor favorit, spelad på 31 procent) kom bland annat från en tredjeplats i ett kval till Svenskt Travderby under hösten och imponerade i klass I-försöket.
På söndagen väntar en ny omgång V75. Då med finaler i unghästserien Breeders' Crown med 800 000 kronor i förstapris i de fyra finalloppen.
Ingen system hittade sju rätt på V75. Sex rätt gav 647 849 kronor och fem rätt 11 930 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Han har tillhört landets mest lovande kuskar i många år. I fjol slog han personligt rekord med 3,9 miljoner kronor inkört. Nu börjar ..


Han har tillhört landets mest lovande kuskar i många år.
I fjol slog han personligt rekord med 3,9 miljoner kronor inkört.
Nu börjar nästa kapitel i Anders Erikssons karriär, som tränare.
Planen är att plocka ut proffslicensen vid årsskiftet, men Eriksson har redan smugit igång sitt nya stall på anrika Sandemar där Stig H Johansson tränade fram så många vinnare med hjälp av Morten Waage.
Den senare har varit Sandemar trogen i alla år och har nu fått en kompanjon på träningsslingorna.
- Morten ville dra ner på sin verksamhet så jag fick ta över några av hans hästar i samband med att jag hyrde in mig, förklarar Anders Eriksson som kastar ut en av dessa i elden på V75® direkt.
Givetvis med planen att omedelbart göra ett namn för sig själv som tränare.
Eller?
- Nej, det har inget med det att göra. Hästen hade inga andra passande lopp och eftersom jag tycker att han är bra nog att hävda sig på V75 trots sin orutin så valde jag det här loppet.

Inte lika offensiv
Första hästen ut från stallet kom i onsdags då Global Appearance joggade till övertygande seger på Solvalla.
Förväntningarna på Global Above All verkar inte mindre.
- Båda hästarna har hög kapacitet och Global Above All är betydligt mindre komplicerad och ödslar ingen kraft i onödan, säger Eriksson som senast valde ett synnerligen offensivt upplägg då han ställde på tredjespår 1 200 meter från mål och blev hängande till en tapper andraplats.
- Hästen hade känts väldigt fin i träningen inför det så jag visste att han skulle göra ett bra lopp, därför valde jag att ställa på när tempot sänktes. Nu löste det sig inte som jag hade hoppats, men han lufsade på fint och var inte helt tom i mål då vinnaren ändå inte gick att rå på.
Blir det lika offensiv taktik på lördag?
- Nej, jag har inga planer att köra i tredjespår i 1 200 meter i alla fall, vi får ta ett annat upplägg. Jag slipper gärna köra honom i dödens, men andra- tredje- fjärde ytter eller varför inte rygg ledaren vore bra.
Är han inte snabb nog att köra om ledningen?
- Det tror jag inte. Han har bara haft framspår en gång och galopperade då. Det är inget som oroar nu eftersom orsaken var att han hade för lång checkrem. Däremot är jag inte sugen på att ladda honom bakom vingen. Vi tar det lite piano så får vi se hur han kliver iväg, det är svårbedömt för mig.

Spänd men inte nervös
Däremot darrar inte Eriksson på manschetten när det kommer till hästens kunnande.
- Han skulle kunna vinna ett sådant här lopp, till och med om han får göra jobbet själv, den kapaciteten finns. Men det betyder inte att jag vill att han ska göra det. Jag vill ge honom ett schysst lopp med tanken att hästen ska fortsätta att utvecklas. Sedan kan man hoppas att det räcker hela vägen, jag har gärna 100 i segerprocent efter lördag också.
Ändrar du något i utrustningen nu när det är lite större pengar att köra om?
- Nej, han tävlar precis som i senaste starten.
Är det extra nervöst att köra en häst man tränar själv?
- Nej, jag skulle inte kalla det nervöst. Däremot kan jag hålla med om att det är en annan sak och att det känns lite mer spännande. Det är lite nytt och roligt att komma ut i hetluften direkt.
Hur många hästar kommer du att börja med som proffstränare?
- Det blir nio stycken, det är lite trångt med boxar här nu.
Hur många hästar tror du att du tränar om ett år?
- Det vet jag inte. Det jag gärna vill är att ha är så bra hästar som möjligt, hellre lite kvalitet på grejerna än ett stort stall. Jag skulle inte vilja träna 20 hästar som jag inte ser någon utveckling i, säger Anders Eriksson.

Robin Johansson, Kanal 75


En jackpot hade tillförts V64-spelet på Axevalla på tisdagskvällen.Omgångens stora favorit Make More Cider och Johan Untersteiner va..


En jackpot hade tillförts V64-spelet på Axevalla på tisdagskvällen.
Omgångens stora favorit Make More Cider och Johan Untersteiner var spelad på 70 procent och vann utan prut stoloppet på kupongen.
Men i loppen därefter briserade skrällarna. Niclas Stenquist vann med enprocentaren Cendrillon tränad av hemmamatören Åke Barkmark och Linda Sedström med Axevallatränaren Jan Björkqvists Above All, spelad på två procent.
En spelare i Stockholm hade lämnat in ett system på ATG.se för 72 kronor och kammade hem 1 661799 kronor. Resten av vinstpotten, 4,6 miljoner kronor, tog spelare i Norge hand om.

Mikael Wikner, Kanal 75


 Östersundstränaren Daniel Wikberg tvingades till jobb hemma på gården och skickade stallets lärling Jimmy Dillner till Bergs&ar..


 
Östersundstränaren Daniel Wikberg tvingades till jobb hemma på gården och skickade stallets lärling Jimmy Dillner till Bergsåker med stallets stjärna Weekend Fun.
Efter att ha bollat med motståndet i klass II senast på V75 spelades fyraåringen till favorit i V86-loppet. Och som hästen löste det. Än en gång.
Weekend Fun inledde i andra ledet bakom bilen över kort distans och fick än en gång ett lopp i den absoluta kön. När körande Rikard N Skoglund gav hästen marschorder på den sista bortre långsidan borrade hästen ner sig i sedvanlig stil och klev runt fältet i fjärdespår.
Lekande lätt igen och nytt rekord i kalla januari, 1.12,4 över 1640 meter med bilstart.
Stall Släggan äger hästen som vuxit fram till något av vinterns häst i norr.
- Jag har sagt allt man kan säga om den här hästen. Man blir helt knottrig över hela kroppen när man talar om honom. Men det ska ju inte gå egentligen att vinna så här, sa Rikard N Skoglund som menade att han tagit det säkra före det osäkra och satsat på att styra på i fjärdespår för att stänga in Robert Bergh som satt snäppet framför med Highland Park.
- Jag bedömde att Berghs häst var den tuffaste konkurrenten och gamblade lite eftersom jag vet att min häst tål det.
Sista varvet gick efter 1.11,5 och då var Weekend Fun hur pigg som helst i mål.
- Jag tror inte att jag överdriver när jag säger att här har Östersund en ny Sanity. Jag hoppas och tror att han kommer att tillhöra eliten om något år, sa Rikard N Skoglund som suttit bakom i fyra raka segrar på slutet.

Ett snöigt Sundsvall
Det var alltså Bergsåker och Solvalla som delade på veckans V86-omgång. Sundsvall var hårt drabbat av snön och banan blev rejält stum av allt arbete med röjningen.
Ett sprinterlopp inledde V86-spelet. Fältet var litet och blev ännu mindre när storfavoriten Magnifik Brodde med sällskap blev stående i milslånga köer norr om Sundsvall efter en olycka och hästen ströks.
Loppet vanns nu av hemmahästen Above All Ås. Ulf Eriksson fick lucka från ledarryggen med åttaåringen. Lars Wikström tränar. Segertiden den för årstiden mycket snabba 1.12,1.

Persson i kalla...
Som så många gånger förr blev det Jan-Olov Persson i topp i kallblodsloppet. Hagmyrentränaren satt bakom storfavoriten Järvsöodin (39 procent) och reglerade fältet från utvändigt ledaren.
600 meter från mål kom en konkurrent farande. Persson lät då Järvsöodin gå till ledningen för att svara attacken och loppets gigant kunde kliva undan på ett mycket fint sätt.
- Det kändes ganska lugnt hela vägen, summerade Jan-Olov Persson.
Gävlekollegerna Rikard Lindh och Oskar Kylin-Blom skrällde med Benji Dana i ett lopp där kvällens stora favorit Coffie U.N.G. fick ett tungt lopp i spåren sista 800 och kroknade.

Klassigt från Nurmos
På Solvalla bokförde sig Timo Nurmos och Jorma Kontio för en dubbelseger på V86.
Elva fyraåriga hingstar och valacker gjorde upp i V86-6. När knappe favoriten Who's Who gjorde bort sig med galopp kort efter start blev det i stället lika mycket betrodde Global Undecided som klev fram tillsammans med Jorma Kontio. Klassig sort.
En annan mycket fin insats svarade sexårige valacken Volocity de Vie för i den första starten för Timo Nurmos. Hästen hade inte startat sedan i oktober och köpts från Stefan Melander och visade nu att fler segrar väntar.
Ett fyraåringslopp för ston på Solvalla vanns av Chapter N.Deo och Daniel Olsson. Daniel Redén tränar.
Largo och Torbjörn Jansson blev överraskningen på Solvalla. En åttaprocentare på streckspelet som kunde vinna trots ett byngligt tolftespår bakom bilen.
Torbjörn Jansson satt djupt nere i kön och lyfte ut dryga varvet från mål i tredjespår och fick draghjälpt till sista kurvan.
- Han var bra den här och avgjorde ju ganska enkelt, sa Torbjörn Jansson, om Hans-Owe Sundbergs häst, som själv semestrar på Kanarieöarna.
Favoriten Perfect King orsakade en omstart, hetsade upp sig och sågs ute i spåren i loppet.
På V86-spelet betalade åtta rätt 62 113kronor. Sju rätt gav 360 kronor, och utdelningen på sex blev 46 kronor.
Omsättningen denna superjackpot rakade upp i 34,2 miljoner, snuddade nära omsättningsrekordet för V86-spelet som ligger på dryga 36 miljoner.

Mikael Wikner, Kanal 75


Siten travfakta.se är en stor databas med allehanda statistik kring travhästar.Bland annat finns hästarnas resultat fördelade i årstid..


Siten travfakta.se är en stor databas med allehanda statistik kring travhästar.
Bland annat finns hästarnas resultat fördelade i årstider, något som kan vara spännande att titta på nu när den långa sensommaren definitivt tackat för sig och huvudstaden i veckan upplevde snörekord för november.
Lördagen skulle definieras som höst om man tittar i kalendern, men i Sundsvall där tävlingarna ska hållas har medeltemperaturen legat en bra bit under fryspunkten senaste veckan.
Alltså har vi valt att göra en kompromiss och slagit ihop resultaten för höst/vinter och jämfört med vår/sommar i denna undersökning av veckans V75-hästar.
Utifrån detta får vi en ”årstidskvot” som är ett positivt tal för hästar som presterat bäst under höst/vinter och ett negativt för hästar som presterat bäst under vår/sommar.
De tre hästar i topp och botten av varje avdelning presenteras.
För hästar med få starter i karriären kan utslaget bli väldigt starkt, som till exempel Bungle Rain i V75-1.
Notera även att travfakta.se enbart redovisar starter i Sverige varför utländska lopp inte är medräknade i statistiken.


V75-1

Mest gynnade:
6 Miss Goblin +94
1 Pikachu Face +76
4 Mellby Don Juan +46

Mest missgynnade:
7 Bungle Rain -147
12 Tobago Bay -25
2 Tea Party -23

V75-2

Mest gynnade:
12 Kirikou +52
11 Orkide C.D. +42
10 Candy R.S. +35

Mest missgynnade:
13 Nospoupforyou -49
12 Mellby Darling -48
6 Carisma Mearas -26

V75-3

Mest gynnade:
4 Island Life +17
5 Conrads Flamemaker +16
10 Alan Wadd +11

Mest missgynnade:
7 Angle of Attack -42
6 Daddy’s First -37
9 New Steel -23

V75-4

Mest gynnade:
11 Valle Jerven +68
8 Tangen Didrik +41
7 Kleppe Manden +36

Mest missgynnade:
13 Krusse -45
1 Torwall -39
2 Pliggfaksen -23

V75-5

Mest gynnade:
10 Elit Håleryd +42
4 Francais du Gull +17
3 Long Night +8

Mest missgynnade:
7 Knows Nothing -45
1 Beau Mec -42
6 Shaq is Back -38

V75-6

Mest gynnade:
2 Beppe Am +70
3 Order By Keeper +32
9 Above All Ås +30

Mest missgynnade:
12 Olympia Gold -40
10 Picasso -27
11 Blue Martini Ås -26

V75-7

Mest gynnade:
5 Valeur +51
9 Voulez Vous +49
10 Rhapsody Ås +49

Mest missgynnade:
8 Ottens Casher -20
1 Special Offer -16
7 Velvet Girl -14

Robin Johansson, Kanal 75


Det har hunnit gå fem år sedan Beau Mec för evigt tog en plats i travhistorien genom att vinna Svenskt Travderby på Jägersro. Efter ..


Det har hunnit gå fem år sedan Beau Mec för evigt tog en plats i travhistorien genom att vinna Svenskt Travderby på Jägersro. Efter det har det strulat mycket för hingsten som är lika skör som kapabel. Visst har det blivit en och annan seger men hästen har haft mycket problem och när han för ganska precis ett år sedan startade som favorit i gulddivisonen ådrog han sig en gaffelbandsskada. Sedan i våras har han tränats för comeback av Lars Wikström.
- Ägarna ringde och frågade om jag kunde ta honom. Jag hade hans mamma i träning också så det är lite kul, säger Bergsåkertränaren och fortsätter.
- Jag har kört på efter mitt koncept och det har inte varit något krångel alls. Han fick gå lugnt i maj och juni och efter det har vi trimmat på ordentligt.
Hur vässad är han inför comebacken?
- Han har ingen tokform så klart men han är rejält tränad och hade gått ett 1.15-jobb inför kvalet, där han såg lysande ut och gick fort till slut, så han har fått två ganska rejäla jobb.

Bra med fel förutsättningar
På lördag är det innerspår bakom startbilen och kort distans som gäller för Beau Mec. I vanliga fall inga idealiska förutsättningar för hästen, som inte är särskilt startsnabb, men i första starten efter ett årslångt tävlingsuppehåll kan de passa fint.
- Helst hade jag kanske sett att det varit 2 140 meter men han har bara varit ute över 1 640 meter en gång och då var han fantastiskt bra, och alla säger ju att de brukar bli sprinters på äldre dagar, säger Wikström och skrattar.
- Från innerspåret kan han hamna i allt från rygg på ledaren till fjärde par invändigt, men det kan lösa sig ändå och det kan vara bra för honom att få ett snällt lopp.
Väderprognoserna visar några minusgrader och ett lätt snöfall under lördagseftermiddagen. Hur banunderlaget blir är med andra ord svårspått än så länge.
- För hans del spelar det ingen stor roll. Han kan gå barfota runt om, utan skor fram och med skor bak eller med skor runt om. I de två senaste jobben har han gått med skor runt om och brodd bak.
Vad tror du om chansen?
- Det är svårbedömt men det är en ganska klen gulddivision och hade han varit i form hade jag trott på bra chans. Skulle han hålla ledningen tror jag också på toppchans, men dit är det väldigt långt. Hästen jobbar i alla fall bra och Torbjörn Jansson känner honom väldigt bra. Han får ses som en rysare.

Gynnad av brodd
Ett sannolikt ännu hetare bud för V75-spelarna är Beau Mecs stallkamrat Above All Ås (V75-6). Hästen sprakar av form och kommer till start med två raka segrar i ryggen.
- Han utvecklas hela tiden och gör det bra i stort sett varje gång. Det känns som att han bara blir bättre och bättre.
Above All Ås har hittills inte lyckats vinna något V75-lopp trots flera mycket starka insatser i bronsdivisionen. Att det nu är debut i silverdivisionen är inget som bekymrar hans tränare.
- Han är härdad i brons och jag tror att han hävdar sig i silver också. Vilken distans det är spelar ingen roll för honom. Han är komplett och har tiderna som krävs i kroppen. Man måste få bra lopp för att vinna i V75 men han har ett bra utgångsläge och allt verkar bara bra med honom efter senast. Skulle det krävas brodd är det absolut inget problem för honom. Han är snarare gynnad av det jämfört med andra hästar.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Axevalla-7 2140/15 6 16.3 81
2015-12-15 2015-12-15 Axevalla-7 2140/6 2 15.7 17
2015-11-18 2015-11-18 Åby-6 2140/5 2 14.9 547
2015-11-10 2015-11-10 Axevalla-8 2660/13 2 17.3 106
2015-10-26 2015-10-26 Åby-2 2140/12 str
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-10 1640/1 0 g 90
2015-09-30 2015-09-30 Åby-9 2140/11 0 14.2 979
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-3 Carl Johan Jepson 2680/14 A 7 16.0 130
2016-12-17 2016-12-17 Åby-8 Torbjörn Jansson 2160/15 D 7 16.0 1055
2016-12-07 2016-12-07 Åby-6 Carl Johan Jepson 2660/8 C 0 16.9 208
2016-11-25 2016-11-25 Axevalla-3 Petter Karlsson 2660/10 B 2 16.8g 116
2016-11-15 2016-11-15 Åby-4 Stefan Söderkvist 2140/7 C 5 15.2 227
2016-11-01 2016-11-01 Axevalla-9 Mikael J Andersson 2140/1 C str
2016-10-22 2016-10-22 Axevalla-7 Carl Johan Jepson 2160/4 B 1 15.0 89
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-3 Petter Karlsson 1640/5 C 0 13.7 153
2016-09-27 2016-09-27 Axevalla-11 André Eklundh 2180/14 A 5 15.9g 36
2016-09-07 2016-09-07 Åby-9 Jörgen Sjunnesson 2180/11 C 5 13.0 551
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-2 Jörgen Sjunnesson 2140/7 B 4 14.7 190
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-4 Clara Jonasson 2640/13 B 6 16.7 265
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-5 Carl Johan Jepson 2140/6 D 0 13.8 985
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-8 Tino Ärling 2140/1 D 0 12.7 418
2016-06-16 2016-06-16 Åby-8 Jeppe Juel 2140/10 D 0 14.3 402
2016-06-02 2016-06-02 Åby-8 Carl Johan Jepson 2140/3 D 3 13.4 454
2016-05-17 2016-05-17 Axevalla-9 Linda Sedström 2140/11 C 6 15.6 201
2016-02-17 2016-02-17 Åby-5 Carl Johan Jepson 2140/4 D 4 14.7 251
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-9 Carl Johan Jepson 2140/6 B 6 16.5 113
2016-01-20 2016-01-20 Åby-8 Christoffer Eriksson 2140/5 C 2 15.7 442
2016-01-12 2016-01-12 Axevalla-6 2140/8 C 5 16.7 191
2017-12-23 2017-12-23 Axevalla-12 Carl Johan Jepson 2140/11 D str
2017-12-09 2017-12-09 Åby-6 Johnny Takter 2160/8 C 2 14.4 160
2017-11-29 2017-11-29 Åby-7 Johnny Takter 2140/3 D 4 13.6 441
2017-11-01 2017-11-01 Åby-9 Kim Eriksson 2140/9 D 0 14.5 239
2017-10-26 2017-10-26 Axevalla-4 Kim Eriksson 2640/6 C 0 g 34
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-6 Kim Eriksson 2140/3 C 1 14.5 237
2017-07-08 2017-07-08 Halmstad-8 Markus Niklasson 2140/9 C 0 13.6 604
2017-06-12 2017-06-12 Halmstad-8 Johnny Takter 2640/6 C 5 15.7 80
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-5 Christoffer Eriksson 2640/11 D 0 15.2 410
2017-05-13 2017-05-13 Åby-6 Christoffer Eriksson 2640/2 D 0 g 361
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-5 Petter Karlsson 2640/5 C 1 16.1 95
2017-04-06 2017-04-06 Åby-8 Christoffer Eriksson 2640/2 B 1 14.3 159
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-6 Per Nilsson 2640/6 C 3 14.6 701
2017-03-16 2017-03-16 Åby-8 Johnny Takter 2160/8 C 4 14.4 254
2017-03-07 2017-03-07 Axevalla-2 Petter Karlsson 2140/13 B 5 16.0 177
2017-02-15 2017-02-15 Axevalla-3 Petter Karlsson 2640/7 C 1 16.7 119
2017-01-12 2017-01-12 Åby-6 Peter Ingves 2660/7 D 0 17.5g 699
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-8 Petter Karlsson 2160/11 D 0 g 982
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-1 Kim Eriksson 2140/6 C 3 15.1 152
2018-12-03 2018-12-03 Färjestad-3 Carl Johan Jepson 2140/3 C 0 15.5 57
2018-11-22 2018-11-22 Åby-4 Christoffer Eriksson 1640/1 C 0 g 187
2018-11-07 2018-11-07 Åby-9 Henriette Larsen 2140/9 D 0 15.6g 435
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-4 Henriette Larsen 2140/10 B 1 15.2 44
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-9 Petter Karlsson 2160/12 B 6 14.4 484
2018-08-01 2018-08-01 Mantorp-4 Carl Johan Jepson 2640/10 D 0 14.4 319
2018-07-07 2018-07-07 Halmstad-8 Linda Sedström 2140/13 D 0 14.7 359
2018-06-26 2018-06-26 Axevalla-3 Carl Johan Jepson 2660/3 C 0 g 141
2018-06-11 2018-06-11 Färjestad-5 Carl Johan Jepson 2140/6 B 4 13.5 219
2018-05-24 2018-05-24 Axevalla-8 Mikael J Andersson 2140/10 A 5 15.2 103
2018-05-15 2018-05-15 Axevalla-7 Carl Johan Jepson 2140/5 B 1 13.6 42
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-8 Linda Sedström 2140/11 B 4 15.3 140
2018-04-07 2018-04-07 Solvalla-6 Linda Sedström 2160/14 B 0 13.8 818
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-6 Linda Sedström 2140/14 C 5 15.5 534
2018-03-14 2018-03-14 Åby-9 Linda Sedström 2140/15 A 3 14.7 819
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-8 Linda Sedström 2140/15 B 5 16.4 315
2018-02-02 2018-02-02 Mantorp-3 Carl Johan Jepson 2140/3 B 2 14.5 42
2018-01-24 2018-01-24 Åby-6 Johnny Takter 2180/7 C 5 15.0 83
2018-01-15 2018-01-15 Mantorp-2 Mikael J Andersson 2140/4 B 3 14.7 24
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-6 Ulf Ohlsson 2180/10 C 0 g 860
2019-11-27 2019-11-27 Åby-10 Henriette Larsen 3160/7 D 0 16.1 379
2019-11-15 2019-11-15 Axevalla-3 Petter Karlsson 2160/7 D 2 16.0 234
2019-11-04 2019-11-04 Mantorp-6 Mikael J Andersson 2140/6 C 4 14.8 309
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-3 Magnus Jakobsson 2180/8 B 3 14.9 82
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-9 Mikael J Andersson 2200/10 A 3 14.8 27
2019-09-06 2019-09-06 Axevalla-6 Kim Eriksson 2140/8 C 0 g 580
2019-08-17 2019-08-17 Örebro-2 Mikael J Andersson 2100/11 D 0 14.3 740
2019-07-29 2019-07-29 Färjestad-7 Mikael J Andersson 3160/3 D 3 16.1 469
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-7 Linda Sedström 2140/12 B 3 16.3 163
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-9 Peter Untersteiner 2180/12 B 4 15.2 91
2019-05-05 2019-05-05 Vaggeryd-8 Christoffer Eriksson 1640/9 C str
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-5 Henriette Larsen 2180/12 B 3 15.0 111
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-7 Kenneth Haugstad 2140/10 D 7 14.7 136
2019-03-14 2019-03-14 Åby-6 Preben Sövik 2140/1 D 5 16.6 111
2019-02-22 2019-02-22 Åby-1 Mikael J Andersson 2140/7 D 3 15.0 163
2019-02-11 2019-02-11 Mantorp-8 Petter Karlsson 2140/12 D 6 15.3 564
2019-01-03 2019-01-03 Åby-9 Jörgen Sjunnesson 2680/10 D 0 g 547
2020-12-14 2020-12-14 Färjestad-7 Linda Sedström 2180/12 D 8 16.1g 700
2020-11-30 2020-11-30 Halmstad-6 Peter Ingves 1640/6 D 0 13.6 568
2020-11-17 2020-11-17 Axevalla-4 Mikael J Andersson 2140/5 D 0 g 494
2020-11-05 2020-11-05 Mantorp-1 Mikael J Andersson 1660/13 C 3 14.2 498
2020-10-23 2020-10-23 Axevalla-5 Thomas Dalborg 2180/7 C 7 15.4 461
2020-07-30 2020-07-30 Örebro-9 Mikael J Andersson 2180/11 A 5 14.8 71
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-8 Jenny A Björk 2180/12 C 0 14.4 1741
2020-07-07 2020-07-07 Vaggeryd-1 Henriette Larsen 2140/8 C 7 14.3g 484
2020-06-16 2020-06-16 Jägersro Trav-6 Henriette Larsen 2140/9 C 0 13.2 497
2020-05-19 2020-05-19 Axevalla-2 Mikael J Andersson 2160/10 B 4 13.7 127
2020-04-25 2020-04-25 Åby-8 Henriette Larsen 2660/15 D 0 14.7 1186
2020-03-17 2020-03-17 Örebro-4 Petter Karlsson 2100/10 D 5 14.1 470
2020-03-03 2020-03-03 Axevalla-8 Petter Karlsson 2140/5 B 3 14.8 453
2020-02-15 2020-02-15 Mantorp-9 Linda Sedström 2140/7 B 5 15.2 761
2020-01-28 2020-01-28 Axevalla-8 Linda Sedström 2160/3 B 1 15.7 273
2020-01-08 2020-01-08 Åby-6 Henriette Larsen 3140/7 B 0 17.7 427
2021-01-11 2021-01-11 Halmstad-4 Peter Ingves 1640/9 D 0 15.7 411ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se