Above All travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Above All travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Above All har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Above All har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Above All


En jackpot hade tillförts V64-spelet på Axevalla på tisdagskvällen.Omgångens stora favorit Make More Cider och Johan Untersteiner va..


En jackpot hade tillförts V64-spelet på Axevalla på tisdagskvällen.
Omgångens stora favorit Make More Cider och Johan Untersteiner var spelad på 70 procent och vann utan prut stoloppet på kupongen.
Men i loppen därefter briserade skrällarna. Niclas Stenquist vann med enprocentaren Cendrillon tränad av hemmamatören Åke Barkmark och Linda Sedström med Axevallatränaren Jan Björkqvists Above All, spelad på två procent.
En spelare i Stockholm hade lämnat in ett system på ATG.se för 72 kronor och kammade hem 1 661799 kronor. Resten av vinstpotten, 4,6 miljoner kronor, tog spelare i Norge hand om.

Mikael Wikner, Kanal 75


 Östersundstränaren Daniel Wikberg tvingades till jobb hemma på gården och skickade stallets lärling Jimmy Dillner till Bergs&ar..


 
Östersundstränaren Daniel Wikberg tvingades till jobb hemma på gården och skickade stallets lärling Jimmy Dillner till Bergsåker med stallets stjärna Weekend Fun.
Efter att ha bollat med motståndet i klass II senast på V75 spelades fyraåringen till favorit i V86-loppet. Och som hästen löste det. Än en gång.
Weekend Fun inledde i andra ledet bakom bilen över kort distans och fick än en gång ett lopp i den absoluta kön. När körande Rikard N Skoglund gav hästen marschorder på den sista bortre långsidan borrade hästen ner sig i sedvanlig stil och klev runt fältet i fjärdespår.
Lekande lätt igen och nytt rekord i kalla januari, 1.12,4 över 1640 meter med bilstart.
Stall Släggan äger hästen som vuxit fram till något av vinterns häst i norr.
- Jag har sagt allt man kan säga om den här hästen. Man blir helt knottrig över hela kroppen när man talar om honom. Men det ska ju inte gå egentligen att vinna så här, sa Rikard N Skoglund som menade att han tagit det säkra före det osäkra och satsat på att styra på i fjärdespår för att stänga in Robert Bergh som satt snäppet framför med Highland Park.
- Jag bedömde att Berghs häst var den tuffaste konkurrenten och gamblade lite eftersom jag vet att min häst tål det.
Sista varvet gick efter 1.11,5 och då var Weekend Fun hur pigg som helst i mål.
- Jag tror inte att jag överdriver när jag säger att här har Östersund en ny Sanity. Jag hoppas och tror att han kommer att tillhöra eliten om något år, sa Rikard N Skoglund som suttit bakom i fyra raka segrar på slutet.

Ett snöigt Sundsvall
Det var alltså Bergsåker och Solvalla som delade på veckans V86-omgång. Sundsvall var hårt drabbat av snön och banan blev rejält stum av allt arbete med röjningen.
Ett sprinterlopp inledde V86-spelet. Fältet var litet och blev ännu mindre när storfavoriten Magnifik Brodde med sällskap blev stående i milslånga köer norr om Sundsvall efter en olycka och hästen ströks.
Loppet vanns nu av hemmahästen Above All Ås. Ulf Eriksson fick lucka från ledarryggen med åttaåringen. Lars Wikström tränar. Segertiden den för årstiden mycket snabba 1.12,1.

Persson i kalla...
Som så många gånger förr blev det Jan-Olov Persson i topp i kallblodsloppet. Hagmyrentränaren satt bakom storfavoriten Järvsöodin (39 procent) och reglerade fältet från utvändigt ledaren.
600 meter från mål kom en konkurrent farande. Persson lät då Järvsöodin gå till ledningen för att svara attacken och loppets gigant kunde kliva undan på ett mycket fint sätt.
- Det kändes ganska lugnt hela vägen, summerade Jan-Olov Persson.
Gävlekollegerna Rikard Lindh och Oskar Kylin-Blom skrällde med Benji Dana i ett lopp där kvällens stora favorit Coffie U.N.G. fick ett tungt lopp i spåren sista 800 och kroknade.

Klassigt från Nurmos
På Solvalla bokförde sig Timo Nurmos och Jorma Kontio för en dubbelseger på V86.
Elva fyraåriga hingstar och valacker gjorde upp i V86-6. När knappe favoriten Who's Who gjorde bort sig med galopp kort efter start blev det i stället lika mycket betrodde Global Undecided som klev fram tillsammans med Jorma Kontio. Klassig sort.
En annan mycket fin insats svarade sexårige valacken Volocity de Vie för i den första starten för Timo Nurmos. Hästen hade inte startat sedan i oktober och köpts från Stefan Melander och visade nu att fler segrar väntar.
Ett fyraåringslopp för ston på Solvalla vanns av Chapter N.Deo och Daniel Olsson. Daniel Redén tränar.
Largo och Torbjörn Jansson blev överraskningen på Solvalla. En åttaprocentare på streckspelet som kunde vinna trots ett byngligt tolftespår bakom bilen.
Torbjörn Jansson satt djupt nere i kön och lyfte ut dryga varvet från mål i tredjespår och fick draghjälpt till sista kurvan.
- Han var bra den här och avgjorde ju ganska enkelt, sa Torbjörn Jansson, om Hans-Owe Sundbergs häst, som själv semestrar på Kanarieöarna.
Favoriten Perfect King orsakade en omstart, hetsade upp sig och sågs ute i spåren i loppet.
På V86-spelet betalade åtta rätt 62 113kronor. Sju rätt gav 360 kronor, och utdelningen på sex blev 46 kronor.
Omsättningen denna superjackpot rakade upp i 34,2 miljoner, snuddade nära omsättningsrekordet för V86-spelet som ligger på dryga 36 miljoner.

Mikael Wikner, Kanal 75


Siten travfakta.se är en stor databas med allehanda statistik kring travhästar.Bland annat finns hästarnas resultat fördelade i årstid..


Siten travfakta.se är en stor databas med allehanda statistik kring travhästar.
Bland annat finns hästarnas resultat fördelade i årstider, något som kan vara spännande att titta på nu när den långa sensommaren definitivt tackat för sig och huvudstaden i veckan upplevde snörekord för november.
Lördagen skulle definieras som höst om man tittar i kalendern, men i Sundsvall där tävlingarna ska hållas har medeltemperaturen legat en bra bit under fryspunkten senaste veckan.
Alltså har vi valt att göra en kompromiss och slagit ihop resultaten för höst/vinter och jämfört med vår/sommar i denna undersökning av veckans V75-hästar.
Utifrån detta får vi en ”årstidskvot” som är ett positivt tal för hästar som presterat bäst under höst/vinter och ett negativt för hästar som presterat bäst under vår/sommar.
De tre hästar i topp och botten av varje avdelning presenteras.
För hästar med få starter i karriären kan utslaget bli väldigt starkt, som till exempel Bungle Rain i V75-1.
Notera även att travfakta.se enbart redovisar starter i Sverige varför utländska lopp inte är medräknade i statistiken.


V75-1

Mest gynnade:
6 Miss Goblin +94
1 Pikachu Face +76
4 Mellby Don Juan +46

Mest missgynnade:
7 Bungle Rain -147
12 Tobago Bay -25
2 Tea Party -23

V75-2

Mest gynnade:
12 Kirikou +52
11 Orkide C.D. +42
10 Candy R.S. +35

Mest missgynnade:
13 Nospoupforyou -49
12 Mellby Darling -48
6 Carisma Mearas -26

V75-3

Mest gynnade:
4 Island Life +17
5 Conrads Flamemaker +16
10 Alan Wadd +11

Mest missgynnade:
7 Angle of Attack -42
6 Daddy’s First -37
9 New Steel -23

V75-4

Mest gynnade:
11 Valle Jerven +68
8 Tangen Didrik +41
7 Kleppe Manden +36

Mest missgynnade:
13 Krusse -45
1 Torwall -39
2 Pliggfaksen -23

V75-5

Mest gynnade:
10 Elit Håleryd +42
4 Francais du Gull +17
3 Long Night +8

Mest missgynnade:
7 Knows Nothing -45
1 Beau Mec -42
6 Shaq is Back -38

V75-6

Mest gynnade:
2 Beppe Am +70
3 Order By Keeper +32
9 Above All Ås +30

Mest missgynnade:
12 Olympia Gold -40
10 Picasso -27
11 Blue Martini Ås -26

V75-7

Mest gynnade:
5 Valeur +51
9 Voulez Vous +49
10 Rhapsody Ås +49

Mest missgynnade:
8 Ottens Casher -20
1 Special Offer -16
7 Velvet Girl -14

Robin Johansson, Kanal 75


Det har hunnit gå fem år sedan Beau Mec för evigt tog en plats i travhistorien genom att vinna Svenskt Travderby på Jägersro. Efter ..


Det har hunnit gå fem år sedan Beau Mec för evigt tog en plats i travhistorien genom att vinna Svenskt Travderby på Jägersro. Efter det har det strulat mycket för hingsten som är lika skör som kapabel. Visst har det blivit en och annan seger men hästen har haft mycket problem och när han för ganska precis ett år sedan startade som favorit i gulddivisonen ådrog han sig en gaffelbandsskada. Sedan i våras har han tränats för comeback av Lars Wikström.
- Ägarna ringde och frågade om jag kunde ta honom. Jag hade hans mamma i träning också så det är lite kul, säger Bergsåkertränaren och fortsätter.
- Jag har kört på efter mitt koncept och det har inte varit något krångel alls. Han fick gå lugnt i maj och juni och efter det har vi trimmat på ordentligt.
Hur vässad är han inför comebacken?
- Han har ingen tokform så klart men han är rejält tränad och hade gått ett 1.15-jobb inför kvalet, där han såg lysande ut och gick fort till slut, så han har fått två ganska rejäla jobb.

Bra med fel förutsättningar
På lördag är det innerspår bakom startbilen och kort distans som gäller för Beau Mec. I vanliga fall inga idealiska förutsättningar för hästen, som inte är särskilt startsnabb, men i första starten efter ett årslångt tävlingsuppehåll kan de passa fint.
- Helst hade jag kanske sett att det varit 2 140 meter men han har bara varit ute över 1 640 meter en gång och då var han fantastiskt bra, och alla säger ju att de brukar bli sprinters på äldre dagar, säger Wikström och skrattar.
- Från innerspåret kan han hamna i allt från rygg på ledaren till fjärde par invändigt, men det kan lösa sig ändå och det kan vara bra för honom att få ett snällt lopp.
Väderprognoserna visar några minusgrader och ett lätt snöfall under lördagseftermiddagen. Hur banunderlaget blir är med andra ord svårspått än så länge.
- För hans del spelar det ingen stor roll. Han kan gå barfota runt om, utan skor fram och med skor bak eller med skor runt om. I de två senaste jobben har han gått med skor runt om och brodd bak.
Vad tror du om chansen?
- Det är svårbedömt men det är en ganska klen gulddivision och hade han varit i form hade jag trott på bra chans. Skulle han hålla ledningen tror jag också på toppchans, men dit är det väldigt långt. Hästen jobbar i alla fall bra och Torbjörn Jansson känner honom väldigt bra. Han får ses som en rysare.

Gynnad av brodd
Ett sannolikt ännu hetare bud för V75-spelarna är Beau Mecs stallkamrat Above All Ås (V75-6). Hästen sprakar av form och kommer till start med två raka segrar i ryggen.
- Han utvecklas hela tiden och gör det bra i stort sett varje gång. Det känns som att han bara blir bättre och bättre.
Above All Ås har hittills inte lyckats vinna något V75-lopp trots flera mycket starka insatser i bronsdivisionen. Att det nu är debut i silverdivisionen är inget som bekymrar hans tränare.
- Han är härdad i brons och jag tror att han hävdar sig i silver också. Vilken distans det är spelar ingen roll för honom. Han är komplett och har tiderna som krävs i kroppen. Man måste få bra lopp för att vinna i V75 men han har ett bra utgångsläge och allt verkar bara bra med honom efter senast. Skulle det krävas brodd är det absolut inget problem för honom. Han är snarare gynnad av det jämfört med andra hästar.

Ola Johansson, Kanal 75


Solvalla arrangerar en stor dag på söndag med semifinaler i Breeders’ Crown. De tvååriga travarna har inga finaler i unghästse..


Solvalla arrangerar en stor dag på söndag med semifinaler i Breeders’ Crown.
De tvååriga travarna har inga finaler i unghästserien utan får tävla på i ett lite lugnare takt med fyra lopp utspridda över sensommaren och hösten.
V86-2 på onsdagkvällen var vikt för tvååringarna. Ett lopp där duon Svante Båth och Erik Adielsson återigen skulle visa sig starkast.
Segervapnet var hingsten Coin Perdu som brottades med ett spår tolv över sprinterdistansen. När betrodde Mr Deauville blev alldeles för het i ledningen (rullade över på den sista bortre långsidan) och blev hare i loppet ordnade det upp sig ändå.
Storfavoriten Current Affair gjorde det bra som tvåa men var chanslös mot vinnarens slutstöt.
Coin Perdu noterade fantastiska tiden 1.13,0 över 1640 meter med bilstart.
- Tacksamt att det gick så fort där framme. Det var inte en massa sparat men han gjorde det på ett väldigt fint sätt utan att jag behövde säga till honom på skarpen. De två första segrarna har handlat om lite lugna och fina lopp. I dag fick han arbeta för havren, men höjde sig också ett snäpp då och gjorde precis som vi ville. Den här har Svante verkligen fått till fint, sa Erik Adielsson.

Samlar till Cancerfonden
Erik Adielsson är i ett riktigt flyt. Drygt tio miljoner inkört den senaste månaden. Liksom de senaste åren har Solvallakusken rosa dress under höstenoch både skänker och drar in pengar till Cancerfonden med bland annat internetbaserade auktioner.
- Det har gått väldigt, väldigt bra. Men man har blivit ödmjuk med åren och inser också att det beror på vilka hästar man kör, sa Adielsson.

Framtidskuskar i dött lopp
Solvalla delade omgången med Bergsåker och i Sundsvall blev det dött lopp mellan två unga kuskar i ett av loppen. 24-årige Bergsåkerstränaren Martin P Djuse  ledde med egentränade Titan Arrow och höll så när på att förlora mot 21-årige Olli Koivunen vars Ypäje Hereiam var hästen i loppet efter grovjobb i spåren sista 700.
Finske Olli Koivunen ligger åtta i kuskligan i hemlandet med 88 segrar i år. Han jobbar hos sin pappa Harri Koivunen som tränar Ypäje Hereiam som alltså delade segern med Titan Arrow.

Karlsson sugen på att köra
Storfavoriten Tangen Haap vann kallblodsloppet på kupongen. Kvällens största favorit (61 procent) övertog ledningen i ett tidigt skede och Ulf Ohlsson körde aldrig undan. Knappt men säkert som det brukar heta.
Björn Karlsson på Solänget tränar hästen som vann V75 med husse i vagnen så sent som i somras.
- Han höll på att krypa ur selen, så pigg var han. Det är bara jobbigt att stå vid sidan och se på. Jobbar man hela veckorna i stallet vill man också köra loppen, sa Karlsson.
Onsdagens långlopp avgjordes i Sundsvall. Segern gick till knappe favoriten Above All Ås som vann knappt men säkert efter att kommit fram i tredjeparet tämligen omgående trots 40 meters tillägg.
Spitcam Jubb positiv tvåa – också det en häst som brottades med dubbla tillägg.
- Jag förstod att jag skulle bli framdragen på ett bra sätt om jag tog rygg på Spitcam Jubb, sa Per Linderoth som satt bakom en häst tränad av Bergsåkers Lars Wikström.

Goop kastade loss
På Solvalla satt Björn Goop länge fast i tredje invändigt med Say That Again i V86-4. Luckan kom i den sista kurvan när en konkurrent galopperade och andrahandsfavoriten stod för en tung avslutning. Storfavoriten Talassio chanslös att utmana från ledningen.
Roger Walmann fick revansch i V86-6 där Beppe Am var favorit tillsammans med Örjan Kihlström och vann utan prut. Efter ett lopp i tredjeparet utvändigt styrde Kihlström på i tredjespår 600 meter från mål och Walmanns häst var gruvsamt överlägsen.
- När han har den här formen är han både snabb och stark, summerade Kihlström.
Övriga V86-lopp vanns av Markus Pihlströms Mellby Don Juan (Ulf Ohlsson) och Timo Nurmos Backorder (Jorma Kontio).
Åtta rätt på V86 gav 4 944kronor, sju rätt gav 84 medan det blev jackpot på sex rätt och miljoner rullar nu vidare till nästa onsdag.

Mikael Wikner, Kanal 75


Det var jackpot i onsdagens V86-omgång och jackpot blev det även i godisbutiken Hemmakväll i Kungälv. Magnus Pettersson hade klart för..


Det var jackpot i onsdagens V86-omgång och jackpot blev det även i godisbutiken Hemmakväll i Kungälv. Magnus Pettersson hade klart för sig när han tippade in de vinnande systemen och har nu många nöjda och glada kunder hos sig i butiken.
- Jag gjorde två olika andelssystem som gick in. Ett för 500 kronor per andel och ett för 250 kronor. Totalt var det 54 andelar på de båda systemen, säger Magnus Pettersson.
- Vi sålde 35 andelar på systemet för 250 kronor och de fick 14 530 kronor vardera. Sedan sålde vi 19 andelar på 500 kronors-systemet och de fick 14 698 kronor tillbaka per andel.

”Bjuder alla på godis

Hur tänkte du när du gjorde systemen?
- Readly Express var en självklar spik och på 500 kronors-andelarna var han min enda spik. Jag hade sedan tre tvåhästars lopp och nyckeln var att jag hade helgarderat i avdelning sex där skrällen In Vain Sund vann.
- Men på 250 kronors-andelarna spikade jag även Dens Bea i sista avdelningen. Sedan hade jag Above All Ås i första på två hästar på båda systemen.
Hur reaktionerna varit från kunderna som var med och vann?
- Fantastiskt. Jag kollade loppen hemma och redan en kvart efter sista loppet så hade jag tolv sms från olika kunder. I dag har vi skyltat upp här i butiken och bjuder alla på godis som kommer in. Kunderna är väldigt nöjda och det är jätteroligt, säger Magnus.

Vunnit storvinster tidigare på V86

Har du haft någon storvinst tidigare i butiken?
- Ja, jag hade en i november förra året då jag också var bäst i landet på V86. Då blev det 19 000 kronor per andel.
Så V86 är ditt favoritspel?
- Ja, jag har bättre resultat på V86 än på V75. Det är det lite klassblandning på V86 och det känns som att det är lite sämre hästar med. På V75 är det alltid så väldigt bra hästar med i alla loppen.
- Jag läser på mycket och gillar jag att gå in och kolla analyser på Spelvärde, Stora vinster och även travfakta. Jag kollar mycket lopp i lopparkivet.
- Jag tog över den här butiken för tre år sedan och hade tidigare en butik i Stenungsund där jag var rätt så känd för att kunna travet. Men när jag tagit över den här nya butiken så gick det rätt dåligt i ett halvår på andelsspelen. Då blev jag arg och bestämde mig för att nu ska jag lyckas och jobbade stenhårt. Så det är jättekul att det går bra nu och förra veckan låg vi tolva i landet över mest sålda andelar i ATG:s butiker, säger Magnus Pettersson.

”Har en stenklar på V75”

Till sist; bjud oss på en vinnare till V75-jackpoten på lördag?
- Jag tror att Västerbo Highflyer bara vinner. Den känns stenklar. Spets och slut.
- Sedan är Chosen One ett roligt drag i sista avdelningen. Han tar spets och släpper till Global Republic. Får han luckan kan han vinna från rygg på ledaren.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Axevalla-7 2140/15 6 16.3 81
2015-12-15 2015-12-15 Axevalla-7 2140/6 2 15.7 17
2015-11-18 2015-11-18 Åby-6 2140/5 2 14.9 547
2015-11-10 2015-11-10 Axevalla-8 2660/13 2 17.3 106
2015-10-26 2015-10-26 Åby-2 2140/12 str
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-10 1640/1 0 g 90
2015-09-30 2015-09-30 Åby-9 2140/11 0 14.2 979
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-3 Carl Johan Jepson 2680/14 A 7 16.0 130
2016-12-17 2016-12-17 Åby-8 Torbjörn Jansson 2160/15 D 7 16.0 1055
2016-12-07 2016-12-07 Åby-6 Carl Johan Jepson 2660/8 C 0 16.9 208
2016-11-25 2016-11-25 Axevalla-3 Petter Karlsson 2660/10 B 2 16.8g 116
2016-11-15 2016-11-15 Åby-4 Stefan Söderkvist 2140/7 C 5 15.2 227
2016-11-01 2016-11-01 Axevalla-9 Mikael J Andersson 2140/1 C str
2016-10-22 2016-10-22 Axevalla-7 Carl Johan Jepson 2160/4 B 1 15.0 89
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-3 Petter Karlsson 1640/5 C 0 13.7 153
2016-09-27 2016-09-27 Axevalla-11 André Eklundh 2180/14 A 5 15.9g 36
2016-09-07 2016-09-07 Åby-9 Jörgen Sjunnesson 2180/11 C 5 13.0 551
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-2 Jörgen Sjunnesson 2140/7 B 4 14.7 190
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-4 Clara Jonasson 2640/13 B 6 16.7 265
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-5 Carl Johan Jepson 2140/6 D 0 13.8 985
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-8 Tino Ärling 2140/1 D 0 12.7 418
2016-06-16 2016-06-16 Åby-8 Jeppe Juel 2140/10 D 0 14.3 402
2016-06-02 2016-06-02 Åby-8 Carl Johan Jepson 2140/3 D 3 13.4 454
2016-05-17 2016-05-17 Axevalla-9 Linda Sedström 2140/11 C 6 15.6 201
2016-02-17 2016-02-17 Åby-5 Carl Johan Jepson 2140/4 D 4 14.7 251
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-9 Carl Johan Jepson 2140/6 B 6 16.5 113
2016-01-20 2016-01-20 Åby-8 Christoffer Eriksson 2140/5 C 2 15.7 442
2016-01-12 2016-01-12 Axevalla-6 2140/8 C 5 16.7 191
2017-12-23 2017-12-23 Axevalla-12 Carl Johan Jepson 2140/11 D str
2017-12-09 2017-12-09 Åby-6 Johnny Takter 2160/8 C 2 14.4 160
2017-11-29 2017-11-29 Åby-7 Johnny Takter 2140/3 D 4 13.6 441
2017-11-01 2017-11-01 Åby-9 Kim Eriksson 2140/9 D 0 14.5 239
2017-10-26 2017-10-26 Axevalla-4 Kim Eriksson 2640/6 C 0 g 34
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-6 Kim Eriksson 2140/3 C 1 14.5 237
2017-07-08 2017-07-08 Halmstad-8 Markus Niklasson 2140/9 C 0 13.6 604
2017-06-12 2017-06-12 Halmstad-8 Johnny Takter 2640/6 C 5 15.7 80
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-5 Christoffer Eriksson 2640/11 D 0 15.2 410
2017-05-13 2017-05-13 Åby-6 Christoffer Eriksson 2640/2 D 0 g 361
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-5 Petter Karlsson 2640/5 C 1 16.1 95
2017-04-06 2017-04-06 Åby-8 Christoffer Eriksson 2640/2 B 1 14.3 159
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-6 Per Nilsson 2640/6 C 3 14.6 701
2017-03-16 2017-03-16 Åby-8 Johnny Takter 2160/8 C 4 14.4 254
2017-03-07 2017-03-07 Axevalla-2 Petter Karlsson 2140/13 B 5 16.0 177
2017-02-15 2017-02-15 Axevalla-3 Petter Karlsson 2640/7 C 1 16.7 119
2017-01-12 2017-01-12 Åby-6 Peter Ingves 2660/7 D 0 17.5g 699
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-8 Petter Karlsson 2160/11 D 0 g 982
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-1 Kim Eriksson 2140/6 C 3 15.1 152
2018-12-03 2018-12-03 Färjestad-3 Carl Johan Jepson 2140/3 C 0 15.5 57
2018-11-22 2018-11-22 Åby-4 Christoffer Eriksson 1640/1 C 0 g 187
2018-11-07 2018-11-07 Åby-9 Henriette Larsen 2140/9 D 0 15.6g 435
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-4 Henriette Larsen 2140/10 B 1 15.2 44
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-9 Petter Karlsson 2160/12 B 6 14.4 484
2018-08-01 2018-08-01 Mantorp-4 Carl Johan Jepson 2640/10 D 0 14.4 319
2018-07-07 2018-07-07 Halmstad-8 Linda Sedström 2140/13 D 0 14.7 359
2018-06-26 2018-06-26 Axevalla-3 Carl Johan Jepson 2660/3 C 0 g 141
2018-06-11 2018-06-11 Färjestad-5 Carl Johan Jepson 2140/6 B 4 13.5 219
2018-05-24 2018-05-24 Axevalla-8 Mikael J Andersson 2140/10 A 5 15.2 103
2018-05-15 2018-05-15 Axevalla-7 Carl Johan Jepson 2140/5 B 1 13.6 42
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-8 Linda Sedström 2140/11 B 4 15.3 140
2018-04-07 2018-04-07 Solvalla-6 Linda Sedström 2160/14 B 0 13.8 818
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-6 Linda Sedström 2140/14 C 5 15.5 534
2018-03-14 2018-03-14 Åby-9 Linda Sedström 2140/15 A 3 14.7 819
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-8 Linda Sedström 2140/15 B 5 16.4 315
2018-02-02 2018-02-02 Mantorp-3 Carl Johan Jepson 2140/3 B 2 14.5 42
2018-01-24 2018-01-24 Åby-6 Johnny Takter 2180/7 C 5 15.0 83
2018-01-15 2018-01-15 Mantorp-2 Mikael J Andersson 2140/4 B 3 14.7 24
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-6 Ulf Ohlsson 2180/10 C 0 g 860
2019-11-27 2019-11-27 Åby-10 Henriette Larsen 3160/7 D 0 16.1 379
2019-11-15 2019-11-15 Axevalla-3 Petter Karlsson 2160/7 D 2 16.0 234
2019-11-04 2019-11-04 Mantorp-6 Mikael J Andersson 2140/6 C 4 14.8 309
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-3 Magnus Jakobsson 2180/8 B 3 14.9 82
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-9 Mikael J Andersson 2200/10 A 3 14.8 27
2019-09-06 2019-09-06 Axevalla-6 Kim Eriksson 2140/8 C 0 g 580
2019-08-17 2019-08-17 Örebro-2 Mikael J Andersson 2100/11 D 0 14.3 740
2019-07-29 2019-07-29 Färjestad-7 Mikael J Andersson 3160/3 D 3 16.1 469
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-7 Linda Sedström 2140/12 B 3 16.3 163
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-9 Peter Untersteiner 2180/12 B 4 15.2 91
2019-05-05 2019-05-05 Vaggeryd-8 Christoffer Eriksson 1640/9 C str
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-5 Henriette Larsen 2180/12 B 3 15.0 111
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-7 Kenneth Haugstad 2140/10 D 7 14.7 136
2019-03-14 2019-03-14 Åby-6 Preben Sövik 2140/1 D 5 16.6 111
2019-02-22 2019-02-22 Åby-1 Mikael J Andersson 2140/7 D 3 15.0 163
2019-02-11 2019-02-11 Mantorp-8 Petter Karlsson 2140/12 D 6 15.3 564
2019-01-03 2019-01-03 Åby-9 Jörgen Sjunnesson 2680/10 D 0 g 547
2020-07-30 2020-07-30 Örebro-9 Mikael J Andersson 2180/11 A 5 14.8 71
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-8 Jenny A Björk 2180/12 C 0 14.4 1741
2020-07-07 2020-07-07 Vaggeryd-1 Henriette Larsen 2140/8 C 7 14.3g 484
2020-06-16 2020-06-16 Jägersro Trav-6 Henriette Larsen 2140/9 C 0 13.2 497
2020-05-19 2020-05-19 Axevalla-2 Mikael J Andersson 2160/10 B 4 13.7 127
2020-04-25 2020-04-25 Åby-8 Henriette Larsen 2660/15 D 0 14.7 1186
2020-03-17 2020-03-17 Örebro-4 Petter Karlsson 2100/10 D 5 14.1 470
2020-03-03 2020-03-03 Axevalla-8 Petter Karlsson 2140/5 B 3 14.8 453
2020-02-15 2020-02-15 Mantorp-9 Linda Sedström 2140/7 B 5 15.2 761
2020-01-28 2020-01-28 Axevalla-8 Linda Sedström 2160/3 B 1 15.7 273
2020-01-08 2020-01-08 Åby-6 Henriette Larsen 3140/7 B 0 17.7 427ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se