A Good Point travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med A Good Point travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen A Good Point har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
A Good Point har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst A Good Point


V86® fortsätter sin sommarturé ute i landet och på onsdag har turen kommit till Åmål. Notera att första start för V8..


V86® fortsätter sin sommarturé ute i landet och på onsdag har turen kommit till Åmål. Notera att första start för V86 är klockan 19.20 och det är V75-lopp den här aftonen på 800- meters-banan. En som väljer att resa långt då det är rikstoton med samma fina prispengar som det är på lördagarna, är Lars I Nilsson. Han gör den cirka 50 mil långa resan från Jägersro till Åmål och kommer med fyra hästar som samtliga är högaktuella.
– Det är en tur på runt fem timmar utan stopp men jag tycker det är värt att göra den här resan när det är V75 och hästarna är i form, kommer från bra prestationer och har bra lopp. Eftersom det är i Åmål mitt i veckan så misstänkte jag att det inte skulle bli lika knivskarpt motstånd som det är på lördagarna. Det är nästan alltid hög kvalitet men på lördagarna brukar det vara tolv jämngoda hästar med i loppen, nu är det lite mer ihåligt och ojämnt. Dessutom blev varken Silverdivisionen eller Gulddivisionen fulla, säger Lars I Nilsson.

Bra comeback och framåt med loppet i kroppen
Jägersro-tränaren hade en härlig tävlingsdag på hemmaplan för några veckor sedan när han tog ett hattrick på V64 och blev hundraprocentigt på Kristi himmelsfärdsdagen. Två av segerhästarna var Sweetman och Aramis Face, som båda startar i V86. Men vi går igenom hästarna i tur och ordning och börjar med A Good Point som var tvåa senast och nu har ett lopp i kroppen efter ett tävlingsuppehåll på tre månader.
– 10 A Good Point (V86-1) blev kastrerad under uppehållet och fick en träningsperiod med tryckvagn. Han hade bara fått ett snabbjobb inför senast och det var lite av en spontananmälan av mig. Det fanns inte så många lopp att välja på och det visade sig att han hade bra form direkt. Han tog ledningen och släppte till Romero och hängde med bra i en snabb avslutning efter 1.09,3 sista 500 metrarna. Han ska kunna gå framåt med loppet i kroppen och det här silverdivisionsloppet är väl inte det tuffaste som har körts, även om det alltid är bra hästar med. Visserligen är väl bakspår på en 800-metersbana kanske ingen fördel, men distansen är ju 2400 meter så det finns tid att komma in i matchen. Jag tycker att han ska räknas tidigt, säger Lars I Nilsson.

”Betyder mycket för mig och berör mycket – han är viktig”
I den fjärde avdelningen, tillika Gulddivisionen, kommer stallets stjärna Sweetman till start igen. Han vann enkelt på Jägersro senast efter att ha körts till ledningen, och man märker på Lars I Nilsson att hästen ligger honom extra varmt om hjärtat.
– 7 Sweetman (V86-4) betyder mycket för mig och det är han som har burit stallet så att vi har fått tävla och vinna på V75 de senaste åren. Det är klart att man håller honom väldigt kär och han är alltid jätteduktig och har hållit en hög nivå. Jag tycker fortfarande inte att han är färdig ännu och han berör oss och är viktig för oss. Han har ju skämt bort oss och alltid varit smidig och fräsch och alltid varit tålig. Även om han är några år äldre nu så är han förhållandevis fräsch och får han bara mat och vatten så trummar han på, säger Lars I.
– Senast kom han till ledningen och ledde hela vägen. Han var inte jättetrött efter loppet och han har kommit fint ur det loppet. Hästen har känts jättefin efteråt men det gjorde han även innan senaste loppet. Det hade blivit lite långt mellan starterna beroende på att han inte hade kommit med i loppen. Han hade varit förstareserv hit och dit och det var svårt att hitta bra lopp åt honom, samtidigt som man inte vill åka alldeles för långt för att starta.
Vad säger du om den här uppgiften med spår sju bakom bilen över kort distans?
– Läget är lite onödigt långt ut på vingen men han är ju snabb iväg och vi får prova framåt. Dom säger att spår ett till tre inte är de bästa spåren eftersom starten kommer tidigt ur svängen, så spår sju är kanske inte lika illa som vanligt. Kommer fyra, fem och sex förbi de invändiga hästarna direkt så kan han komma fram lite lättare. Vi måste prova framåt och Sweetman är ju alltid Sweetman och honom tror jag alltid på. Vi ändrar ingenting.

”De är mina två bästa chanser på V86”
I den sjunde avdelningen selar tränare Nilsson ut Eton Degato som visade full form då han höll tappert som tvåa efter ett tufft lopp senast.
– 5 Eton Degato (V86-7) hade spår åtta bakom bilen senast och det blev tredjespår genom första sväng fram till dödens. Han krigade på bra och fullföljde starkt, och gången innan satt han fast invändigt. Han hade varit ute i Kungapokalskvalen innan dess där han gjorde det bra, men eftersom det luktade dödens igen så ville jag att han skulle få ett snällt lopp då och få springa på innerspår.
– Nu har han ett bra läge med spår fem bakom bilen och han är rask ut. Senast laddades han inte från spår åtta och han kan öppna väldigt mycket bättre. Han öppnade exempelvis jättebra i kvalen till Kungapokalen där han fullföljde bra, med tanke på vilka hästar han mötte och vilken rutin han har. Jag tycker att Eton Degato är en av mina bästa chanser, säger Lars I Nilsson.

”Har bra läge, är snabb ut och trivs i ledningen”
Men Jägersro-tränaren har ytterligare en het chans i den avslutande avdelningen på V86 och det är Aramis Face som efter två raka segrar aldrig fick chansen senast och blev fast med krafter kvar som fyra.
– 3 Aramis Face (V86-8) hade vunnit två raka från ledningen och eftersom det bara var sex dagar mellan loppen inför senast, så var det antingen att välja på dödens eller tredje invändigt. Kusken valde det sistnämnda och när ledaren avslutade sista 500 metrarna efter 1.09,4, så var det svårt för någon att sitta pullandes över mållinjen. Min häst var inte jättetrött i mål och det var nära att han fick rygg på ledaren, och då hade han nog varit tvåa i mål. Han har bra läge här och är snabb ut och trivs i ledningen. Nu är det 1600 meter så vi får prova det som går från början och det blir jänkarvagn på nu som tidigare, men senast var det vanlig vagn när det var voltstart. Jag tycker att han tillsammans med Eton Degato är våra bästa chanser på V86.

Michael Carlsson, Kanal 75


Senast de möttes drog Sweetman (V75-5) det längsta strået från ledningen. A Good Point galopperade i kön i slutkurvan. Men nu gä..


Senast de möttes drog Sweetman (V75-5) det längsta strået från ledningen. A Good Point galopperade i kön i slutkurvan. Men nu gäller andra förutsättningar och duons tränare är inte främmande för att det blir A Good Point i ledningen den här gången. Han startar från spår fyra bakom startbilen, tre snäpp innanför stallkamraten.
- Jag kan inte startsnabbheten på de invändiga men vi vill så klart vara offensiva med båda våra hästar från början. Jag tror inte att Sweetman tar en längd på A Good Point. De får köra om det, säger Jägersrotränaren.
En hel del spelare och tipsexperter tänker sig nog att stallets plan är att A Good Point ska släppa ifrån sig ledningen till Sweetman om han kommer dit. Men att något sådant upplägg planeras dementerar Lars I Nilsson tydligt.
- Hästarna har olika ägare och det blir ingen ”stallkörning” med att A Good Point ska släppa till Sweetman. Men Sweetman är så gynnad av att gå i ledningen så han måste prova om han kommer förbi. Samtidigt får så klart A Good Point gå i ledningen om han kommer dit. Sedan vet vi inte om de kommer förbi de invändiga eller kanske blir hängande i trejde-, fjärdespår i första sväng.

”Inte fått se botten i honom”
Efter flera starka prestationer i V75 var inte Sweetman som bäst i sin senaste start. Det visade sig att han inte var helt frisk och efter att ha tillfrisknat tränar han nu starkt igen. I förra veckan gick han snabbjobb på Jägersro och Lars I Nilsson bedömer att hästens form är god. Det gäller även A Good Point. Femåringen som har tampats i kulltoppen ända sedan tvååringssäsongen galopperade visserligen bort sig i sin senaste start men dessförinnan visade han riktigt fin form.
- Det är en jättebra häst. Hur bra vet jag inte men näst senast gick han i mål som fastlåst med 76 i puls och gången innan hade han 84 och vann plättlätt. Vi har inte fått se botten i honom och han är en jättespännande häst.
Vinterns barfotaförbud upphörde 1 mars och därmed kommer båda hästarna tävla utan skor på samtliga hovar när de nu ska göra upp om kungakronan i stallet.

Kanal 75


Stefan Persson är det senaste tillskottet till den prestigefyllda Tusenklubben. Jubileumssegern togs på Jägersro under tisdagen och till stor hj..


Stefan Persson är det senaste tillskottet till den prestigefyllda Tusenklubben. Jubileumssegern togs på Jägersro under tisdagen och till stor hjälp hade han två hästar, som han från början egentligen inte skulle köra.
Tyske Wolfgang Nimczyk tränar både Chic Bi och Emilion där Persson fick rycka in som driver. Efter att tidigt under kvällen lotsat den förstnämnde till favoritseger stod kusken på 999 segrar. Fullträffen lät inte vänta särskilt länge på sig. Sjuårige Emilion var överlägsen i sin uppgift.
Emilion kördes fram utvändigt om ledaren och därifrån skulle valacken dominera. In i sista kurvan hade ekipaget övertagit ledningen och segermarginalen skrevs till flera längder. En imponerade vinnare som alltså innebar jubileum för kusken.
– Det är skoj såklart. Det är lätt att det går troll i sådana här saker, men jag förstod väl att om inget allvarligt händer så skulle jag nog ta mig hit förr eller senare. Första segern kom väl för närmare trettio år sedan, så det har tagit sin tid att ta sig hit… Den största segern är enkelt att säga, det var med Darling Mearas i oaks som jag ju tränade själv, det slår ut allt, sa Stefan vid prisceremonin.  

Vass comeback av Ferrari Sisu
Conrad Lugauer-tränade Ferrari Sisu gjorde första starten på fyra månader och det var en spektakulär comeback för den forne derby-tvåan. Marc Elias lotsade Ferrari Sisu som i ett stayerlopp länge höll sig sist i fältet, men med 600 meter kvar fick hästen full anfallsorder.
Och då gick det undan. ”Ferrarin” hade på bara några få hundra meter förbytt sin position från första till sista häst, kopplade segergreppet redan i sista svängen och försvann ifrån till överlägsen viktoria.
– Det var väldigt glädjande att han presterade och visade upp sig på det här sättet. Vi var inte helt nöjda med förra säsongen, så vi tog ett brejk och han fick återhämta sig. Han gick en väldigt stark långsida, det var ett lättare lopp men också ett perfekt lopp för att starta säsongen. Nu hoppas vi han tar ett steg till för att vara med i långloppen i Sverige och Frankrike, sa Marc Elias.

Adrian avslutade dubbelt
Adrian Kolgjini i skrällsulkyn. Han fick sitta upp bakom Ola Samuelssons Chiffchaff som fick en fin resa i ett lopp som inleddes i rasande tempo med favoriten Kattis J. Boko i täten. Det föranledde att det femåriga stoet hade mest krafter kvar till slut och avgjorde enkelt trots bara tre procent på strecken.
Samme Adrian återkom i efterföljande lopp med A Good Point. Hästen som tränas av Lars I Nilsson fick en lika välförtjänt som efterlängtad seger. När favoriten Carna Sensei kastade sig i galopp i starten blev det raka spåret mot ledningen och därifrån var A Good Point helt i sin egen klass. Femåringen var helt ohotad med taktpinnen i sin ägo och imponerade ordentligt.
En flygande avslutning gav resultat för Vasco da Gama. Körande tränaren Olof Thorson kunde leta sig ut på sista bortre långsidan, fick fin draghjälp genom kurvan och vred på för fullt via femtespår över upploppet för en virvlande spurt. Segern blev till slut säker.
Bronson trivdes fina fisken under sadel. Nioåringen som tränas av Fredrik Forsberg gjorde här debut i monté och ställde övriga fältet schack matt. Med Lee Nimåker vid tyglarna stack Bronson till spets per omgående och femprocentaren var därefter aldrig i närheten av förlustfara.
19,56 system lyckades med konststycket att hitta 6 rätt, något som betalade 106 265 kronor. För 5 rätt var utdelningen 1098 kronor och för 4 rätt 124 kronor.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Solvalla bjöd på en mycket stark sportslig söndag med totalt tolv Breeders´ Crown-semifinaler – sju av den inom V75®. Det var tr..


Solvalla bjöd på en mycket stark sportslig söndag med totalt tolv Breeders´ Crown-semifinaler – sju av den inom V75®. Det var tre semifinaler i respektive klass, uppdelat i tre- och fyraåringar samt ston och hingstar/valacker och de fyra främsta i varje semifinal gick till final.
Örjan Kihlström var flitigt i elden och uppsatt i samtliga lopp. Efter en strykning av Brambling (V75-6) blev det till slut elva semifinaler att avverka för stjärnkusken.
Och Örjan Kihlström hade en minst sagt bra dag på jobbet. Av sina elva styrningar så kvalade han in nio hästar till finalerna i Eskilstuna 7 november.
Totalt blev det fem segrar. Kvartetten Glamorous Rain, Honey Mearas, Francesco Zet och Mister Hercules (V75-7) tränas samtliga av Daniel Redén och Global Cashflow (V75-5) tränas av Peter Untersteiner. Av vinnarna imponerade kullettan Honey Mearas mest och segrarinnan av Stochampionatat, Derbystoet och Sto-SM blir nu favorit till ännu en storseger.
Örjan Kihlströms facit i semifinalerna:
1) Glamorous Rain (Daniel Redén)
1) Honey Mearas (Daniel Redén)
3) Epimetheus (Daniel Redén)
1) Francesco Zet (Daniel Redén)
4) Honey Adore (Reijo Liljendahl)
6) Erin Zet (Daniel Redén)
4) The Oak L.A. (Hanna Olofsson)
3) Black Magic Eyes (Reijo Liljendahl)
0) Bank Wise As (Reijo Liljendahl)
1) Global Cashflow (Peter Untersteiner)
1) Mister Hercules (Daniel Redén)

V75 blev favoritbetonad och utdelningen på sju rätt blev 6 266 kronor. Sex rätt gav 76 kronor och jackpot på fem rätt. Det innebär jackpot nästa vecka på Jägersro med 45 miljoner kronor i potten för sju rätt.

Startlista, Breeders´Crown-finalerna 7 november i Eskilstuna:
Breeders´ Crown treåriga ston
2 140 meter autostart:
1) Breeze (Claes Sjöström)
2) Glamorous Rain (Daniel Redén)
3) Red Lady Express (Christian Persson)
4) Isabelle Cash (Timo Nurmos)
5) Rihanna W.I. (Timo Nurmos)
6) Black Magic Eyes (Reijo Liljendahl)
7) Lara Boko (Timo Nurmos)
8) Honey Adore (Reijo Liljendahl)
9) Imhatra Am (Stefan Melander)
10) A Perfect Face (Adrian Kolgjini)
11) Lacille Boko (Svante Båth)
12) Identity (Fredrik Wallin)

Breeders´ Crown fyraåriga ston
2 140 meter autostart:
1) Hall Of Am (Stefan P Pettersson)
2) Honey Mearas (Daniel Redén)
3) Loaded Maria (Markus B Svedberg)
4) Fifty Cent Piece (Robert Bergh)
5) Woodbury Wine (Peter Untersteiner)
6) Hoboken Am (Timo Nurmos)
7) Chablis Ribb (Josefine Ivehag)
8) Modern Times (Kenneth Haugstad)
9) Nikita Sunrise (Roger Nilsson)
10) Bahama Passion (Tommy B Andersson)
11) Sayonara (Fredrik Wallin)
12) M.T.Perette (Mattias Djuse)

Breeders´ Crown treåriga hingstar/valacker
2 140 meter autostart:
1) Aquarius Face (Adrian Kolgjini)
2) Global Cashflow (Peter Untersteiner)
3) Ninepoints Lasse (Jörgen Westholm)
4) Francesco Zet (Daniel Redén)
5) Dozen Of Oysters (Claes Sjöström)
6) Global Concept (Jörgen Westholm)
7) Donizetti (Jerry Riordan)
8) Immanuel K. (Daniel Wäjersten)
9) Sourire Frö (Ulrika Wällstedt)
10) Indy Rock (Johan Untersteiner)
11) Henessi Walk (Hanna Olofsson)
12) The Oak L.A. (Hanna Olofsson)

Breeders´ Crown fyraåriga hingstar/valacker
2 140 meter autostart:
1) Titan Joda (Jennifer Persson)
2) Mister Hercules (Daniel Redén)
3) Önas Prince (Per Nordström)
4) San Moteur (Björn Goop)
5) Sidney Celeber (Roger Walmann)
6) Furies Rain (Peter Untersteiner)
7) Billions (Björn Goop)
8) Maesteraemon
9) Dollar Doc (Jörgen S Eriksson)
10) Elegant Ima (Geir Vegard Gundersen)
11) Epimetheus (Daniel Redén)
12) A Good Point (Lars I Nilsson)

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Nu finns alla start- och resultatlistor på en ny webbsida. Du hittar den här https://print.atg.se
Nyheter, reportage och andra texter kommer fortsatt att finnas här på Kanal75.se men start- och resultatlistor försvinner inom kort.
Om ni sökt och inte fått inloggningsuppgifter till nya sidan för start- och resultatlistor skickade till er under vecka 41 så ber vi er kontakta er avtalsansvariga eller startlistor@atg.se.”

All entries and results are now available on a new website. You can find it here
https://print.atg.se.
News, articles and other texts will still be available here on Kanal75.se but entries and results will disappear shortly.
If you have applied for and have not received a login to the new website for entries and results sent to you during week 41, we ask you to contact your contract manager or to startlistor@atg.se


Flera av favoriterna till slutsegern i derbyt fick bra lägen i uttagningsloppen.Per Nordströms Önas Prince fick spår 2 bakom startbilen i V..


Flera av favoriterna till slutsegern i derbyt fick bra lägen i uttagningsloppen.
Per Nordströms Önas Prince fick spår 2 bakom startbilen i V75-1 i jakten tionde raka segern.
Timo Nurmos obesegrade Calgary Games fick spår 3 i V75-6 medan Solvallatränarens andra stora derbyhopp Chiru fick spår 11 i V75-7.
Björn Goops kriterievinnare San Moteur har vunnit sju av nio starter så här långt fick spår 2 i V75-3.
Otur i lottningen hade Daniel Redéns kriterievinnare Brambling som får starta från spår 11 i V75-2.
Samtliga uttagningslopp till Svenskt Travderby avgörs på V75 och de två främst placerade tar sig vidare till finalen söndagen 5 september som lockar med ett förstapris på 2 000 000 kronor.
I uttagningsloppen till Derbystoet noterar vi att Daniel Redéns stochampionats-vinnare Honey Mearas drog innerspår i sitt försök som avlutar tisdagskvällen.

Startlista
Uttagningslopp 1 Svenskt Travderby 2021
2 640 meter autostart
1. Global Bodyguard – Stefan Persson (Håkan K Persson)
2. Önas Prince – Per Nordström
3. Kurri Jari Boko – Mika Forss (Veijo Heiskanen)
4. Marre's Dreamboy – Örjan Kihlström (Jörgen Westholm)
5. Staro on the Rocks – Kevin Oscarsson (Jerry Riordan)
6. Samson – Rikard N Skoglund (Robert Bergh)
7. Hulken Sisu – Erik Adielsson (Frode Hamre)
8. Global Bookmaker – Mattias Djuse
9. Pre Calculated – Jörgen Sjunnesson (Ola Karlsson)
10. Napoleon Cash – Carl Johan Jepson (Timo Nurmos)
11. Billions – Björn Goop
Förstapris: 200 000 kronor

Uttagningslopp 2 Svenskt Travderby 2021
2 640 meter autostart
1. A Good Point – Kevin Oscarsson (Sören Norberg)
2. Shejk – Anders Eriksson (Pasi Aikio)
3. Ready Tonight – Johan Untersteiner (Peter Untersteiner)
4. Kuyt F.Boko – Robin Bakker (Paul J P Hagoort)
5. Kocu Boko – Billy Svedlund
6. Climber – Johnny Takter (Sybille Tinter)
7. Baby Boy – Rikard N Skoglund (Robert Bergh)
8. Capital Gain C.C. – Oskar Kylin Blom
9. Hennessy Am – Björn Goop (Kim Pedersen)
10. Amalencius B.B. – Claes Sjöström (Timo Nurmos)
11. Brambling – Örjan Kihlström (Daniel Redén)
Förstapris: 200 000 kronor

Uttagningslopp 3 Svenskt Travderby 2021
2 640 meter autostart
1. Selected News – Hans-Owe Sundberg
2. San Moteur – Björn Goop
3. Global Beware – Johan Untersteiner
4. Trumpie – Nicklas Westerholm
5. Mellby Illusion – Jorma Kontio (Timo Nurmos)
6. Mr Brilliant – Rikard N Skoglund (Robert Bergh)
7. Certainly – Magnus B Svedberg
8. Global Badman – Daniel Wäjersten
9. Philosopher – Christoffer Eriksson
10. Kilmister Boko – Per Nordström (Simon Mitman)
11. Chestnut – Oskar Kylin Blom
Förstapris: 200 000 kronor

Uttagningslopp 4 Svenskt Travderby 2021
2 640 meter autostart
1. Elegant Ima – Magnus Teien Gundersen (Geir Vegard Gundersen)
2. Axel Ruda – Magnus A Djuse (Pär Ländin)
3. Chestnut Bojje – Björn Goop (Robert Bergh)
4. Readly Lavec – Oskar J Andersson
5. Hombre D. – Oskar Kylin Blom
6. Versace Broline – Joakim Lövgren
7. Mr Mah Can – Rikard N Skoglund (Robert Bergh)
8. Comes with Age – Kenneth Haugstad (Stefan P Pettersson)
9. Yuvaraj – Johan Untersteiner (Peter Untersteiner)
10. Henry Flyer Sisu – Mika Forss (Timo Nurmos)
11. Valrhona Face – Victor Rosleff (Rigmor Jakobsson)
12. Nocturnally – Jörgen Lorentzen
Förstapris: 200 000 kronor

Uttagningslopp 5 Svenskt Travderby 2021
2 640 meter autostart
1. Head Run – Carl Johan Jepson (Robert Bergh)
2. Digital Races – Christoffer Eriksson
3. Calgary Games – Jorma Kontio (Timo Nurmos)
4. Berra Steel – Daniel Wäjersten
5. Furies Rain – Johan Untersteiner (Peter Untersteiner)
6. Comand – Rikard N Skoglund (Robert Bergh)
7. Black and Quick – Per Lennartsson (Timo Nurmos)
8. Lucky Truc – Björn Goop (Peter Arnqvist)
9. Sidney Celeber – Kim Eriksson (Roger Walmann)
10. Mister Hercules – Örjan Kihlström (Daniel Redén)
11. Castillo – Ken Ecce (Tomas Malmqvist)
Förstapris: 200 000 kronor

Uttagningslopp 6 Svenskt Travderby 2021
2 640 meter autostart
1. Devs Definitif – Mattias Djuse
2. Titan Yoda – Ulf Ohlsson (Jennifer Persson)
3. Mellby Ironman – Rikard N Skoglund (Robert Bergh)
4. Hindenburg Am – Markus B Svedberg
5. Kissinger Boko – Erik Adielsson (Robert Dunder)
6. Staro Obrigado – Steen Juul (Sören Kolberg)
7. Parker – Örjan Kihlström (Jörgen Westholm)
8. Pewdiepie – Björn Goop
9. Hat Trick – Johnny Takter (Robert Bergh)
10. Lucifer Sam – Johan Untersteiner (Peter Untersteiner)
11. Chiru – Claes Sjöström (Timo Nurmos)
12. Halo Am – Magnus A Djuse (Jerry Riordan)
Förstapris: 200 000 kronor

Uttagningslopp 1 Derbystoet 2021
2 140 meter autostart
1. Emelie E. – Thomas Uhrberg (Ola Samuelsson)
2. Tilda Express – Rikard N Skoglund (Marcus Lindgren)
3. Cash and Carry – Anders Svanstedt
4. Genta Oh Ja – Carl Johan Jepson (Björn Goop)
5. Make My Dream – Claes Sjöström
6. T.Wall's Karma – Roger Pettersson
7. Ivanka Amok – Jorma Kontio (Timo Nurmos)
8. Erin Zet – Örjan Kihlström (Daniel Redén)
9. Namaste – Kevin Oscarsson (Sören Norberg)
10. Maggiore – Conrad Lugauer
11. Eagle Eye Sherry – Björn Goop
12. Joy Alissa – Fredrik Linder
Förstapris: 100 000 kronor

Uttagningslopp 2 Derbystoet 2021
2 140 meter autostart
1. Dame de Tailleur – Kim Oscarsson (Jim Oscarsson)
2. Heloise Am – Kim Eriksson (Roger Walmann)
3. Bring Me Wine – André Eklundh
4. Mill Cava – Ulf Ohlsson (Ulf Stenströmer)
5. Betting Pacer – Per Lennartsson (Niklas Robertsson)
6. Modern Times – Kenneth Haugstad
7. The Primerose – Björn Goop
8. Staro Onyourmarks – Oskar Kylin Blom
9. Moofushi – Johnny Takter (Lars I Nilsson)
10. Emma Häggenäs – Carl Johan Jepson (Ola Samuelsson)
11. Samaritana – Mika Forss (Timo Nurmos)
12. Barbro Kronos – Erik Adielsson (Svante Båth)
Förstapris: 100 000 kronor

Uttagningslopp 3 Derbystoet 2021
2 140 meter autostart
1. Hoboken Am – Ulf Ohlsson (Timo Nurmos)
2. Quantal Quetzal – Örjan Kihlström (Mattias Djuse)
3. The Fastlove – Björn Goop
4. Fabulous Pellini – Erik Adielsson (Svante Båth)
5. Beware Kronos – Jeppe Juel (Jerry Riordan)
6. Juni Rapid – Anders Svanstedt
7. Hilarious Am – Adrian Kolgjini
8. Bahama Passion – Mikael J Andersson (Tommy B Andersson)
9. Kirsi Boko – Johan Untersteiner (Peter Untersteiner)
10. Anice Cake – Jim Oscarsson
11. Kailua Boko – Rikard N Skoglund (Marcus Lindgren)
12. Rapunzel – Kevin Oscarsson (Björn Goop)
Förstapris: 100 000 kronor

Uttagningslopp 4 Derbystoet 2021
2 140 meter autostart
1. Crashed Eggs – Örjan Kihlström (Roger Walmann)
2. Loaded Maria – Markus B Svedberg
3. Generator – Björn Goop
4. Biscaia – Erik Adielsson (Nicole Melberg)
5. Globalizer – Stefan Persson (Jerry Riordan)
6. Kroatia Boko – Thomas Uhrberg
7. Manstone Two U. – André Eklundh
8. Devs Dandelion – Mattias Djuse
9. Global Black Money – Ulf Ohlsson (Magnus Jakobsson)
10. Clandestine – Daniel Wäjersten
11. Begum Kronos – Johan Untersteiner (Peter Untersteiner)
12. Phantasy Tile – Johnny Takter (Ola Samuelsson)
Förstapris: 100 000 kronor

Uttagningslopp 5 Derbystoet 2021
2 140 meter autostart
1. Peony – Björn Goop
2. Nashy Håleryd – Johan Untersteiner
3. Sayonara – Carl Johan Jepson (Fredrik Wallin)
4. Caramelle T.T. – Örjan Kihlström (Fredrik Persson)
5. Hall of Am – Magnus A Djuse (Stefan P Pettersson)
6. Keira de Veluwe – Per Lennartsson (Timo Nurmos)
7. Chablis Ribb – Erik Adielsson (Josefine Ivehag)
8. Fantaghiro Brick – Pierre Nyström (Lise-Lotte Nyström)
9. Aperfecttric – Jim Oscarsson
10. Hazyshadeofwinter – André Eklundh
11. Breidabliks Kahlua – Conrad Lugauer
12. Woodbury Wine – Stefan Persson (Peter Untersteiner)
Förstapris: 100 000 kronor

Uttagningslopp 6 Derbystoet 2021
2 140 meter autostart
1. Honey Mearas – Örjan Kihlström (Daniel Redén)
2. Florist – Jim Oscarsson
3. Circus – Björn Goop
4. Global Brilliance – Ulf Ohlsson (David Persson)
5. Stella Nova Race – Per Lennartsson (Ulf Stenströmer)
6. Queen Ratzeputz – Claes Sjöström (Timo Nurmos)
7. Hera Sisu – Carl Johan Jepson (Eric Martinsson)
8. Chess Brodda – Johan Untersteiner
9. Chiffchaff – Johnny Takter (Ola Samuelsson)
10. Oche Trot – Per Nordström
11. Swisha – Erik Adielsson (Jörgen Westholm)
12. Global Bring it On – Hannu Torvinen (Isto Kuisma)
Förstapris: 100 000 kronor

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


StartlistaSvenskt Travkriterium2 640 meter autostarthäst/tränare1. Head Run – (Robert Bergh)2. San Moteur – (Björn Goop)3. Brambling ..


Startlista
Svenskt Travkriterium
2 640 meter autostart
häst/tränare
1. Head Run – (Robert Bergh)
2. San Moteur – (Björn Goop)
3. Brambling – (Daniel Redén)
4. A Good Point – (Sören Norberg)
5. Önas Prince – (Per Nordström)
6. Twigs Honor – (Svante Båth)
7. Beacon Kronos – (Daniel Redén)
8. Hell Bent For Am – (Stefan Melander)
9. Henry Flyer Sisu – (Timo Nurmos)
10. Manny Muscle – (Reijo Liljendahl)
11. Black And Quick – (Jörgen S Eriksson)
12. Fire Piston – (Admir Zukanovic)
Förstapris: 2 000 000 kronor (dubbla om hästen är med i premiechansen)

Startlista
Svenskt Travoaks
2 140 meter autostart
häst/tränare
1. Eagle Eye Sherry – (Björn Goop)
2. Beauty Kronos – (Daniel Redén)
3. Hoboken Am – (Timo Nurmos)
4. Barbro Kronos – (Svante Båth)
5. Heloise Am – (Roger Walmann)
6. Beware Kronos – (Svante Båth)
7. Chablis Ribb – (Leif Witasp)
8. Circus – (Björn Goop)
9. Ester Wibb -– (Jasmine Ising)
10. Nikita Sunrise – (Claes Sjöström)
11. Wallawalla Broline – (Björn Goop)
12. Crashed Eggs – (Roger Walmann)
Förstapris: 1 400 000 kronor (dubbla om hästen är med i premiechansen)
 

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2019-11-23 2019-11-23 Jägersro Trav-8 Kevin Oscarsson 1640/9 B 6 14.8 168
2019-11-05 2019-11-05 Jägersro Trav-7 Kevin Oscarsson 1640/7 A 4 15.3 48
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-2 Kevin Oscarsson 1640/3 B 3 14.1 40
2019-10-09 2019-10-09 Åby-1 Kevin Oscarsson 1640/4 B 1 14.4 30
2019-09-25 2019-09-25 Åby-3 Kevin Oscarsson 1640/1 C 1 15.3 35
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-1 Markus Niklasson 1640/5 C 3 17.3 72
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-1 Kevin Oscarsson 1640/5 D 1 16.7 34
2020-10-13 2020-10-13 Jägersro Trav-6 Kevin Oscarsson 2140/4 B 5 14.5 24
2020-09-26 2020-09-26 Solvalla-10 Kevin Oscarsson 2640/4 C 6 13.7 568
2020-09-11 2020-09-11 Solvalla-3 Kevin Oscarsson 2640/4 B 1 13.7 357
2020-08-08 2020-08-08 Åby-2 Erik Adielsson 2140/6 B 3 13.5 490
2020-07-13 2020-07-13 Halmstad-5 Kevin Oscarsson 2140/7 B 5 14.8 31
2020-06-25 2020-06-25 Åby-5 Kevin Oscarsson 1640/7 C 5 12.2 421
2020-05-31 2020-05-31 Solvalla-4 Torbjörn Jansson 2140/9 B 0 12.8 984
2020-05-09 2020-05-09 Åby-12 Kevin Oscarsson 2140/5 D 3 14.5g 165
2020-04-15 2020-04-15 Jägersro Trav-3 Kevin Oscarsson 2140/2 C 4 16.4g 80
2020-04-02 2020-04-02 Åby-3 Kevin Oscarsson 2160/5 C 2 16.6 15
2021-12-23 2021-12-23 Halmstad-12 Stefan Persson 1640/8 C 8 12.7 563
2021-12-11 2021-12-11 Åby-7 Erik Adielsson 2640/12 D 0 15.1 1141
2021-11-20 2021-11-20 Jägersro Trav-3 Erik Adielsson 2160/10 B 5 13.8 320
2021-11-07 2021-11-07 Eskilstuna-12 Stefan Persson 2140/12 D 5 12.9 2004
2021-10-24 2021-10-24 Solvalla-11 Stefan Persson 2140/4 D 4 12.3 892
2021-09-14 2021-09-14 Jägersro Trav-2 Adrian Kolgjini 2140/6 D 0 13.9 260
2021-08-24 2021-08-24 Jägersro Trav-6 Kevin Oscarsson 2640/1 D 4 14.5 801
2021-06-28 2021-06-28 Halmstad-8 Kevin Oscarsson 1609/5 C 0 12.8 66
2021-05-17 2021-05-17 Halmstad-8 Kevin Oscarsson 2140/11 C 6 14.8 668
2021-04-10 2021-04-10 Jägersro Trav-2 Joakim Lövgren 2640/3 C 4 15.8g 106
2022-12-23 2022-12-23 Halmstad-6 Adrian Kolgjini 2140/11 C 4 14.4 351
2022-11-19 2022-11-19 Jägersro Trav-4 Kevin Oscarsson 2140/9 D str
2022-11-09 2022-11-09 Åby-6 Kevin Oscarsson 2180/11 C 0 17.2g 218
2022-10-08 2022-10-08 Åby-11 Kevin Oscarsson 2640/7 D 0 13.1 2135
2022-09-13 2022-09-13 Axevalla-8 Kevin Oscarsson 2140/8 C 2 13.6 91
2022-09-03 2022-09-03 Jägersro Trav-11 Kevin Oscarsson 2140/3 D 8 13.6 684
2022-08-13 2022-08-13 Åby-5 Adrian Kolgjini 2140/3 D 0 12.2 540
2022-07-23 2022-07-23 Axevalla-5 Adrian Kolgjini 2140/8 D 6 12.9 592
2022-07-09 2022-07-09 Halmstad-7 Adrian Kolgjini 1640/9 C 5 11.4 398
2022-06-26 2022-06-26 Kalmar-9 Adrian Kolgjini 2140/1 D 5 12.1 154
2022-06-04 2022-06-04 Mantorp-9 Adrian Kolgjini 2140/12 C 0 14.2 716
2022-05-17 2022-05-17 Axevalla-9 Kevin Oscarsson 2140/7 D 1 13.6 232
2022-05-07 2022-05-07 Åby-2 Adrian Kolgjini 2640/5 D 5 13.3 531
2022-04-19 2022-04-19 Jägersro Trav-4 Adrian Kolgjini 1640/6 D 0 g 39
2022-03-30 2022-03-30 Jägersro Trav-6 Adrian Kolgjini 2140/4 D 5 12.9 86
2022-03-12 2022-03-12 Åby-11 Christoffer Eriksson 2140/8 D 0 g 516
2022-03-05 2022-03-05 Kalmar-9 Christoffer Eriksson 2140/4 D 3 14.1 42
2022-02-23 2022-02-23 Jägersro Trav-6 Christoffer Eriksson 1640/4 C 0 g 24
2022-02-08 2022-02-08 Jägersro Trav-8 Christoffer Eriksson 2140/3 C 4 13.4 43
2022-01-18 2022-01-18 Jägersro Trav-9 Adrian Kolgjini 1640/2 C 1 11.9 75
2022-01-08 2022-01-08 Mantorp-11 Kevin Oscarsson 2140/9 C 0 g 423
2023-12-23 2023-12-23 Vincennes-8 D Thomain 2700/8 B 0 352
2023-12-06 2023-12-06 Vincennes-1 D Thomain 2100/6 D 0 13.2 205
2023-11-08 2023-11-08 Jägersro Trav-6 Preben Sövik 2140/11 C 0 13.5g 417
2023-09-02 2023-09-02 Jägersro Trav-11 Kevin Oscarsson 2140/2 D 0 13.4 840
2023-08-20 2023-08-20 Vaggeryd-10 Kevin Oscarsson 2148/9 D 0 12.9 1047
2023-07-30 2023-07-30 Tingsryd-8 Stefan Persson 1609/4 D 3 11.0 228
2023-07-18 2023-07-18 Jägersro Trav-5 Stefan Persson 2180/10 C 4 13.9 24
2023-07-04 2023-07-04 Jägersro Trav-4 Stefan Persson 2140/12 D 1 14.1 67
2023-06-07 2023-06-07 Åmål-3 Adrian Kolgjini 2480/10 C 8 16.5g 116
2023-05-26 2023-05-26 Kalmar-8 Stefan Persson 2140/7 C 2 13.2 133
2023-02-15 2023-02-15 Jägersro Trav-6 Adrian Kolgjini 2140/7 C 4 13.6 569
2023-02-04 2023-02-04 Solvalla-9 Adrian Kolgjini 2140/9 C 0 g 477
2024-01-11 2024-01-11 Cagnes sur Mer-8 P Sovik 2700/3 C 0 667ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se